- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- GERGANA E NOMER 1
TURSQ MATERIALI ZA NAI-KRASIVATA ISPULNITELKA GERGANA.AKO NQKOI ZNAE NQKAKUV SAIT ILI NESHTO TAKOVA DA GO NAPI6E. BLAGODARQ PREDVARITELNO!
Otidi na magistrala krai Sofiq i i napravi inaterviy sama taka nai-hybavo \/ \
/
[ знам че правя правописни грешки ]
gerganasite.data.bgПървоначално написано от geri_fff
gerganafolk.hit.bg/
gerganapromusic.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=
gergana-best.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3
gerganafolk.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3
А албума е просто велик!!!!!!!!!!!!!! \/ \
/
boklukkkkkkkkkkkkk e
Проста Курва.Да ми яде "женския полов орган" еее, деееба заблудените луузъри сте сички тъпи чалгари![]()
/rossa./
Всъщност е безумно грозна.![]()
хаха добреПървоначално написано от geri_fff
Всъщност това е истината. =D>Първоначално написано от `Death`Whore`
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Ми ти си зле.Първоначално написано от geri_fff
хъхъ..
Безкрайно злеПървоначално написано от geri_fff
![]()
Има две житейски правила:
Правило 1 — Не се тревожи за дреболии.
Правило 2 — Всички неща са дреболии.
Фридрих Ницше
Mi ti mai samo vun6no q haresva6 6toto ina4e e tupa prosta i ligava/ a i kurva-ama to tva se znae 6tom e ot planeta/Първоначално написано от geri_fff
Ina4e slu6ai kot iska6 ama po-dobre ne puskai mn takiva temi4ki 6tot kakto vijda6 tuka pove4eto ne slu6at 4alga!
злеее голямо зле..... зле на "n"-та степен....Първоначално написано от Crazy_Vamp
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Така е.В интернет се мотаеше една нейна снимка без грим.Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
неееееееееееееееееееееее само не я пускай......после няма да мога да спа моля те....Първоначално написано от koalka
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис
/ широчина/.
Aйде без обиди щото ако съдя по аватара ти ,ти слушаш музика неприятна за 70% от хората и аз мога да по4на е ся да нареждам като последната каруцарка твойте метълски песни ама не го правя! Всеки си има интереси и стил музика,която харесва! !!!Първоначално написано от midian
![]()
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
оh,fuck...като прочетох тая тема и ми се присра ахеахеха с извинение![]()
az pak tarsq info za nai gotqnata pevica Valq Balkanska nqkoi ako ima da mi gi prati na SMS xaxaxa![]()
Еееее защо нападате така момичето ?!?!?! Защото слуша чалга ли?!?! Помоли за помощ, а всички я нападнахте заради стила музика, който харесва. Това е глупаво! Всеки има право на избор и собствено мнение! Те че половината и повече фолк изпълнители не са стока - така е, ама защо преценявате даден човек по това каква музика слуша? И кво е тва "тъпи чалгари" ?! Е и аз не съм почитателка на определени стилове музика ама не съм седнала да обиждам тези, които са нали ?! За мене е адски тъпо да съдиш за човека по това, което слуша!
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Точно ти ли намери да го кажешПървоначално написано от `Death`Whore`
? Да ти покажа ли твоя снимка че май не си се виждала. Не че гергана е най красивата, за мене е Мара ама нз..
![]()
2т. системно
ti mai i sebe si ne si vijdal..... i death whore e 100 puti po gotina ot gergana koqto e..Първоначално написано от Amayo
![]()
a taka bravos :Първоначално написано от 182+44_4adel
=D> =D>
Em imenno kvo-spored mene puk za 70% "tvoita" muzika e dosta nepriqtna!I sorry 4e te pitam am gledam 4e si i zakleta fenka-kvo tolko i haresva6 na taq?Първоначално написано от Sisley^BaBy
Грозните мъже могат да кажат, че някоя жена е грозна, нали? Дори да са по-грозни от нея. Моята външност няма нищо общо и ще помоля да не се започва с обидите по отношение на нея.