- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Премахване на косми
Това не е първата тема по този въпрос, четох много и пак не ми е ясно:
Значи работата е там,че съм момче и искам да си премахна космите от краката,под мишниците, бедрата,дупетои срамните части, но не знам кой начин е най-подходящ: Кое е по-добре кола маска или епилатор или ходене при козметик?Кой вариант е най-удачен, моля посъветвайте ме
mom4e si i ima6 sramni ustni![]()
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
Първоначално написано от Ghost_Rider
Obicham te milo !!!
Офф, имам предвид областта около пениса, никъде не съм споменавал "срамни устни" и все пак някой ще ми отговори ли на въпроса?
epilator![]()
Obicham te milo !!!
Значи епилатор, такал ли?А искам да попитам като махна космите с епилатора, след това могат ли да се появят пъпки или подкожни косъмчета или нешо друго гадно?
emi 6te ti se poqvqt 4erveni to4ki v na4aloto ama 6te ti se mahnat sled 2 4asa primerno a za podkojnite kosam4eta i pupkite i pri kolata maska i pri epilatora moje da se polu4at
Obicham te milo !!!
Първоначално написано от ThePainIsReaL
За колко пари става дума?
И все пак май-повече съм навит на идеята за епилатор, защото честно казано ме е срам да ида на козметик
Мисля,че сам няма да успееш с кола маската да се справиш,затова иди на козметик..а и на мен от епилатора ми стават пъпчици и не се махат(дори и 1 седмица да минеПървоначално написано от Ghost_Rider
) + тва и подкожни косъмчета се появяват..пълен ужас е!!!
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
По-добре отиди на козметик-извинявай,ама малко не те виждам да си хванал едно епилаторче и да си махаш космичките от дупето!Да не говорим пък как ще те боли..Моят съвет е козметик
![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Е всички казват козметик, ама първо - малко ме е срам да ида на козметик и второ - колко пари е ?
Ем срам не срам ще тряа да идеш,а за парите нз но ще ти земат доста се пак много места искаш да обезкосмиш...
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Добре де искам да попитам ако премахна космите с епилатор след колко време ще се появят, и ще бъдат ли по-дебели и по-гъсти?
em ako gi mahne6 s epilator smqtai 4e tova trqbva da go pravi6 postoqnno (na 1-2 sedmici) ina4e 6te ti stanat po tvurdi i po 4erni....Първоначално написано от Ghost_Rider
![]()
Life sux but just keep smiling
тиииии...........сиииииииии....... .......ПЕДАЛ!!!чак пък по краката....
PAK TIII SII MNOOOO OGRANI4ENA
MNOO PRAVILNO I NA MQSTO SI PITA MOM4ETA
SAMO TAKA BRATO I MEN ME INTERESUVAT TEQ VAPROSI
vapreki 4e sam si gi mahal s epilator na si4kite mesta
i na dupeto baq bole6e i ne iztraqh....(( ne ti prepora4vam tam s epilator
в момента и аз се чудя с кво да ги маам тея космардлаци и се чудя кво да прая да си копувам епилатор,малко ме е срам за козметик пък един приятел си ги беше махал с крем.Искам да питам какъв е ефекта ако ги махна с крем ?!
ясно ще се пищи..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Можете ли да кажете нещо за крем депилаторите или каквито са там кремове за обезкосмяване...
Никой ли не може да каже точна сума или поне приблизително колко ще излезе ходенето при козметик?
Да обобщя какво разбрах до сега:
с самобръсначка на контра - много пъпчици (ефект около 4-5 дена)
с самобръсначка по посока на косама - по малко пъпчици, но остават манички косъмчета (ефект около 3-4 дена)
с епилатор - пъпчици, болка, опасност от подкожни косъмчета (ефект около 1 седмица и половина)
с кола маска - МНОГО болка, опасност от подкожни косъмчета (ефект около 2 седмици и повече)
козетик - ?
лазерно - ? / ?$
рекламираните кремове - ???
Ако бъркам някъде... моля коригирайте!
kola maska pri kozmetik
по дупето и покрай пениса ще боли много сигурно. ???
брато и аз на същите места имам проблемии аз се срамувам многооо при козметик значи много е гадно това да се срамуваш и накрая направили нещо да кажеш резултата.
![]()
И с епилатора и с коламаската първия път боли-няма какво да се лъжем.Болката при епилатора е продължителна,а при кола маската е рязка и много силна,но аз ти предлагам първия път да отидеш на козметик.
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!