- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- SHTO ZA CHOVEK E TOVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nachi s edno momche se haresvame sigurna sum no toi samo me razigrava shte izlezem edi si koga i sled tui mi vika a nemoga neska nam si ko.Kakvo trqbva da napravq az veche 1 sedmica ne sme se vijdali i utre bi trqbvalo da se vidim no ne varvam veche daite idei kakvo da go izdirq kade e ili da chakam prosto
И на мен ми се е случвало . Все или забравяше или имаше да пише домашни . Най-накрая с цялата си наглост ми вика , че щял да ходи на среща и после можел и да ми намери място . Най-накрая се видяхме случайно из града . Той почна да ме вика по кафета , ама аз вече нямах интерес![]()
Саблечи се гола и нахълтай у тех ... след тоя случай няаа спре да излиза с тебе ... осфен ако не си некой крокодил !Първоначално написано от natity
Strength thru Oi!
Ем и това е доста добра идеяПървоначално написано от Buttk0
![]()
Да и аз бях сигурен че някой ше се съгласи че може да е крокодил !
Strength thru Oi!
=D> Хах..Това беше добро!Първоначално написано от Buttk0
Макар да я има тази вероятност...По темата:
Имаш уста и език, и гласни струни. И съответно можеш да говориш...Нали?![]()
Sursum deorsum, tenus obitus.
Как ще го издирваш???НЕ го търси повече и не се занимавай с него.Той така може да си те разиграва и ти какво....ще стоиш така и ще го търпиш?
съгласна съм! кво ще се унижаваш да го търсиш?! я му тегли една майна.. кат няма време за тебе да ходи след някоя друга.. няма се прайш на по-проста и да тичаш след него! яя.. високо вдигната глава! да не е единствен!Първоначално написано от koalka
![]()
*** FoRevEr anD eVer.. Life Is n0w oR nEveR.. FoRevEr NeveR coMeS aRouNd.. ***
Не му играй по свирката,а спри да го търсиш да видиш той как ще почне да те търси.После на твое място като си уговориш среща с него бих го оставила да си чака на уговореното място и така...Може найстина да има работа,но чак пък цяла седмица да няма един ден...![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Може да се прави на недостъпен, което е малко прекалено според мен - отвърни му със същото![]()
ами както се казва "с неговите камъни по неговата глава"дръж се на растояние, определяй и после отменяй срещи... нека разбере, че не само той може да си играе с другия когато му скимне и както той намери за добре
ако все пак изпитва нещо, след тези твои постъпки доста бързо ще притичка при тебе
Mi vyri i mu kaji si4ko be, ili 6a e s tebe ili da si e** maikata!
Ako uvajava6 sebe si bi trealo tyi da naprai6, kvo 6te prai na 6matka!
Tva e moito mnenie![]()
Надвий себе си и посрещни утрешния ден!!