- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- kakvi roditeli 6te ste?
Какъв родител ще съм...добър въпрос.
Ще гледам да науча децата си на нещо, ще се постарая да бъда техен приятел, а не просто някакво родителско тяло. Ще ги оставя да се развиват сами, няма да им преча. Е, естествено ще им помагам, когато трябва.
Абре времето ще покаже.![]()
Либерална ще съм, но и ще изисквам от тях добро възпитание и прилични оценки![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Съгласна...Първоначално написано от Lake_bodom
Все едно темата е "Какви родители си мечтаете да бъдете"![]()
Аз не се заблуждавам... Имам страхотни родители, но никога няма да бъда добър родител като тях. Те са страшно либерални, търпеливи, приятелски настроени... Страхотни са!
Иска ми се да съм като тях, но не съм. АЗ съм терорист... Не по отношение на взискателност или притеснение... Просто по характер... Крещя. Обиждам. Блъскам. Изкарвам си яда на най- близките хора...Не че съм зла, напротив, дори злопаметна не съм. Просто истерясвам лесно и после бързо ми минава като покрещя или строша нещо.
Имам някаква минимална представа за себе си като майка- имам сестра с 11 години по- малка от мен. Сега е на 10. МНого често се е случвало да отговарям за нея...
Пускам я до късно.
Говоря си с приятелките и ...
Играя го готината.
БЪзикаме се, говорим за гаджета и наркотици...
Според мен най- важното в отношенията на един родител с детето му е доверието. Трябва да се споделя с децата личния опит, независимо в добра или лоша светлина ще те постави. Не може един родител да иска детето му да споделя, ако самия той не го прави... Отношенията трябва да се основават на равнопоставеност, не на авторитет или подтисничество. МНого се надявам да успея да постигна нещо подобно с децата си...Със сестра ми успях.
Иначе с малклите деца нямам проблеми- и сестра ми, и братовчедите ми, се е налагало да гледам... Малката само чакаше мама да излезе, за да напълни памперса. Или да повърне. Или да вдигне температура...Или да се изтресе по глава на плочките.
Добре звучи всичко на теоия... Друг е въпросът че когато ти се изтресе три килограмов вонящ и ревящ вързоп в ръцете, който не трябва да оставяш дори за секунда без надзор, едва ли всичко ще изглежда толкова ясно и логично...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ами предполагам ще се надявам да съм добър.Или поне няма да допускам грешките на наште.
i az se nadqvam da sm dobra vupreki 4e nz...ne stavam mn za primeren roditel
ще се опитам да направя евентуалните си деца свободомислещи, самостоятелни, позитивни, уверени, весели и щастливи хора.. като мен.. хххахаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Ами...нз![]()
Като порастна ще видим![]()
Аз мн си обичкам мама, такаче май като нея[/u]
еми със сигурност ще съм пълна противоположност на мойте .... немате си и напредстава какви са
еми като стана родетел ще разбера,но предполагам че ще сам добар родител![]()
![]()
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Ми не знам каква ще бъда в очите на детето си.Бих искала ест да съм пекана майка.НО без да прекалявам с разглезването. :P
Ми... де да знам какав ще сам ама мисля че ше си остана лицено все пак няма да допусна детето ми да баде лигавено твърде много ( ако е момче, а ако е момиче...нз
)
ае времето ще покаже
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
I maika i tatko sa mn pecheni hora ..
Az sum nai-ludata v cqloto semeistvo .. haha
Iskam deteto mi da vzeme moq harakter,no da bude malko po Abiciozno ot men i po otgovorno .. shtot az sum .. haha![]()
![]()
Ще се стремя да разбирам децата си и да ги убедя че могат да споделят с мен проблемите си и че могат да очакват подкрепа и помощ от мен.Също така ще им осигуря свобода, но все пак в граници.Ще се опитвам да ги отглеждам и възможно най-близо до природата.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Аз искам да бъда майка като моята.Успея ли да бъда такава-равна няма да имам.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Ами незанам каква родителка ще бъда, но ще се радвам ако съм приятелка с детето си, както нашите с мен![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Няма смисъл от темата защото сега може да мислим че ще сме едни а после ще бъдем съвсем съвсем други.
Но все пак и аз да си кажа каква майка ще бъда след мн години..
Ще бъда по добра към детето и няма да се карам нон стоп (кат мойта майка сега)![]()
Ужасна!!!![]()
затова и в момента си мисля, че не искам деца..
не искам да мъча децата си, а това ще стане ,ако имам...характера ми е - ужасен!
хмм ..ами ще се постарая детето ми да ми казва всичко ..независимо какво е , да мисли с главата си , да е самостоятелно , да не е лигаво ! ае ддз ква маика ще съм ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
![]()
надявам се да приличам на майка си,тя е чудесен родител,никога нищо неми е забранявала и винаги се интересува от мен.тя се отказала от своето професионално развитие зада ме отгледа и възпита за което съм и много признателна,искам да бъда като нея.
Вярваи в себеси,защото ти можеш всичко,це ни се ти превъзхождаш другите,не се даваи защото малко хора те заслужават,възползваи се от касотата си,зящото можеш да притежаваш много хора с много неща!
леле ами не съм се замисляла по тази тема а трябва въпреки 4е ми е рани4ко
аз не бих била толкова строга с детето си но няма да го оставя и да пропадне сигурно ще се въздържам да правя грешките които моите родители правят сега.