- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- problem s priqtelkata molq otgovorete
zna4i az sim tur4in i priyatelkata mi e turkinq.Hodim ot 4 meseca i tq vse o6te ne iska da pravim sex (dokato se ojenim) ina4e vriskata ni e seriozna obi4am q i tq me obi4a ZNAM.tq e na 16 a az sim na 17.iskam da pitam kak da q vizbudq i da napravim sex 6toto omriznami da ya izneverqvam mn e gadno :-# .Vseki pit kogato pravq sex s nqkoya druga ku4ka se se6tam za neya i mi stava gadno. iskam samo s neya da pravq sex obi4am q :smt008 . dayte mi taktika-kak da ya vizbudq???????????????????????????
izvinqvayte ako ima gre6ki i 4akam otgovor....
АКО ТОЛКОВА Я ОБИЧАШЕ НЯМАШЕ ДА И ИЗНЕВЕРЯВАШ!
Турска му работа...
И си направете бебенцеПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Еми като за начало,за да я обичаш би трябвало да уважаваш мисленето и!В смисъл това е мн важно за момичетата!И като мисъл в началото е доста травмиращо и още по-важното е че тя иска да се омъжи "честна".Но помисли - може да казва така,защото още не е готова!Или родителите и са много вярващи!Наистина оженете се![
Да хапне "Испанска муха" и ще видиш как ще те иска![]()
![]()
kat si tur4in 6a 4aka6 :P :P
Кой е казал, че не го иска?
Е, сега, не би трябвало да има расова дискриминацияПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ожени се за нея и тогава може да ти пусне![]()
![]()
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Ако я обичаше нямаше да правиш секс с други! И добре че не иска да прави секс с теб, такъв си простак!
awe hora vi dobreliste we az vob6te ne mislq da se ojenq iskam da si jiveq jivota.o6te mi prestoi i studentski jivot. atka 4e nemislq da se ojenq![]()
Ами тогава ще чакаш, до като момичето реши, въпреки че е по-добре изобщо да не го прави де...Като гледам колко ти пука за нея и как кръшкашПървоначално написано от sex_is_zero
![]()
Трябва да те обесят на едно дърво веднага само защото си турчин-МАРШ В ТУРЦИЯ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()
ti pik misli kakvoto iska6 az nqmam problemi s bilgarite.v klasa ima samo bilgari samo az sim tur4in i dosega nqmah nikakvi problemi s nigogo daje se razbirame mnogo hubovo. i ve4e ne e 3mart ve4 e 4mart gleday si 4asovnika. dosega nikoy neme be6e ubidil zaradi rasata ti si pirviq radvay se.ATAKA nali?Първоначално написано от Анонимко
![]()
kiv ti e problema we ako netie interesno nedey da pi6e6 ama znay 4e s takovo mnenie na nikade si to4no zaradi takiva kato tebe bilgariq nemoje da se razvie. zatova nqmam rabota s tebe i ne me yadosvayПървоначално написано от Анонимко
nesim lo6 4ovek ok.
ПИШИ НА БЪЛГАРСКИ-ЗАЩОТО СИ В БЪЛГАРИЯ А НЕ В АНАДОЛА
КАТО СИ ИДЕШ ТАМ ПРИ ФЕСОВЕТЕ МОЖЕШ ДА СИ ПИШЕШ НА МАЙМУНИЦА КОЛКОТО СИ ИСКАШ
А ТОВА ЧЕ ДОСЕГА НИКОЙ НЕ ТЕ Е ОБИДИЛ ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО ДЕТО КАЗВАШ ЗАРАДИ РАСАТА ТИ-ПРОСТО СИ ИМАЛ ГОЛЯМ КЪСМЕТ ЧЕ НЕ СА ТИ НАБИЛИ КОФАТА ЯКО
ПОВЕЧЕТО ХОРА НЕ МОГАТ ДА ВИ ДИШАТ ВАС ТУРЦИТЕ И ЦИГАНИТЕ.ВИЕ ВСЪЩНОСТ НЕ СТЕ И ЧИСТИ ТУРЦИ АМИ СТЕ НЯКАКВИ ТУРСКИ ЦИГАНИ КОИТО СЕ ИМАТЕ ЗА ТУРЦИ-ЗАЩОТО ИСТИНСКИТЕ ТУРЦИ СА В ТУРЦИЯ-А ТИ НЯКОМУ ХУЯ ЛИ ТЪРСИШ В БЪЛГАРИЯ.
БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ-АТАКААААААААААААААААААААА АААААА![]()
Я по-кротко!
Абе това поредната тема ебавка ли е???
А и да ви светна двамата дето се дърляте...вашето не е обида на расова основа ами на национална!
Капиш?
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
ти си ная простия човек на земята и всички дето мислят по съштия начин. ВИЕ БЕЗ НАС СТЕ НА НИКАДЕ БЕ САМО НИ ПОДЪРЖАМЕ БИЛГАРИЯ. АЗ СЪМ ОТ СЕЛО И ПОшТИ ВСИчКИ ТУРЦИ СА ОТ СЕЛО. КАКВОТО ЯДЕ6 ТИ НИ ГО ПРОИЗВЕЙДАМЕ. ТАКА чЕ АКО НИ МРАЗИш ЗНАчИ МРАЗИш И ХРАНАТА СИ КАК ТО КАЗАХ АКО НИ НЕ ОБРАБОТВАМЕ ЗЕМЯТА ВИ СИГУРНО шТЯХТЕ ДА........Първоначално написано от Анонимко
ТОЗИ ТЕКСТ СЕ ОТНАСЯ САМО ЗА ТОЗИ МАЛОУМНИК
А НЕ ЗА ВСИ4КИ БЪЛГАРИ ИЗВИНЕТЕ ЗА ОБРЪшТЕНИЯТА
Егати разсизмът... Но и по принцип от една страна е прав, ти си българин, ако си роден тук. Уважавам ви страшно много, познавам и други хора, изповядващи твоята религия и на някои съм им променила схващането, че са турци, вие сте българи с друга религия, а всеки има право да изповядва каквото иска религия. Затова и те обиждат, пич. За вас религията се отъждествява с Турция, което е ужасно глупаво. Съвет, ако тръгнеш да си търсиш работа не казвай, че си турчин, а че изповядваш друга религия, ако и въобще това казваш, защото никъде нямат право да те питат каква религия изповядваш. Ако осмиелиш добре думите ми, ще ти помогнат да се осъзнаеш какво си и какво искаш да станеш.
Надявам се, че повече няма да ти се случва да чуваш такива обиди като от госта...
Ако продължаваш с тия думи ще ме ядосаш и мен!!!
Да те светна като не било за всички защо пишеш в множествено число, а?
Другото нещо е че ние обработваме тази земя много преди вие да се появите и да ни поробите..единственото дето правите вие е да садите тютюн (нещо изключително вредно)!
Внимавай защото заради такива като теб пък аз мога да ти кажа българинът от най-толерантния балканец много бързо може да стане до най-мразещият!!!![]()
![]()
P.S.С тоя правопис университет ще видиш през крив макарон!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Феса ще го вземат веднага в университета да ломоти там на турски и да пише на маймуница.Като се имаш за БЪЛГАРИН-пиши на БЪЛГАРСКИЧу ли бе Турк
И недей да казваш че Вие циганските турци обработвате наща земя-защото е много смешно това дето казваш
Вашето място отдавна е в историята на БЪЛГАРИЯ и трябва да целувате онези от парламента по онази работа че още не са ви избесили и не са разчекнали жените ви от ебане така като вие сте правили когато сте били на влсат в БЪЛГАРИЯ.Засрами се малко и не се наричай турчин-защото в турция ви наричат гяури,помаци,цигани и с други красиви нарицателни-а тук сме ви дали малко права и вие се качвате на главата на анс БЪЛГАРИТЕ
Никой не ви понася в тази страна и няма да ви заобича,никога не можете да бъдете развни с един БЪЛГАРИН по НИЩО-запомни това.Много правилно ти написаха в предишният пост че никъде и наразбота няма да те вземат като чуят че си турчин а ще ти набият един голям шут в гъза турски.Айде от мен с здраве-дано пукнете всички фесове до утре
![]()
До утре малко трудно..трябва да плъзне неква смертелна чума!!!ХахаХАХАХхахаХАХА
Личи си че си от селоПървоначално написано от sex_is_zero
\
/
![]()