.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sex_is_zero
    АЗ СЪМ ОТ СЕЛО И ПОшТИ ВСИчКИ ТУРЦИ СА ОТ СЕЛО.
    Това обяснява всичко. Живееш сред хора, определящи се като турци, които ти промиват мозъка. Пожелавам ти да се откъснеш от тази среда и тогава да можеш да дадеш оценка и да видиш колко жалко е всичко...
    ТОЗИ ТЕКСТ СЕ ОТНАСЯ САМО ЗА ТОЗИ МАЛОУМНИК
    А НЕ ЗА ВСИ4КИ БЪЛГАРИ ИЗВИНЕТЕ ЗА ОБРЪшТЕНИЯТА
    Ебати ТИ СИ РОДЕН ТУК! ТИ СИ БЪЛГАРИН!

ku-kluks-klan
    Guest
    ти си ная простия човек на земята и всички дето мислят по съштия начин. ВИЕ БЕЗ НАС СТЕ НА НИКАДЕ БЕ САМО НИ ПОДЪРЖАМЕ БИЛГАРИЯ. АЗ СЪМ ОТ СЕЛО И ПОшТИ ВСИчКИ ТУРЦИ СА ОТ СЕЛО. КАКВОТО ЯДЕ6 ТИ НИ ГО ПРОИЗВЕЙДАМЕ. ТАКА чЕ АКО НИ МРАЗИш ЗНАчИ МРАЗИш И ХРАНАТА СИ КАК ТО КАЗАХ АКО НИ НЕ ОБРАБОТВАМЕ ЗЕМЯТА ВИ СИГУРНО шТЯХТЕ ДА........

ТОЗИ ТЕКСТ СЕ ОТНАСЯ САМО ЗА ТОЗИ МАЛОУМНИК
    А НЕ ЗА ВСИ4КИ БЪЛГАРИ ИЗВИНЕТЕ ЗА ОБРЪшТЕНИЯТА
    Ако те пипна ще те удуша собственоръчно само зардаи тези думи които си написал.Турците трбва да се продадат на търг-за да работите и служите на Българите и да се забавляваме с приятелките и жените ви.Ясно ли ти е бе говедо?

vsi4ki ste pedali az vi mislex za hora no nay neste az si znam priyatelite zaedno sme pili zaedno sme smqli zaedno sme plakali. az si znam priyatelite a ot vas nikoga nqma da stane priqteli zapomnete nikoga sega ve4e sme ES kato idvat tuka hora ot dr dirjavi dr rasi togava i kim tqh pak takali 6te se otnasqte? i zapomnete ne vsi4ki kato vas iskat da UBIVAT turcite...........

Град
    София
    Прочете ли ми въобще постовете... Аз казах, че мразя разсизмът, но явно не си вникнал в тях.

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    vsi4ki ste pedali az vi mislex za hora no nay neste az si znam priyatelite zaedno sme pili zaedno sme smqli zaedno sme plakali. az si znam priyatelite a ot vas nikoga nqma da stane priqteli zapomnete nikoga sega ve4e sme ES kato idvat tuka hora ot dr dirjavi dr rasi togava i kim tqh pak takali 6te se otnasqte? i zapomnete ne vsi4ki kato vas iskat da UBIVAT turcite...........
    Ти не разбра ли с какво ни подразни???Прочети си пак мненията и помисли малко..и вземи сериозно си прегледай правописа..щото направо смърди!А и за да не ни обвиниш че сме убийци аз имам съученик помак (какъвто си и ти предполагам) но повярвай ми той е на светлинни години от теб и забележи аз не искам да го убия!!!По акъл и по мироглед те изпреварва адски много!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

ku-kluks-klan
    Guest
    Не наричай педали Българите-а падни на колене и се помоли за прошка защото сега е наш ред да ви тормозим и да ви действаме.ЕС-то не значи почти нищо за обикновенните хора чу ли измекяр такъв?ЕС-то си е за тези които се интересуват и имат полза от него-а аз и много други нямаме никаква полза-моите родители получват същите заплати и разходите са даже по големи.НО ако ви избиеме Вас турците-ще намалее населението с около един милион излишна измет и ще се подобри макар и малко нивото на живот в България-защото няма да има такава голяма измет като Вас мохамеданите.С други думи-един милион по малко измекяри в наща България-логично-един милион повече работни места и по добро заплащане за нас Българите.А от турците и циганите(вие сте си едно всъщност)ставате само за РОБИ и един да стои до вас и да ви бие с един камшик и да бачкате-а ние Българите-да опъваме женските ви-да видите колко е добре.

