- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта ни е обречена
Знам, че след няколко месеца той ще замине да учи в друг град.
Каза ми го още в началото... аз казах, че това няма значение за мен... че просто искам да сме заедно защото много го харесвам.
Само, че времето започна да отминава и аз чувствам, че го губя
Всеки ден ни е като последен... всяка вечер плача, защото не искам да живея без него.
Знам, че той трябва да замине... за негово добро е... но![]()
Каза ми, че щял да направи всичко по силите му да ме вземе със себе си там. Помислих си, че и той е обезумял от мъка и не мисли трезво... но и това май е вариант.![]()
Нищо не мога да направя... просто стоя безучастно и виждам... как с всеки изминал ден, той се отдалечява все повече и повече от мен![]()
чакай сега-да няма да мре или да учи в друга държава. пак ще се виждате,ако не всяка седмица-ще си идва през седмица. Имам колеги, чиито гаджета са на майната си-на 400км от тях да речем и пак си се виждат и си ходят 3-та година. Ако се обичате-ще се виждате!
Оф..абе защо си измисляш проблеми като нямаш,бе момичееее?!?!Как мислиш-дали бихте били единствената двойка,в която той ще замине да учи и прочие ?Брат ми и приятелката му са заедно от 3години-тя учи във Варна,той в Пловдив!Е явно и тяхната връзка е обречена,ама има варианти!![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Gore napisanoto e dosta vqrno hste vi e trudno , no go obmislete kato variant !
Nai - Dobrite i Krasivi neshta v Sveta Ne MoGaT Da BuDaT ViDqNi , NiTO DoKoSNaTi ... Te Se UseshTat V Surceto ... !!!
BCeKu DeH He CbM CaMa , Ho BCeKu DeH CbM CaMoTHa ...
ами може би моя пост ще е първия, който ще се съгласи, че нещата между вас доста ще се променят след това заминаване! невиждани очи се забравят, нали знаеш! там в другия град той ще намери нови приятели, нова компания с която да се движи и... също така може би и друго момиче, което да накара сърцето му да трепне...
а тези фантасмагории, че щял да те вземе там са чисти мечти и повярвай ми - той не мисли трезво когато ги казва!![]()
Ми малко ще ви дойде трудно да сте така разделени ама не значи че е обречено всичко...ако найстина е човек който си заслужава значи ще сте заедно въпреки разтоянието...пък и ако го погледнеш от другата страна като сте разделени и като се видите само ще си се радвате няма да имате кога да се каратевинаги трябва да си оптимист
![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
Любовта ви е обречена още от първата ви среща момиче... истина ?
Съгласна съм с anito.sl -> "Далече от очите, далече от сърцето",разбираш нали? Съжалявам, че съм толкова директна, но по-добре да кажа истината отколкото да ти давам надежди за нещо, което няма да издържи дълго
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ако наистина се обичате , това може даже да ви помогне . Когато се видите ще ви е много хубаво , няма да имате време за караници за дреболии . Разстоянието ще ви сближи още повече и наистина ще се радвате един на друг , когато сте заедно![]()
Постепенно чувствата ще охладнеят, в един миг ще осъзнаеш как вече някой друг е заел неговото място в сърцето ти и се сещаш за този човек, чак след месеци... Дори и да издържите известно време.. рано или късно ще се случи.![]()
Съгласна съм с Анито. Мисля че трябва да се радваш на всеки миг, прекаран с него, а не да се тръшкаш и да ревеш, че ще го изгубиш. Пък знае ли човек, може нещата да се развият добре за вас и ти да заминеш при него... Всичко е възможно, зависи обаче ти на колко си и т.н.
Раздялата за любовта е като вятъра за огъня-слабата потушава, а силната разгорява още по-силно!
Добрия стар лош и умението му да намира мнението си във всеки пост.Първоначално написано от LO6IQ
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Moia friend sashto zaminava da raboti v Sf i shte mi e mn kofti ,no mi ostavat oshte 2-3 meseca do kraia na 12 kl. i otivam pri nego.Ne se ot4aivai na kolko si god nqma li na4in da otidesh s nego?
abe lapai ****Първоначално написано от anito.sl
Съгласна съм. Дори и сега да се оби4ате, като не се виждате с месеци няма гаранция 4е 4увствата ви ще си останат същите. Няма гаранция 4е ти или той или и двамата няма да срещнете някой другПървоначално написано от crazy_sexy_mace
![]()
Робинята на Quench