- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- malko problem4e..
zdraveite.na 17godini sum i imam seriozen priqtel ot godina.mniskam da probvam analen seks sus nego,no me e strah za6toto imam hemoroid na anusa.vuprosa mi e ima li nqkakva opastnost?i kak se lekuva hemoroida ako izob6to e vuzmojno da se mahne?a ot kakvo se polu4ava?mn me interesuva,taka 4e ako ima zapoznati 4akam otgovori.i bez ebavki molq
Ами получава се тогава, когато акаш и се напънеш много силно...![]()
А щом имаш би трябвало да знаеш как ти се е получило![]()
HEP is not style! HEP is my life!
Ми стисни си д-то па може да се оправи...Ъ.. и не виждам Що да тЪ е страх.. ко от тва?
![]()
Има кремчета, с които се мажеш и хемороидчето изчезва![]()
Ако темата не е ебавка, веднага отивай на лекар, защото това не е шега работа. И ти се чудя как може като имаш такъв проблем, вместо да се лекуваш, ти да мислиш за анален секс![]()
Отивай на лекар да те излекува и чак тогава ще мислиш за анален секс.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
kakvi sa tezi krem4eta?moje li da mi kaje6 nqkoeПървоначално написано от cherinka
Отиваш в аптеката и питаш..не е срамно.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Иди на лекар!
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Mini i prez psihqtara![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ами иди и питай във аптеката как се казват, колко пари струват аа-уу. На баща ми крема беше 15лвПървоначално написано от Анонимко
Ъхъ.
Направо за хирург.
А ако му се надупиш на момъка с тоя хемороид, ще повърне, ще те напсува и ще те зареже.
После може и да те разнесе по приятели и приятелки и мисли му тогава.
P.S. На 17 години и вече с хемороиди?!
Егати и застоялия живот!
Хич не искам и да ти коментирам физиката...
Животът е БРЯГ!
някой от вас всичките акъладжий знае ли какво са хемороидите че говори?
Какво са хемороидите?
оххх чак да ходи на лекар,малко пресилено.Има кремчета в аптеките,бягай си купи едно и мажеш си анусчето и щи мине.Спокс
Хей Сега Ни Е Времето Да Се Забавляваме!!!
Dance,Make Sex and Have FuN!!!
Тва ако е сериозна тема, по-добре отивай на лекар, а не мисли за анален сексОсвен това съм 4увала, 4е с хемороиди такъв вид секс е не само нежелателен, ами направо не се прави
ама знам ли..
![]()
Робинята на Quench
Най вероятно темата е ебавка.. Тя ако има този проблем няма да мисли за Анален секс.. мое мнение..![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
Да, представи си, о, всезнаещи Умнико!Първоначално написано от Snoopy_
![]()
Но я ни обясни да те видя ти колко си просветен!![]()
Животът е БРЯГ!
хахахах Колко тъп требва да си да не знаеш какво е хемаройд!!![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
ahahaah i posle 6te ima anal EXPLODEПървоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
ami az znam 4e tova moje da se premahne operativno ili 4rez zamrazqvane... za mehlemi i takiva ne6ta ne sam mnogo sigurna te deistvat samo vremenno...Първоначално написано от Анонимко
moq savet e 6tom ima6 takuv problem da ne pravi6 analen sex...
Nikoi ne zaslujava sulzite ti, za6toto tozi, koito gi zaslujava, nikoga nqma da te nakara da pla4e6!