- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- kakvi roditeli 6te ste?
izvinqvam se ako temata se povtarq,no me marze6e da potarsq takava.ta sled vreme kakvi roditeli 6te ili iskate da badete???
Сигурен съм, че няма да съм като моите собствени родители...![]()
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
хах...ми ще съм строг родител.Наще ме остая да прая квот си искам...абе въобще не им пука за мен и предполагам, че ще стана пълна противоположност на мойте родителигорко му на детето ми
![]()
със сиг няма да съм като моите,няма да си бия детето,6е му купувам квото иска абе об6то зето се надявам да съм добра майка![]()
ha nqdqvam se da sum neshto po dobro ot moite :]]
Какъв родител ще бъда? Ще бъда като моите родители. Това не е много добре, защото те допуснаха доста грешки с мен и брат ми, но няма как - децата винаги приличат на родителите си в методите на възпитание. Научно доказано е. Даже е логично.
А какъв искам да бъда? Първо, искам да отгледам евентуалните си деца като предам, доколкото е възможно, моите ценности и убеждения. Смятам, че живота на детето е естествено продължение на живота на родителя и то трябва да постигне това което майка му/баща му не са постигнали. То трябва да бъде повече от родителите си във всяко отношение: знания, умения, образование, приходи, престиж, заемана длъжност, въобще всичко (или това което е възможно). Така се прави прогрес.
Освен това искам да намеря баланса между желанието ми да го предпазя от вредните влияния и това да го направя независимо. Това е едно от нещата, в които моите родители се провалиха и аз искам да ги надмина.
Не мисля, че ще съм добър родител.На 19 съм, а не мога да понасям малки деца.
Не искам и да си представям....
![]()
+1Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
ole az mislq 4e 6a sam mnogo gotin roditel. misla da imam edno dete. i ako e sin . 6a go u4a da se bie. 6a go ostava da pravi kvot si iska
ами ще давам достатъчно свобода на децата си(е, не твърде много), ще гледам да им осигурявам всичко което искат ако мога ... абе нз има много време![]()
Ами какъв родител ще съм??????Чакай да помисля.Не искам да приличам на майка ми,смятам,че нейните методи на възпитание не са мн правилни.Едно съм сигурна-ще бъда доста притеснителна майка-в смисъл,ще се притеснявам,дали детето е здраво,да не се удари-това,докато е малко.
Иначе,ами мисля да го пускам навсякъде,но да си има определен час.Естествено съобразен с годините му-примерно на 14-15.През седмицата,като си научи може да излиза до към 21,00,пред петък и събота до 12,00-1,00.Но после аз да го прибирам.
За цигари,няма да имаме мн разправии.Ще му обясня,че просто не е добре да се пуши.За алкохол-в умерени количества.Няма да се заблуждавам-а то мойто дете не пие,защото самата аз знам,какво съм правила на тази възраст.Ще си говорим свободно за секса.
Ако е момиче,ще ходим заедно по магазините,може даже да си разменяме дрехи,парфюми.Ако е момче,ще е малко по-трудно.
Иоще нещо,ще се постарая никога-въпреки,че никога,не казвай никога,да не ударя детето си.
То да расте в една среда без постоянни скандали,викове крясъци.
Като стане примерно на 16,ще позволявам приятелят-приятелката му да идва да спи у дома.
С една дума-ще бъда приятел на детето си
Ще бъда взискателна.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Ох..аз от сега направо съм си готова за майка.Взимам сестрата на приятеля ми от детска градина..пфф като се замисля каква огромна разлика имат..та тя е на 3.. ..и братовчедка му и нея я взимам когато няма кой..А сега му се роди още една братовчедка вече е на 2 месеца и нея я гледам люшкам ,приспивам ..чудно защо ли живеят на долния етажПървоначално написано от malka_sladuranka
Та от сега си ме бива..но когато имам свой деца..ще съм взискателна в някой отношения..и въпреки това ще им угаждам много и ще ги опсипвам с цялата си любов
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
С две думи - прекрасна майка!(колкото и нескромно да звучи)
Децата ме обожават и + това е взаимно![]()
Хаха,нз.Честно казано,аз не съм от най-търпеливите,а с брат ми това ми пречи много.Но мисля,че ще бъда като моята майка,защото с нея доста си приличаме по характера,убеждения,мислен е...въобше ще бъда доста свястна в тоя случай![]()
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Ще бъде прекрасен родител, също като моите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз незнам каква майка ще бъда,като в момента съм много истерична и нервна.Дано се освестя дотогава.Еми ще се опитам да науча детето ми да споделя почти всичко с мен,както аз правя с моите родители и да му давам съвети естествено.За цигарите просто ще му кажа,че е вредно и че може да умре преди 60,иначе то си решава.За алкохола,може да пие,но само пред мен.За наркотиците ще му кажа ако иска да умре младо да ги започва,то си решава.Ще му кажа за моите допуснати грешки,за да се опита да не ги повтаря.Защото може много да си изпати.Абе ще му разказвам за моя живот.
аз мисля да съм абсолютен тиранин![]()
6e sum gotina mama,6e sum oble4ena v posledna moda(6terkata su6to) 6e si hodime s decata po diskoteki i si4ko 6e e OK!Pone taka si mislq sega.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Честно казано не знам... Искам да бъда добър родител, колкото и общо да звучи.
спокойно, ше пораснеш, ше ти минеПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
Какъв родител?.. Ха, ами предполагам че ще приличам доста по възпитание на баща ми и по съпричастност и притеснение на майка ми. Винаги съм смятала че всичките глупости които баща ми върши са ме направили такъв човек какъвто съм сега! Прекрасен:P ..бЪзикам се..изродче съм си аз..но тва не беше отговор на въпроса!
И така... ми...ще давам доста голяма свобода на дичицата мии...ииии.. ще бъда доста строга и няма да правя компромиси. Ще подкрепям във всичко децата ми и дори някой да ги наклеветява за нещо, дори да има шанс да е вярно ще ги защитавам, така показвам че аз им иимам доверие. Това е мн мн мн важно!!! \/ Освен това ще бъда любяща майка!
(хахах...
..) Иии... ще дам самостоятелност и възможност на децата ми да се развиват като личности, да прогресират, да имат по-високо образование, доходи, място сред обществото, класа и т.н. Смятам че ще бъда добър родител, нооо...винаги трябва още един!!
![]()
![]()
за мен същото,само че таткоПървоначално написано от malko inat4e
![]()