.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete

Edno vapros4e za photoshop

Iskam da popitam kak to4no se pravi tova da se saediniat niakolko snimki v edna-toest edna snimka da sadarja nikolko otdelni snimki ili 4asti ot drugi snimki?Mislia,4e stava s photoshop.Ako niakoi znae kak se pravi i moje da mi napravi,ako ne e problem-neka pi6e na li4no.Mersi!

Фен
    Град
    Някъде там...из Софето :)
    Зимаш ласото очертаваш и го копваш и на другата снимка го пействаш.

Град
    TaMmM...eSteStVenO sAMa!
    плс дайте ми линкче за photoshop
    Там, на хълма в лъчисти небеса
    рубинената кула издигаше снага.
    Там отдавна живеела сама
    жестока, но прекрасна красивата жена! http://www.flirt4e.com/allnightswithyou

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Цитирай Първоначално написано от NightShupPp
    плс дайте ми линкче за photoshop
    Razrovi se vav foruma ima adski mn linkove za photoshop.Az ne namerih za tova, koeto mi triabva i za tova pusnah tema.A niakoi moje li da mi napravi takava snimka?Poneje az ne moga da si drapna photoshop 6tot e mn golemi4ka za moia komp.

Фотошоп има навсякъде - търси по тракерите. А шом ти е тежка - прати ми линковете, заедно с обяснение какво точно искаш да стане като ЛС и ще видя какво мога да направя за теб.

Guest
    Тва па е повече от елементарно.

http://www.photoshop-bg.com/index.php?nav=read&id=636

наистина е много елементарно. Само е нужно да знаеш основните функции на програмата. Опитай се сам. Ще ти хареса.

PhotoShop

Programkata e SuPeR Ako Naistina Moje TeZi Raboti Koito Ima V SaIta She e NaIsTina The BeSt \/

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Az ve4e napravih tova, koeto iskah.Mersi mn na vsi4ki!

Guest

Re: PhotoShop

Цитирай Първоначално написано от Angel Whit Devil Soul
    Programkata e SuPeR Ako Naistina Moje TeZi Raboti Koito Ima V SaIta She e NaIsTina The BeSt \/
    [code][b]
    АхАХахахахаах ти си наистина просветена. Тея глупости по сайтовете с уроци са далеч от истинският капацитет на Photoshop CS, ама за да се изпълни трябва малко вторческа мисъл

провери на w w w . a e i k o . c o m и m e m o d . d e v i a n t a r t . c o m

Guest
    A ot kade da si svalq photoshopa?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    A ot kade da si svalq photoshopa?
    по нашенските тракери го има.
    има и в the pirate bay

Може, разбира се - Фотошоп е достатъчно сложна програма с много богати възможности! Потърси уроци из интернет и ще се убедиш сама

Guest

Цитирай Първоначално написано от Mr.B
    Може, разбира се - Фотошоп е достатъчно сложна програма с много богати възможности! Потърси уроци из интернет и ще се убедиш сама
    Кви уроци?! Да потърси една книга за начинаещи.

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Книга ама Влезнах в една книжарница и най-евтината дето беше беше 8 лева за книга

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Книга ама Влезнах в една книжарница и най-евтината дето беше беше 8 лева за книга
    Mи намери някъде за по 1 левче и ми се обади.

Guest
    Ама за наркотици даваш кинти, а?

Аа баси тъпите хора... вече е тъпо (едва ли не грях) да дадеш пари за книга. Ми ще си останеш тъп...

Голям фен

Аа баси тъпите хора... вече е тъпо (едва ли не грях) да дадеш пари за книга. Ми ще си останеш тъп...
    =D> =D> =D>
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

Guest

/офф Проблема си е лично мой за кво давам.Не си ти човека който да ми Държиш сметка и все ощте не се е намерил /

Супер фен
    Не само че е повече от елементарно но освен това, същото упражнение можеш да го направиш и с Пейнт. Не е нужно да сваляш програма дето е на 4 диска и за да я разучиш как се пуска ти трябва половин час.
    2т. системно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Не само че е повече от елементарно но освен това, същото упражнение можеш да го направиш и с Пейнт. Не е нужно да сваляш програма дето е на 4 диска и за да я разучиш как се пуска ти трябва половин час.
    около 300MB е и се пуска от шорткъта на дектопа ти, от start->programs->adobe->photoshop или ако си я инсталирал при истандартна инстатлация - C:\Program Files\Adobe\Photoshop\Photoshop.exe

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    около 300MB е и се пуска от шорткъта на дектопа ти, от start->programs->adobe->photoshop или ако си я инсталирал при истандартна инстатлация - C:\Program Files\Adobe\Photoshop\Photoshop.exe

Е и?
    2т. системно

bez

ако някои иска да му помогна за не6то свързано с фото6опа мойе да ме потърси на скаип: eli_beli24
    имам добри познания с тая програма ако имате проблем може да ме потърсите
    skype - eli_beli24

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си