.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38
    eclipseeе
    Guest

за пръв път съм объркан

Искам да политам какво да правя защото наистина не заня.Без да искам да се хваля на мен никога не ми бе отказвало момиче.Бил съм с най-красивите момичета в училището ми и много се радвах че съм най харесваното момче.Не крия че винаги съм бил арогантен и горделив и никога не бях изпитвал истински чувства.17 години сам сменил толкова много приятелки но никоя не ме накара да се влюбя в нея но това се промени.Съвсем случайно се запознах с едно момиче и тогава за пръв започнах да мисля зя друг освен за себе си.Случи се нещо което ме сасипа след като говорих с нея тя ми каза че има сериозен приятел и няма как да има нищо между нас.А най лошото е че толкова много се влюбих в нея че забравих всичко останало.Сега не знам какво да правя през целия ми живот никога не беше ми отказвало момиче но накрая го направи единствения човек които обичам.

Супер фен
    Life sux.

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Life sux.
    Get over it.

Всеки си намира майстора!
    Пържи се в ада.
    Light The Universe

Фен
    Град
    В мечтите и спомените

Re: за пръв път съм объркан

Цитирай Първоначално написано от eclipseeе
    Сега не знам какво да правя през целия ми живот никога не беше ми отказвало момиче но накрая го направи единствения човек които обичам.
    Все още не знаеш какво е да обичаш, а просто си се влюбил.
    Нищо не прави. Дори и да можеш да я отнемеш от Него - това ли искаш? Той да страда? Просто е заета. Зарежи я тая каша...
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Супер.....НЕка ви е за урок.....Гадни женкари......

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Искам да политам какво да правя защото наистина не заня.Без да искам да се хваля на мен никога не ми бе отказвало момиче.Бил съм с най-красивите момичета в училището ми и много се радвах че съм най харесваното момче.Не крия че винаги съм бил арогантен и горделив и никога не бях изпитвал истински чувства.17 години сам сменил толкова много приятелки но никоя не ме накара да се влюбя в нея но това се промени.Съвсем случайно се запознах с едно момиче и тогава за пръв започнах да мисля зя друг освен за себе си.Случи се нещо което ме сасипа след като говорих с нея тя ми каза че има сериозен приятел и няма как да има нищо между нас.А най лошото е че толкова много се влюбих в нея че забравих всичко останало.Сега не знам какво да правя през целия ми живот никога не беше ми отказвало момиче но накрая го направи единствения човек които обичам.
    първо не прибързва да казваш че я обичаш...!!!и втпро...тя си има приятел при това е сериозен не се надяваи на мн....щом ти е отказала а си наи харесвания...значи наиситна е сериозен наистина...такаче сри ама гориш...намери си др.....!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Нещо ме кара да си мисля, че точно защото ти е отказала си мислиш, че си влюбен...Както каза до сега не ти е отказвало момиче и хоп изведнъж се е намерило такова и ти искаш на всяка цена да е твоя нали?И може би се заблуждаваш, че я обичаш.Поне така ми изглежда...А ако греша значи честито, изпитъл си от несподелената любов не е хубу се шегувам с тва ама, ако тя си обича приятеля няма какво да направиш.Трябва да я забравиш, ако тя не иска нищо от тебе...защото повярвай ми от личен опит знам, че на нея също и е кофти, че ти страдаш да кажем заради нея.Не и причинявай това...ако наистина я обичаш
    FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...

А сигурен ли си, че си влюбен? Може би просто си заинтригуван от това момиче, защото ти е отказала. Това трябва да ти е за урок. Не се бъркай в живота и. Щом те е отхвърлила (а на теб никое момиче не ти отказва ) значи връзката им е наистина сериозна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на koalka
    Каква ирония...можел си да имаш всяко момиче, с което да не влагаш чувства,а сега...Така се случило, приеми го.Момичето си има приятел и явно има защо.

Град
    Onfectia
    Приеми го.
    Отсега нататък ще срещаш все повече и повече откази!
    Калявай се!
    Най- гадното е ако почне да ти се връща това което ти си причинявал на момичетата които са държали на теб!
    Примерно нали

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    А сигурен ли си, че си влюбен? Може би просто си заинтригуван от това момиче, защото ти е отказала. Това трябва да ти е за урок. Не се бъркай в живота и. Щом те е отхвърлила (а на теб никое момиче не ти отказва ) значи връзката им е наистина сериозна.

Guest
    aa parvo radvams e 4e si si nameril maistora vtoro tva momi4e nemislq 4e tolkoav e obi46a aa 4e prosto nali zna6e tav koeto nemoej6 go ima6 e nai sladko vsi4ki drygi si gi imal sega s neq nestava i si umira6 na maka v momenta mai pak misli6 za sebe si i egoto

Guest
    aa parvo radvams e 4e si si nameril maistora vtoro tva momi4e nemislq 4e tolkoav e obi46a aa 4e prosto nali zna6e tav koeto nemoej6 go ima6 e nai sladko vsi4ki drygi si gi imal sega s neq nestava i si umira6 na maka v momenta mai pak misli6 za sebe si i egoto

Die ?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Често я обичаш , мислиш си , че я обичаш , защото не можеш да я имаш . Преживей го ! Ще има и други за тебе .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен
    След 2 дена ще ти е минало,пък и нали си най-красивия в даскало-някоя ще те утеши
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Всичко се връща .. поредния пример си ти ... но няма да те упреквам,защото знам какво ти е .. нищо,че съм момиче ...
    ще те посъветвам да се сближиш с нея .. първо като приятели и така постепенно ... след време месец -два я попитай пак ... ако и тогава ти откаже се откажи и ти ...

Мега фен Аватара на Blab
    ...ако знаеш колко хора като теб познавам...
    в интерес на истината една от най-близките ми приятелки е точно такава(което не значи, че не става за приятел!)!Накъдето и да се обърне момчета лазят в краката й.И първият, който й отказа, разбира се беше първата й "любов" , вторият - втората , третият...да, съответно третата...
    Както казва Руши - "Всичко се връща"... и то тъпкано!!!))
    Живей си живота, момче и разбери, че не винаги ще получаваш това, което желаеш!!!

"Всичко се връщаа..."

Голям фен

хмммм ти си идиот.Поне си хубав се пак само аз съм и умен и хубав.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Guest
    XAXAXA XIXI MALE KADE GI IMA TAKIVA KAT TEBE E?

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Хубаво е, че си разбрал грешките си.
    Единственото нещо, което можеш да направиш е да се примириш с идеята, че тя си има приятел и да я забравиш...после можеш да промениш държанието си, за да намериш любовта (никой не обича арогантните и горделивите, или поне тези, които искат наистина сериозна връзка)
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    XAXAXA XIXI MALE KADE GI IMA TAKIVA KAT TEBE E?
    Гениални ли?
    Появяват се няколко на поколение нямаме точно местообежище.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Eй да му се невиди все така се получава.Аз съм на мнение че мога да накарам 95% от момчетата да се влюбят в мене(или поне да ме харесват в повечко) за 2 дена,обаче останалите 5%,които ми се изплузват,точно тях пък аз си харесвам.И проумях най-накрая де,че не се влюбвам а тва просто е тръпка щото нали забранения плод бил най-сладак и така...ае ялова работа е туй любовта
    щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си