.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Veronica Mars

Veronica Mars

Тъй като ми е любим сериал исках да пускам тема за да видя дали има още любители на сериала. А кой знае..може и да запаля някой и друг ..

Ето и малко инфо:
    Вероника е обикновенна тийнеджърка, но след смърта на най-добрата и приятелка всичко се променя. Майка и изчезва без следа, баща и вече не е местният шериф, гаджето и къса с нея, а всичките и приятели просто я отбягват. Тя ще намери спокойствие само когато открие, кой всъщност е убиеца. Баща и е отстранен, заради това, че обвинява в убийството на момичето собственият и баща, който е най-голямата клечка в Нептун (името на града), след това той започва частна практика, като дедектив, а Вероника му помага. След година обаче, се намират нови доказателства според, които призналият се за виновен в убийството на Лили е невинен.. и започват съмненията. Междувременно тя поема доста други случаи, намира нови приятели и открива страшни тайни за нея самата, които обръщат целият и живот с главата на долу..
    (взето от www.veronica.boxbg.net)

та почвайте да коментирайте...

Град
    In Your Mind
    Кефи ме филма, изгледала съм малко повече от половината на първия сезон, ама го изтрих защото ми заемаше важно място на компютъра...
    Та сега ще си го следя по фокс-а.
    Но ми се струва супер изопачено - красива, умна, винаги решава всички проблеми, разнищва най-заплетените случаи, изобщо е перфектна... И разбира се е аутсайдър и никой не я обича... пфха >))
    I love you...

така си е... но да не забравим защо е отсайдър. Защото първо не е чак богата като другите, и второ изкарва "мръсните ризи" - така да се каже. И на повечето тийнейджъри родителите са били хванати в измама или в ..нещо// затова и не я обичат в училище- тъй като знае прекалено много за тях.
    не е ли така и в истинския живот...

Град
    In Your Mind
    Не, в истинският живот няма такива перфектни госпожици (:
    I love you...

има има..под перфектно разбираме- да е умна и красива?? - тогава такива "перфектни" госпожици има. Каквото я прави не социална е само заради страха който изпитват околните ( заради това че знае по-вече от тях), и разбира се завистта. Но по тоя въпрос май няма да стигнем до общо мнение..
    добре..
    ето нов въпрос: Кой герой те кефи наъ-много и защо..може да преброиш няколко разбира се.

Guest
    niakoi znae li istinskoto ima na aktrisata, koqto igrae Veronica Mars?

Град
    In Your Mind
    Цитирай Първоначално написано от MoNI_the_StrAnge
    има има..под перфектно разбираме- да е умна и красива?? - тогава такива "перфектни" госпожици има. Каквото я прави не социална е само заради страха който изпитват околните ( заради това че знае по-вече от тях), и разбира се завистта. Но по тоя въпрос май няма да стигнем до общо мнение..
    добре..
    ето нов въпрос: Кой герой те кефи наъ-много и защо..може да преброиш няколко разбира се.
    УИВООО
    Но не говоря красива и умна... Ок има такива, но и те правят грешки. Докато при нея всичките й планове са перфектни, няма нито една грешка... Абе знаеш за кво говоря (;
    I love you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си