- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бялото течение... ?!?
Искам да ви попитам дали знаете или пиете някакви хапчета за бялото течение,кога ви идва бялото течение? ПС. Спешно ми трябва да знам ако някой знае за хапчета да ми каже 10х !!!
И ще почнеш да пиеш нещо което ice_girl{13} ти е казала във форума?![]()
![]()
![]()
Тва стаа от мноо ибане май?![]()
ami skypa to ne moje prosto taka da zimash hapcheta za kfoto i da ti e skimnalo.specialno za tfa techenie se hodi na lekar i tam ti zimat sekret izsledfat go i chak togava ti kazvat kakvi hapcheta da piesh.absoliutno za sqko momiche e individualno.az pih antibiotik i rygah vaginalni sveshtichki,no chestno efekt nikf sled vreme pak poftorih procedurata no s drug antibiotik koito mi izpisaha i pak nishtu spira za okolo sedmica - dve i pak si pochva.taka che otivash na lekar i taka zimash hapcheta!
Никой не умира девствен..живота секи преебава !
Не, според мен историята е следната:Първоначално написано от Shmatko
Тя е на околу 14. Има приятел на около 16-17, който разбира се много обича и той е смисълът на живота и. Поради тази причина, решава да направи пътвият си божествен път с него, но уви...има бяло течение.
Естествено я е срам да се покаже с бели петна по гащите и.....
Идва тук за помощ, ще почне да пие всичко което и кажат във форума. Недай си боже някой да каже, че цянкалият(не съм сигурна че така се пише) помага....![]()
ne vzimai ni6to![]()
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Уффф де ги тез девици ве, у тоз форум една няяя...Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Само триша знае защо...![]()
Ама в един пост, един гост я набеди, че е мъж...Първоначално написано от Shmatko
![]()
Гинеколог!!!! Мога да ти кажа лекарства 1 куп, но те са според възрастта, според конкретната причина за бялото течение и според влажността на влагалището ти. за по-сухи се препоръчват вагинални свещи, а за по-овлажнени може и таблетки, които се слагат във влаглището. Освен това се пият хапчета и антибиотици от теб и от приятеля ти, правиш си интимен душ, не правиш секс 2 седмици, не си махаш космите също 2 седмици и никаква френска любов от двете страни за около месец.
Готино е да слушаш Hot Action Cop нали ...Първоначално написано от ^Mimeto^
Strength thru Oi!
da super qko eПървоначално написано от Buttk0
![]()
Първоначално написано от ^Mimeto^
Лошо няаа и аз им се кефа![]()
Strength thru Oi!
evala pichПървоначално написано от Buttk0
![]()
По-опасно е кафявото течение от анала...![]()