- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за пръв път съм объркан
аз пък осъзнах че мога да спа със 100% от момичетата ма сички ша са по грозни от ме.Първоначално написано от bARbiTy
Просто защото по хубави от мен няма.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
IT'S THE END YOU F***IN SCUM.
Всичко се връща, без бой и е*ане и мойте проклятия.
ахахахах xixi искаш ли да се пробваме,да ти видм процентите?[/b]
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
първо ако искаш да ти е болднато нещо трябва да сложиш едно b в скобички и преди репликата ето така Аз съм хубавПървоначално написано от bARbiTy
второ кво разбираш под "пробваме".
искам да кажа да се опиташ да ме вкараш в тез 100% от момичетатаПървоначално написано от xixi
ахааааПървоначално написано от bARbiTy
Хубава ли си?
е то по хубав от тебе няма,разбрах ме...пък аз съм мноооого страшно горнаПървоначално написано от xixi
![]()
Много от вас искат да кажат че не я обичам.Въпреки че тя ми отказа аз веднага скъсах със приятелката ми и избягвам други момичета вече месец.Искам да се покажа като скромно и сърдечно момче никога не бих го направил за някой друг.Та аз през целия си живот съм правил точно обратното винаги съм изтъквал парите и въобще съм се държал надменно но ако тя бъде с мен ще поставя целия свят на колене пред нея ще има всичко което поиска.
eiiii pisnalo mi e ot takiva ei ztava vi kazax maina nai mrazq nqkvi jenkari mi po4nat mis e praqt na skormni 4esno ensikam te nalivam tva go mrazq go praq ama kat si pomislila
kolko takiva kato teb sa mi se praili na skormni po dobre en s eprvai na takav kakavto ne si 6te si izpati6 aa atq macka mnogo li e krasiva ala bala kvo tolkova te privli4a kaji edno mom4e kat o teb kvo moje goo nakara se vlubi slu6am?"??????????????
аз съм твърдо зад тебе и щом си решил че искаш поне малко да се промениш ,да се проявиш като скромен и като готин в нейните очи,пък и като каза,че имаш пари щи предложа примерно ако знайш къде живее да и пратиш рози,в по-голямо количество,може да си изглежда малко по-старомодно,ама единици са момичетата,на които няма да им трепне сърцето от това...Първоначално написано от eclipseeee
Оф, приятелю, защо трябва да се правиш на такъв какъвто не си.Малко се съмнявам, но да кажем, че си влюбен в нея, човек не се променя заради другите, а за себе си.Помисли си, какъв искаш да бъдеш занапред, съдбата ти дава урок, от теб зависи дали ще си вземеш поука.Първоначално написано от eclipseeee
ОООО богаташко синче.Първоначално написано от eclipseeee
Не ти тряя тая ела с мен и без тва съм по хубав фор шуър(аз съм по хубав от сички)
Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
podkrepqm v dve ruce i tri kraka buaxaxaxaxax![]()