- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Премахване на косми
ee 4ak puk golqma bolka s kola maska ne e daje men purvia put ne me bolq mn.razbira se ima bolka nose ponasq
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
А за краката какво ще кажете за първия път със кола маска или епилатор .
Първоначално написано от dinosaur
GLOPOSTI .... izobshto ne stavat po tvyrdi i po 4erni
inache po temata: moqt syvet e epilator...
с епилатор боли на козметик е скъпо и срамно със самобръсначка няма полза-остават подковни косъмчета. аз използвам епилатор![]()
Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!
ако космите ти не са толкова груби и дебели направо започни с епилатор. Обаче ако много те е страх от болката аз съм чувала, че при мъжете е по-добре първо с крем-депилатор после на козметик-с кола маска. Ако толкова те е срам-отиваш само за краката, а останалите части у вас.
пс:Това за епилатора, че космите ставали по-големи и по-черни хич не е вярно. Даже на против. Епилатора доста по-рядко се използва, в сравнение с бръсначка. И космите не стават по-големи и дебели, а по тънки и с всеки път се махат по-лесно.
e nz ama az karam s epilator ot 2-3 godini redwno i na mnogo mesta kosam4etata mi opredeleno uredqha a i stanaha po tyni4ki...i hi4 ne sa 4erniПървоначално написано от dinosaur
![]()
a ina4e...na mnogo mesta 6te se obezkosmqwa6,po dobre idi na kozmettik (oswen ako ne si mazohost i iska6 sam
)
Аз ти препоръчвам първия път за краката да отидеш на козметик,за да не те боли толкова много,а след тва у дома сам с епилатора...ако го ползваш отначало през 2-3 дни ще те боли по-малко,защото косъмчетата ше са по-малко и така ще свикнеш.
За под мишниците...може да си вземеш студена кола маска,струва около 1лв и се продава в парфюмериите и да помолиш майкати да ти помогне...мисля,че не е срамно...
А за дупето иии срамните части...там вече е по-сложно щом те е срам от козметик...мисля,че не би издържал на болката...,но може да пробваш първо да обраснеш мястото и след тва да пробваш с епилатора...
Айде успех!И не се впрягай толко,ти си момче...въпреки,че мен не ме кефят мн косматите момчета...ама секи си има предпочитания![]()
Къде боли повече на краката или на под мишниците \/ аз на под мишниците сиги правя сам и неме боли вече
Подмишниците боли доста повече,защото кожата там е много по-нежна.
леле че ме уморите честно ви каамПървоначално написано от strawberry1988
![]()
![]()
![]()
Благодаря ви за точни те отговори на въпросите ми =D>