- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да му кажа?
От известно време искам да направим тройка аз гаджето ми и друго момиче или момче въпросът ми е как да му кажа че искам не знам как ще реагира и дали няма да си помисли нещо?Помогнете ми как да подхвана раговора за да не ме помисли за извратена нещо и да не ме зареже.
Кажи му/и че искаш да опитате нещо ново,или че си перверзна/ен!!ми незнам измисли си там нещо!!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Все пак аз няма да правя 3-ка!
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Ако е с момиче съм 98% сегорен че ще се навие! ако е с момче нямаш голям шанс!
А може и да си изяде шамарите според мен..Първоначално написано от Анонимко
![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
От кога мъжете не искат тройки с още един мъж? Няма да го ебат, я...ще се навие според мен. А начинът да му кажеш е директен. Приготовления-бла-бла...не вършат работа.
Идеята с това да го потхвърлиш на бъзик е добра..
един път моята бивша приятелка го подхвърли на бъзик, аз схванах идеята и също така на бъзик и казах да си гледа работата![]()
ах,колко си прозорлива.....Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
тук таме се срещат момчета който не биха желали да ебат приятелката му пред него и той да се кефи![]()
Има и такиваНо мъжете са свине.
Не всички..Първоначално написано от `Death`Whore`
164забрана за ползване на профил 2т.
Нямам доказателства...
и ние за обратнотоПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
За моят приятел и с момиче и с момче му е еднакво гадно. Когато имах мерак за 3ка с момиче ми беше казано, че не става. А за момче... , че ако имам такива мераци ще си остана само с момчето, а приятелят ми ще си тръгне. Виждате ли, не всички мъже са свине. Хахахаха.Първоначално написано от Анонимко
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ако гаджето ми каже да правиме 3-ка с друго момче или момиче ще я погледна ей такаСлед като се съвзема ще й кажа, че това е края и не искам повече да я виждам..
![]()
А относно как да му го кажеш ... в прав текст.![]()
Абе..., плячка не се дели.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Добре казано. От мен:Първоначално написано от Kulio Gangstera
Отивате някоя вечер на кафенце и почваш: Вие правили ли сте секс... и такиа работи. Ако те кажат не ти ще питаш дали искат да правят. Ако кажат да ще кажеш една 3ка устройва ли ви ? Ако кажат не ти ще кажеш че на теб много ти се прави и ако и 2мата ги е срам тогава да ти приизнаят все един от двамата на другия ден ще дойде при теб и ще те попита дали си говорила сериозно снощи вечерта. Това от мен дано съм ти помогнал![]()
172бан по ип и профил. т.8 системно
точно обратното - ако е путьо ще се съгласи , ако е мъж на место ще и каже : къде мааааааааааа ?Първоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
Прав/а си OtherDimension. Ако е някъф чикияр ще се съгласи ,но ако е мъж на място(като мен) БИ ТЕ ЗАРЯЗАЛ още преди да се доизкажеш![]()
![]()
172бан по ип и профил. т.8 системно
Това с шегата беше най-смисленото до тука...
в предишното мнение си съгласен с Кульо и му казваш : добре казано ?Първоначално написано от k0k0
![]()
И аз точно това щях да напишаПървоначално написано от OtherDimension
![]()
А при мен ако доиде приятелката с още 1 маце хич няма да откажа...еь тез мъже ненаситни бе![]()
![]()