kakvo sega az li sim vinoven 4e pra pra pra dedite ni sa bili ''4udovi6ta'' 4e sa pravili tova deto pisa ti ha. vob6te nevi razbiram i neiskam da vi razbiram i ys kazvat 4e bilgarite sa bili tolerantni ami. a mejdudrugoro az nesim nito pomak nito ciganin AZ SIM TUR4IN RODEN V BILGARIQ I SE GORDEQ S TOVA NEME INTERESUVA KAKVO GOVORITE SAMO NE UBIJDAYTE

NE ISKAM DA ZASQGAM TEZI BILGARI KOYTO IMAT PRIYATELI TURCI AVAJAVAM GI

Guest
    Пиши на БЪЛГАРСКИ че ще им ядеш на Алах и на Мохамед ташаците.Засрами се и не се наричай Българин защото си помак

Град
    София
    AZ SIM TUR4IN RODEN V BILGARIQ I SE GORDEQ S TOVA NEME INTERESUVA KAKVO GOVORITE SAMO NE UBIJDAYTE
    Айде сега ми обясни защо си турчин. Не си роден в Турция, тогава защо се определяш като турчин?

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Докажи че не си като прадедите си и си стой спокойно без да се впрягаш!А ние че сме си толерантни такива сме..но не се облягай на това ..мен ме подразни това че не пишеш много грамотно а и не на кирлица!Пиши на кирилица..така показваш уважение като си горд че си се родил в България!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

кu-kluks-klan
    Guest
    kakvo sega az li sim vinoven 4e pra pra pra dedite ni sa bili ''4udovi6ta'' 4e sa pravili tova deto pisa ti ha. vob6te nevi razbiram i neiskam da vi razbiram i ys kazvat 4e bilgarite sa bili tolerantni ami. a mejdudrugoro az nesim nito pomak nito ciganin AZ SIM TUR4IN RODEN V BILGARIQ I SE GORDEQ S TOVA NEME INTERESUVA KAKVO GOVORITE SAMO NE UBIJDAYTE

NE ISKAM DA ZASQGAM TEZI BILGARI KOYTO IMAT PRIYATELI TURCI AVAJAVAM GI
    Ще ги ивабаваш и свирки даже ще им правиш-защото си в наща държава-а не ние Българите в вашта пустиня там.Добре че живеете тук-ако сте в турция ще ви шибат за добро утро и добър вечер и ще работите най мизерната разбота и ще получавате колкото да не умрете.Какви приятели какви пет лева говориш бе?Как може да Българин да има турчин за приятел Какво разбираш ти под думата приятел?приятел може да бъде само този с когото си бил на война-защото той е рискувал живота си за теб и ти за него Турците се правите на наши приятели за да не вземете якия бой от нас-защото сега го няма Осман и незнам си кой Ага да ви спаси и ще ви разпилееме задниците набързо-за справка назад историята когато ви пркръстваха-бързо здадохте багажа и се свихте като наебани в ъгъла Правите се на наши приятели защото ви се налага-иначе няма работа и ще измрете от глад.
    П.П. Чувал съм че туркините се плющат здраво в задния двор-вярно ли е?

AWE 4OVEK YA VNIMAVAY MALKO KAKVO PI6E6 TOVA DETO PISA ZA ALAH I MUHAMET MNOGO YAKO 6TE PLATI6 AMA MNOGO YAKO ALAH I DOG SA EDNO I SI6TO TI VSE EDNO KAZA NA SVOQ BOG..........
    A OTNOSNO ZA DRUGIQA 4LEN-- DA VQRNO BILGARIN SIM NO S MUSLUMANSKA VQRA

NEZNAM PRED BOGA SME EDNAKVI 6TE SE VIDIM PRED NEGO TOGAVA 6TE VIDIM KOY E PRAV KOY E KRIV (da mojebi az sim kriviq)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Докажи че не си като прадедите си
    Не може да го докаже.Той за това пише на маймуница и се нарича турчин-защото като се каже турчин и той вече плува в блаженство катос е сети какво са правили нвремето в България.Ми ние заради вас скапаняци такива не сме се развивали 500 години бе тапир смотан ппмашки.Ако не сте били вие да ни държите в робство досега да сме надминали много други развити страни защото сме умни-а вие сте тъпи като на слон гъза в това турция-я се вижте колко държави сте държали под робство и сте грабили и пак нищо нямате в таз турция-прости сте като туземци.Вие сте ни спъвали 500 години-как да ви обичама бе измекяри такива гнусни?

