.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 66 от общо 66
    Фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bodom_child
    Сигурен съм, че няма да съм като моите собствени родители...
    и аз

Цитирай Първоначално написано от angel with broken wings
    Цитирай Първоначално написано от Bodom_child
    Сигурен съм, че няма да съм като моите собствени родители...
    и аз
    Е това от една страна е хубаво.Поне виждаме какви родители НЕ трябва да бъдем.

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    az puk 6te sum kato roditelite si, 6te si govorq po vsi4ki vuprosi s deteto si
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

ами суперт родител хах!Ще се старая детето ми да има всичко но и да се разглезва,ще се старая да съм такава че то само да иска с мен да споделя и ще го подкрепяяям...абе се яки неща ама и когато трябва ще съм строга
    Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!

Супер фен
    Imam mngo vreme dokato mi doide vremeto da sym roditel,no vse pak se nadqvam da byda dobyr roditel i deteto mi da ne me mrazi,a da se gordee s mene.
    Обичам те <3 !!!

Голям фен
    ще се опитам да бъда родител за пример.. сега колкото и да говоря може да стане точно обратното но ще се старая да се справям добре и да не допускам някои грешки които са допускали нашите с мен

Град
    Нарния
    Определено и аз не искам да съм като моите.Това, което не харесвам в моите ще се постарая моите да го харесват в мен...а то определено е много...

Определено строг родител. Свикнала съм на ред и имам намерение да науча и децата си на него. Не чак като в затвор, ама трябва да се спазват някакви правила
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

а3 :Р
    Guest
    Ха какъв родител ще бъда?Ми ще имам 1 дете ще получава всичко каквото иска,ще може да излиза с когото си поиска когато си поиска и да прави каквото си поиска(т.е. ще бъда противоположност на моите родители),но в същото време ще държа на мн неща и на моменти ще бъда адски строга(както постъпвам със сестра ми).

Цитирай Първоначално написано от ТраЛаЛа`f
    хах...ми ще съм строг родител.Наще ме остая да прая квот си искам...абе въобще не им пука за мен и предполагам, че ще стана пълна противоположност на мойте родители горко му на детето ми
    И аз съм така!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Guest
    Еми....една такава нагласена майа ще съм.С плитки дънчици,токчета и някое готино потниче.Ако имам дъщеря ще си пазаруваме дрешки от еднакви магазини,като стане на 14-15 примерно.Ще ги пускам по купони,заедно ще ходим на диско.За алкохол няма да се карам-стига да е в умерени количества,за цигари също-ще обясня само вредата от тези неща.
    Няма да настоявам да ми викат мамо,може и по име.
    Ще бъда мн строга единственно за ЛЪЖАТА.Ако ме лъжат простооооо,също така в стаята да е прибрано и да нямат само 2-ки
    Ама ще видим де

Цитирай Първоначално написано от ninsy
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Не мисля, че ще съм добър родител. На 19 съм, а не мога да понасям малки деца. Не искам и да си представям....
    Ох..аз от сега направо съм си готова за майка.Взимам сестрата на приятеля ми от детска градина..пфф като се замисля каква огромна разлика имат..та тя е на 3.. ..и братовчедка му и нея я взимам когато няма кой..А сега му се роди още една братовчедка вече е на 2 месеца и нея я гледам люшкам ,приспивам ..чудно защо ли живеят на долния етаж Та от сега си ме бива..но когато имам свой деца..ще съм взискателна в някой отношения..и въпреки това ще им угаждам много и ще ги опсипвам с цялата си любов

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Еми....една такава нагласена майа ще съм.С плитки дънчици,токчета и някое готино потниче.Ако имам дъщеря ще си пазаруваме дрешки от еднакви магазини,като стане на 14-15 примерно.Ще ги пускам по купони,заедно ще ходим на диско.За алкохол няма да се карам-стига да е в умерени количества,за цигари също-ще обясня само вредата от тези неща.
    Няма да настоявам да ми викат мамо,може и по име.
    Ще бъда мн строга единственно за ЛЪЖАТА.Ако ме лъжат простооооо,също така в стаята да е прибрано и да нямат само 2-ки
    Ама ще видим де
    i az taka

Град
    В шоколадовите долини :)
    Все си мисля ,че ще съм невероятна майка ..Колко скромно хах Незнам смятам,че аз и майка ми с ме в перфектните отношения..знам къде е средата..знам какво може и какво не може...отгледала съм и братята ми почти по цял ден сме заедно И братовчедите ми..работя като детегледачка Абе ... Обичат ме децата
    Неподходящ размер на снимка в подпис!
    Неподходящо съдържание на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Надявам се да съм добър родител - да успявам да отделям повече време за тях и да ги дарявам с много любов. След 7-8 години ще ви кажа
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Готина, модерна и печена майка, но отговорна и предразполагаща детето си. Няма да му се налагам за образованието, което самото то иска да получи. Ще гледам да му осигуря нещата, от които се нуждае и ще бъда готова да му помогна с каквото мога. Ще зачитам мнението му, ще гледам да не го разочаровам и..Надявам се, че ще го възпитам както трябва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си