- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- pisna mi ot vsi4ki i ot typiq jivot
pi6ete tuka za mene vsi4ko nay-lo6o taka za da me dorazkasate i da se prevarna na ni6to!![]()
Не е ли все още прекалено рано да се отчайваш от каквото и да било?
Никой не иска да те съсипва. Вярвам ти, че страдаш, но ти си на 11. Как можеш да кажеш, че си съсипана. Ако преживееш всичко, през което съм преминала аз, а и не само аз тогава живота ще ти се стори гаден.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ти спама го нямаш за нищо май, а?
![]()
Направи си сега тема- "пишете сега тук всичко хубаво за мен, ако искате да не ме разкъсате"![]()
Знаеш ли, само едно лошо намирам в теб...
8-11 години...
Това са годините в които си най опитна и умееш да разсъждаваш правилно!
Тогава си най силна и умееш да изкарваш добри пари![]()
Ае стига глупости. Не мога да спра да се![]()
spoxi 4e mi mine tva e samo za nekolko dena
ama znaete li koe nay-mrazq v sebe si 4e mn barzo pro6tavam pro6tavam za 1 den nay-mnogo
за тва никой не може да ти помогне![]()
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
ama zkavo stava na vapros koi kvoe kazall na tva devoi4e az ne sam razbrala pak![]()
![]()
Кхахахахах!
Прочети не знам си коя подред тема и ще ти светне![]()
i na mene mi e pisnalo ot si4ko i vednuj napravix opit da se samoubiq ama ne se polu4i![]()
аз пък онази вечер бях в депресия и си драсках ръката с 1 ножче...Първоначално написано от Perfect Onizuka
..ама аз сериозно ви говоря.
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Ти ще ме умориш беНа 11 ли ,незнам си колко години и имаш егати разбитата психика
След още толкова не те виждам
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
щом те виждаме значи нищо страшно не е станалоПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
Да не почна като Емо-тата да правиш?
Недей неееееееее!![]()
nапрао имам чувството че се хвалите едната не и са получил опита другата се драла с нож добре ве в крайна сметка живота ви не е даден за да си го отнемате,нямате си проблеми и почвате да си измисляте некви супер големи простотий.А тва са пълни глупости да се самоубиваш примерно щот гаджето те зарязало и ти си мислиш че той е най-голямата ти любов а ти си едва на 15-16-17 нима по нататък няма да имаш гаджета?Замислете се малко над тия "големи проблеми"![]()
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
Това беше, спирам ви O.C.-то!!!![]()
Сега сериозно, къде сте тръгнали да се самоубивате(и да се хвалите с това)???![]()
Това което не ни убива ни прави по-силни!Я се съвземете и се радвайте на детството!
A le le 6tom ti e tolkozzz....... zemi i se s1moubiii![]()
ne te li sram da govori6 tay za sestra si maaaaa...
ne pisna mi ot tebe i ot "skapaniq ti jivot" pfuuuuu ti si samo edna t1pa4ka koqto samo si e za narkomanka da se ubie ot narkotici![]()