- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- STAVA LI ILI NE STAVA
isah da vi popitam stava li da si hvana gadje i da nakaram nqkoy da zarevnuva i da me haresa NZ az sam mn obarkanaa
Ако съдя по предишната ти тема искаш да накараш момчето, което си има приятелка да те ревнува. Не мисля, че ще стане, защото той ти е казал, че няма никакви чувства към теб. Ако си намериш гадже най-много да си помисли, че тов, което си изпитвала към него е било прищявка, не ми се вярва да започне да ревнува.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
misi za otgovora ama otidi pak v predi6nata tema i vij poslednoto ne6to koeto napisah i otgovori za6toto sam mn obarkana
Видях какво си написала. Мисля, че го е казал по-скоро с надсмешка. Миличка, не се обиждай, ама все още си много мъничка. не си мисли, че това ще е единствената ти любов. Забрави го, има много други, които ще обикнеш много по-силно.
хах, миличка, не й обяснявайПървоначално написано от Aleandra
те все си мислят, че ще обичат само веднъж, че първата им любов ще бъде и последната... ами тогава просто ги остави да го мислят, с такива хора не можеш да спориш
![]()
Имам един въпрос към тебе. Как имаш такова търпение и нерви как го постигашПървоначално написано от Aleandra
![]()
tova ne 1-vata mi lubov 1-vata mi sasipa jivoteca do sega vsi4ki mi se podigravat po glupostite koito gi e izmislql Ne sym bila tolkova mn naranena pitayte vseki koyto znae taq istoriq i 6te vi kaje 4e 4oveka koyto haresvah predi celi 3 godini mi sasipa jivotaaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
Понякога и аз самата си се чудя.Първоначално написано от Анонимко
Била си на 8 години O_O???
Ае ти не си за детска дори....
тва е като тъп сценарий на американска тъпа тийн комедия![]()
Успокой се и се стегни. Та ти си само на 11 години. Целият живот е пред теб. Как може от сега животът ти да е съсипан. Ще ти се наложи да преминеш през много неща. И ако не можеш да понесеш 1- 2 несподелени любови, как мислиш, че ще се пребориш с всичко, през което сме преминали по-голямата част от форума. Има много време пред теб и чак, когато преминеш през всички трудности на живота можеш да кажеш, че си съсипана. Сега се усмихни и продължавай да си живееш живоеа.Първоначално написано от golqmoto_napu6vane
При мен става цяла сутрин...![]()
А по темата това да тръгнеш с някои си само за да направиш мръсно на еди кои си, е ужасн постъпка!Ти явно си в безисходица вече но все пак горе главата им още милиони момчета!
Light The Universe
Хей, аз съм на 7 години и момичето в което се влюбих не ми обръща внимание. Искам да умраааааааааа! Тя ме съсипа.
Едва съм се родил и вече се чувствам мъртъв. Помогнете ми...
Как да се самоубия![]()
![]()
![]()
![]()
maleee ma az na 11 samo si y4ix i biex mom4etat 6ttoo mislix 4e sa tapanri ne 4e seq ne se potvradi tvaaaxxa ama q ne se vjivqvai tctc mngoo barzo porasva tva dne6noto pokolenie neznma zkavo barzate da grabite tolkova ot jivota na 15 ve4e sigrono 6ti se iska dartite 4i4kovci te karat s kolite is e y4vstva6 kat na 30 qq si jiveite jivota
Това пък защо го написа???Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()