- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- problem s priqtelkata molq otgovorete
blqQqQq temata mNoOogOoo se e otklonila ot pyrvonachalnoto i znachenie... predlagam da q lock :}
a inache za napiSanoto- syglaSNa sym s poStovete na krem4et0 =D>
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Първоначално написано от W3aKn3ss
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
такаааааа отностно етно темата която измести другата искам само да кажа ,че съм българин НЕ ТУРЧИН и имам много добри и свестни приятели турци Обаче това което ме дразни е ,че
-официялният език в България е български а на почти всякаде се говори на турски което ако е във една Америка където е много "препоръчително ако си гражданин да носиш американско име а не Осман освен ако не искаш некой каубой да те вземе за Апах и ... а тука не е такааааа което е гадно още повече ,че в самата Турция не са толкова толерантни към българите на което смятам че трябва да се отвърне подобаващо в България
- Имате новини на турски по БНТ лошото е ,че е по БНТ демек за теа които не компренят това си е жива подигравка със нацията и народа български не е проблема в новините и телевизия да им направят на амуджите да се радват пак е по добре ама да не е по бнт
-Имате ДПС което изсича горите, насочва евро субсидийте само към тютюнопроизводството и назначава свой хора като изместв а предишните само защото не са турци .
-Имате религия хубаво нема проблеми ама не може тук ходжата да вика по 5пъти на ден а в турция на връх велигден църквата да мълчи просто ми е гадно некакси ,че не ни се отвръща на толеранса
иначе като изключим всичко задайте си вапроса абе при положение ,че оригиналните османски турци са дошли откъм азия защо нашите имат толкова европеидни чарти повечето от тях става вапрос и отговора е много прост еми щото те са толкова турци колкото са българите негри
това е което исках да кажа
а иначе Атака не е лоша политическа партия просто ДПСто ви хвърля кал по нея като я куклускланизира тъй като идейте и са опортюнистични на нейните земете да гледате малко скат и тогава я обиждайте