- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- kakvi roditeli 6te ste?
Първоначално написано от Bodom_child
и аз
Е това от една страна е хубаво.Поне виждаме какви родители НЕ трябва да бъдем.Първоначално написано от angel with broken wings
az puk 6te sum kato roditelite si, 6te si govorq po vsi4ki vuprosi s deteto si
be careful what you wish for 'cause you just might get it
ами суперт родител хах!Ще се старая детето ми да има всичко но и да се разглезва,ще се старая да съм такава че то само да иска с мен да споделя и ще го подкрепяяям...абе се яки неща ама и когато трябва ще съм строга![]()
Не се прави,че ме обичаш...не се измъчвай да отричаш...не си осъден да оставаш...ти решаваш!
ще се опитам да бъда родител за пример.. сега колкото и да говоря може да стане точно обратното но ще се старая да се справям добре и да не допускам някои грешки които са допускали нашите с мен
Определено и аз не искам да съм като моите.Това, което не харесвам в моите ще се постарая моите да го харесват в мен...а то определено е много...
Определено строг родител. Свикнала съм на ред и имам намерение да науча и децата си на него. Не чак като в затвор, ама трябва да се спазват някакви правила![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Ха какъв родител ще бъда?Ми ще имам 1 дете ще получава всичко каквото иска,ще може да излиза с когото си поиска когато си поиска и да прави каквото си поиска(т.е. ще бъда противоположност на моите родители),но в същото време ще държа на мн неща и на моменти ще бъда адски строга(както постъпвам със сестра ми).
И аз съм така!Първоначално написано от ТраЛаЛа`f
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Еми....една такава нагласена майа ще съм.С плитки дънчици,токчета и някое готино потниче.Ако имам дъщеря ще си пазаруваме дрешки от еднакви магазини,като стане на 14-15 примерно.Ще ги пускам по купони,заедно ще ходим на диско.За алкохол няма да се карам-стига да е в умерени количества,за цигари също-ще обясня само вредата от тези неща.
Няма да настоявам да ми викат мамо,може и по име.
Ще бъда мн строга единственно за ЛЪЖАТА.Ако ме лъжат простооооо,също така в стаята да е прибрано и да нямат само 2-ки
Ама ще видим де![]()
i az takaПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
Все си мисля ,че ще съм невероятна майка ..Колко скромно хахНезнам смятам,че аз и майка ми с ме в перфектните отношения..знам къде е средата..знам какво може и какво не може...отгледала съм и братята ми почти по цял ден сме заедно И братовчедите ми..работя като детегледачка Абе ... Обичат ме децата
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Неподходящо съдържание на снимка в подпис!
Надявам се да съм добър родител - да успявам да отделям повече време за тях и да ги дарявам с много любов. След 7-8 години ще ви кажа![]()
Готина, модерна и печена майка, но отговорна и предразполагаща детето си. Няма да му се налагам за образованието, което самото то иска да получи. Ще гледам да му осигуря нещата, от които се нуждае и ще бъда готова да му помогна с каквото мога. Ще зачитам мнението му, ще гледам да не го разочаровам и..Надявам се, че ще го възпитам както трябва.