.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

e?

E? ko stana nali mn sam grozna pfuuuuu znaeh si

ama moje li da kaje6 na koq snimka si ti???
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

:)

na taq detopozazvam peace dvata prasta nagore may se pada6e 4etvarta ili treta tam se vijda

Град
    Onfectia
    Извинявай за въпроса... ама на колко години си???
    Ей виж тая Териту е мацка, само дет е малка...
    Та на колко си?
    9?

hahah

taq teritu e moqta nay-dobra priqteljka ama e na 16 az na 11 izvinqvayte ma teqsnim4ici sa malko stari predi 1 godina ama karay

horaaaaa

hora! Ne setih da vi kaja! Zna4i predi vsi4ko az si imah priqtel i neznamkak ama mom4eto det sq go haresvam e uznalo i vse mi kazva oo kade e radi za6to ne si s nego i takiva iskam da popitam tova kakvo podigrava li se ili REVNUVA

i na edna moq fr su6to i kazvat taka,opredeleno se podigrava
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

mhm

zna4i trabva das ezakopaq v dyn zemq i das e gytna

Правилно ли разбрах, че си на 11? Осъзнай се, та ти още си дете. За какви гаджета и любов мислиш. А на колко години е момчето, което обичаш?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Onfectia
    Да, определено се подиграва.
    Не че съм подстрекател, но бих му направил живота черен ако бях на твое място

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Правилно ли разбрах, че си на 11? Осъзнай се, та ти още си дете. За какви гаджета и любов мислиш. А на колко години е момчето, което обичаш?
    Тя каза че са в 1 клас , демек 11 годишно хахах ужас Любовта върти света!!!! Детска му работа

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

VVIE NI6TO NE RAZBIRATEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEEEEEEE

Град
    Onfectia
    А какви кукли барби имаш?
    Може да си менкаме
    А миришещи листчета събираш ли?

razbrahme 4e nqkvo 11 godi6no iska da trugne s drugo 11 godi6no koeto si ima gadje, ako bqh na mqstoto na mom4eto 6tqh da kaja na priqtelkata mi da ti napravi jivota 4eren i da me ostavi6 na mira za6toto sum te otrqzal vednuj i ti pak produljava6 da mi dosajda6 (za portokola moito e zlobno i gadno i ima nujda si go iskarva na nqkoi)

kak

vie NE znaete kakav ujas za 3 godini pretyrpah ama kakvo vi zanimavam tuka nali sam edno typo skapano bebence NE mi puka kvo mislite za mene pi6ete ili NE pi6ete ve4e ne me interesuva

Град
    Onfectia
    Уоу, мъките на едно 8 годишно момиче!

Ако за теб е ад живота сега, почакай да пораснеш, тогава ще те питаме как е

mom4eto ti e kazalo 4e si ima druga to ti e pokazal 4e ne iska da se mesi6 v negovite otno6eniq ne se prinizqvai i unijavai kato hodi6 sled nego i mu se moli6 da tragne s teb znam 4e go obi4a6 no prosto nqma6 6ans sled kato toi kategori4no ti e kazal

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си