Град
    София
    Радвам се, че най-после го каза, но не го мислиш за съжаление. Ти посотянно казваш ние турците така..., вие българите иначе... Това не ви харесват хората, защото вие се затваряте в едно общество и се определяте като турци, защото там наистина ви промиват мозъците, че вие сте нещо по-различно. Карат ви да вярвате, че отъждествяването на исляма с Турция е правилно, но никой не казва, аз съм гражданин на Мека примерно. И гърците са ни поробвали, ама никой не ги обижда, а тези останали тук се имат за истниски българи и с гордост носят името:БЪЛГАРИН.

ku-kluks-klan
    Guest
    AWE 4OVEK YA VNIMAVAY MALKO KAKVO PI6E6 TOVA DETO PISA ZA ALAH I MUHAMET MNOGO YAKO 6TE PLATI6 AMA MNOGO YAKO ALAH I DOG SA EDNO I SI6TO TI VSE EDNO KAZA NA SVOQ BOG..........

NEZNAM PRED BOGA SME EDNAKVI 6TE SE VIDIM PRED NEGO TOGAVA 6TE VIDIM KOY E PRAV KOY E KRIV (da mojebi az sim kriviq)
    Ако сега си пред мен-много скоро ще се видиш с Алах и с Мохамед и ще идеш не на седмото ами на осмото небе Колко пъти трябва да ти се каже да пишеш на БЪЛГАРСКИ бе?Като си мюсюлманин-МАРШ в Анадола-недей тъпчи и не сери в БЪЛГАРИЯ.Измет сте бе това мюсюлманите и цял свят ви мрази-не си ли се убедил още?Големите страни дори се чудят как да ви затрият защото само дишате въздуха и серете по земята и никаква полза няма от вас.Като си толкова отворен-ходи си в турция-там никой няма да те обижда и ще си имаш джамия да се молиш на Алах всеки ден.какво правиш в БЪЛГАРИЯ?Тук искаш да учиш-защото там в турция трябва да станеш овчар или говедар и ще живееш в колиба

Цитирай Първоначално написано от ku-kluks-klan

Ако сега си пред мен-много скоро ще се видиш с Алах и с Мохамед и ще идеш не на седмото ами на осмото небе Колко пъти трябва да ти се каже да пишеш на БЪЛГАРСКИ бе?Като си мюсюлманин-МАРШ в Анадола-недей тъпчи и не сери в БЪЛГАРИЯ.Измет сте бе това мюсюлманите и цял свят ви мрази-не си ли се убедил още?Големите страни дори се чудят как да ви затрият защото само дишате въздуха и серете по земята и никаква полза няма от вас.Като си толкова отворен-ходи си в турция-там никой няма да те обижда и ще си имаш джамия да се молиш на Алах всеки ден.какво правиш в БЪЛГАРИЯ?Тук искаш да учиш-защото там в турция трябва да станеш овчар или говедар и ще живееш в колиба

човек виж сега не искам да ти убидя но първото което е че не ме е страх ат теб и даже си мисля ако ти беше пред мене.............
    повтарям не се отнася за жсички българи

Град
    София
    Уффф, само знаете да обиждате... Да псувате, да заплашвате.
    И вие , ако живеехте като него в едно малко селце. И цял живот ви втълпяват простотии и вие ще мислите, че това е правилното, той би могъл да го разбере само, ако напусне селцето. А това за джамията беше тъпо, то ако не сте се разхождали из Родопите, там в селцата има по 2-3 джамии и по едно параклисче има си хора, които да спонсорират направата на джамии, те имат интереси. След години но естествен път ще се отцепи тази част към Турция, затова и още от сега им втълпяват такива неща.

