.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Премахване на косми

Това не е първата тема по този въпрос, четох много и пак не ми е ясно:
    Значи работата е там,че съм момче и искам да си премахна космите от краката,под мишниците, бедрата,дупето и срамните части, но не знам кой начин е най-подходящ: Кое е по-добре кола маска или епилатор или ходене при козметик?Кой вариант е най-удачен, моля посъветвайте ме

Повече от фен
    mom4e si i ima6 sramni ustni
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Re: Премахване на косми

Цитирай Първоначално написано от Ghost_Rider
    срамните части
    Obicham te milo !!!

Офф, имам предвид областта около пениса, никъде не съм споменавал "срамни устни" и все пак някой ще ми отговори ли на въпроса?

epilator
    Obicham te milo !!!

Значи епилатор, такал ли?А искам да попитам като махна космите с епилатора, след това могат ли да се появят пъпки или подкожни косъмчета или нешо друго гадно?

emi 6te ti se poqvqt 4erveni to4ki v na4aloto ama 6te ti se mahnat sled 2 4asa primerno a za podkojnite kosam4eta i pupkite i pri kolata maska i pri epilatora moje da se polu4at
    Obicham te milo !!!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Отдели пари и отиди на козметик !

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Отдели пари и отиди на козметик !

За колко пари става дума?

И все пак май-повече съм навит на идеята за епилатор, защото честно казано ме е срам да ида на козметик

Супер фен

Re: Премахване на косми

Това не е първата тема по този въпрос, четох много и пак не ми е ясно:
    Значи работата е там,че съм момче и искам да си премахна космите от краката,под мишниците, бедрата,дупето и срамните части, но не знам кой начин е най-подходящ: Кое е по-добре кола маска или епилатор или ходене при козметик?Кой вариант е най-удачен, моля посъветвайте ме
    Мисля,че сам няма да успееш с кола маската да се справиш,затова иди на козметик..а и на мен от епилатора ми стават пъпчици и не се махат(дори и 1 седмица да мине ) + тва и подкожни косъмчета се появяват..пълен ужас е!!!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    По-добре отиди на козметик-извинявай,ама малко не те виждам да си хванал едно епилаторче и да си махаш космичките от дупето!Да не говорим пък как ще те боли..Моят съвет е козметик
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Е всички казват козметик, ама първо - малко ме е срам да ида на козметик и второ - колко пари е ?

Супер фен
    Ем срам не срам ще тряа да идеш,а за парите нз но ще ти земат доста се пак много места искаш да обезкосмиш...
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Добре де искам да попитам ако премахна космите с епилатор след колко време ще се появят, и ще бъдат ли по-дебели и по-гъсти?

Добре де искам да попитам ако премахна космите с епилатор след колко време ще се появят, и ще бъдат ли по-дебели и по-гъсти?
    em ako gi mahne6 s epilator smqtai 4e tova trqbva da go pravi6 postoqnno (na 1-2 sedmici) ina4e 6te ti stanat po tvurdi i po 4erni....
    Life sux but just keep smiling

тиииии...........сиииииииии....... .......ПЕДАЛ!!! чак пък по краката....

Guest
    PAK TIII SII MNOOOO OGRANI4ENA
    MNOO PRAVILNO I NA MQSTO SI PITA MOM4ETA
    SAMO TAKA BRATO I MEN ME INTERESUVAT TEQ VAPROSI
    vapreki 4e sam si gi mahal s epilator na si4kite mesta
    i na dupeto baq bole6e i ne iztraqh.... (( ne ti prepora4vam tam s epilator

Guest
    в момента и аз се чудя с кво да ги маам тея космардлаци и се чудя кво да прая да си копувам епилатор,малко ме е срам за козметик пък един приятел си ги беше махал с крем.Искам да питам какъв е ефекта ако ги махна с крем ?!

ами да ти кажа - епилатор е най ефикасно и най БОЛЕЗНЕНО ама и с коламаската съшо боли но нишо не става,,,така че - свети епилатор ще е!

Guest
    ясно ще се пищи..

Devil's Brother
    Guest
    Можете ли да кажете нещо за крем депилаторите или каквито са там кремове за обезкосмяване...
    Никой ли не може да каже точна сума или поне приблизително колко ще излезе ходенето при козметик?

Да обобщя какво разбрах до сега:
    с самобръсначка на контра - много пъпчици (ефект около 4-5 дена)
    с самобръсначка по посока на косама - по малко пъпчици, но остават манички косъмчета (ефект около 3-4 дена)
    с епилатор - пъпчици, болка, опасност от подкожни косъмчета (ефект около 1 седмица и половина)
    с кола маска - МНОГО болка, опасност от подкожни косъмчета (ефект около 2 седмици и повече)
    козетик - ?
    лазерно - ? / ?$
    рекламираните кремове - ???

Ако бъркам някъде... моля коригирайте!

ais_leidi
    Guest
    kola maska pri kozmetik

Guest
    по дупето и покрай пениса ще боли много сигурно. ???

Guest
    брато и аз на същите места имам проблеми и аз се срамувам многооо при козметик значи много е гадно това да се срамуваш и накрая направили нещо да кажеш резултата.

И с епилатора и с коламаската първия път боли-няма какво да се лъжем.Болката при епилатора е продължителна,а при кола маската е рязка и много силна,но аз ти предлагам първия път да отидеш на козметик.
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си