Guest
    и даже си мисля ако ти беше пред мене.............
    За твоя голяма радост и за мое голямо съжаление не си пред мен Оня ден с едно аверче седим в едно заведение и един помак си плампа на някакъв туземски език с една мацка и ние с авера го изчакахме да си тръгне и малко му строшихме зъбите в тъмното Мисляхме даже да го хвърлим в коша за боклук и да запалим вътре каквито боклучаци имаше щеше да се поопече мръсният фес но се разписка гаджето му и се наложи да офейкаме Нищо-следващият път може и на теб да попадне някой като нас

Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Абе sex_is_zero спри да слушаш какво ти говори ходжата за светския живот!Религията и светският живот съществуват отделно и така трябва!Дори Турция е светска държава..единствената в света в която основната религия е исляма и работи западен модел на управление!
    Благодарение на това е развита държава..за разлика от Иран ,Афганистан..където действа закона на шериата!
    В Турция е забранено да носиш религиозен символ (забрадка) в университетите..а тука не е!!!Тъй че добре си помисли дали сме лоши хора ние Българите...и да ти кажа ако продължаваш да смесваш религията със светския живот..просто мястото ти не е в този форум че дори и в тази държава!!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Ех, ако я обичаше нямаше да правиш секс с друга.

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Initial_D
    Докажи че не си като прадедите си и си стой спокойно без да се впрягаш!А ние че сме си толерантни такива сме..но не се облягай на това ..мен ме подразни това че не пишеш много грамотно а и не на кирлица!Пиши на кирилица..така показваш уважение като си горд че си се родил в България!
    Турците пишат на латиница бе... За да бъдем толерантни с него нека пишем на латиница и така както него за да може да си преведе след това..
    164 забрана за ползване на профил 2т.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Тук въпростъ не е дали си турчин или не, а дали си мюсюлманин и дали тя е мюсюлманка. Доколкото ми е известно при мюсюлманите, ако момичето не е девствено, когато се омъжва имат обичай да го убиват. Знам,че при изневяра от страна на жената практиката е убийство с камъни и други подобни неща. Сега и в християнството сексът без брак се отрича, но българската традиция в случая е била да се потули случая, като се даде по-голяма зестра. Освен това и мъжете при нас е трябвало да са девствени преди брака.
    толкова за религията-ти не я обичаш. Ако я обичаш щеше да искаш да си само с нея, а като не можеш щеше да се оправяш сам. Просто я остави и толкова. Момичета може да е религизно или да има фанатизирани родители, които да я заплашват с убийство, ако не се ожени непорочна. За това си намери по-отракана като си на зор. След като не я уважаваш и цениш не виждам смисъл да се жениш заради единия секс. то, че можеш да имаш 4 жени е друг въпрос, но в България многоженството е незаконно за това не можеш да го осъществиш.
    По въпроса за селото- в селото, където живеят моите баба и дядо няма турци и цигани изобщо. там са само българи и пак се трудят и прои5звеждат!

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    Еии ние сме в европа!

Такива произволи, като тепане с камъни и така на-татъка.. ги има в арабския полуостров или страни от третият свят!!
    164 забрана за ползване на профил 2т.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    това няма общо с континета- ислямът така повелява!

[. Доколкото ми е известно при мюсюлманите, ако момичето не е девствено, когато се омъжва имат обичай да го убивапре

преди е било вярно а сега немисе вярва да е така поне в турция вече не е така.преставяш ли си как един башта може да убие дъштеря си просто неми се вярва.и искам да знаете че аз толкова много я обичам. просто нямате престава. аз просто искаках да ви питам мненията ви а не да се караме. а ти коъто си бил помака ти просто не заслужаваш даже и да си българин незнам хора какжо мислите но някои от вас наистина ................... ако става дума за похваляне (бих оня убих оня)необичам да се бия и отавна сесъм се бил ама знаъ 4е 100% сим по як от тебе 2 години сим тринирал борба а сега отивам на фитнес и играйа волейбол и футбол по точно спортист съм нито пуша нито пия(освен ако съм с истинските приятели тогава пия малко алкохол но само за веселие а не да се напивам)

благодаря на тези дето са искали да ми отговорят на випроса
    а относно за тези дето се карахме-- не си мислете че сме гадняри както гледам не ни а ви сте ..............(отнася се само за дето се карахме)

БЛАГОДАРЯ ЗА ТОЛЕРА НТНОСТА

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си