.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Кола маска му е майката

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    ee 4ak puk golqma bolka s kola maska ne e daje men purvia put ne me bolq mn.razbira se ima bolka nose ponasq
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Guest
    А за краката какво ще кажете за първия път със кола маска или епилатор .

Guest
    Цитирай Първоначално написано от dinosaur
    Цитирай Първоначално написано от Ghost_Rider
    Добре де искам да попитам ако премахна космите с епилатор след колко време ще се появят, и ще бъдат ли по-дебели и по-гъсти?
    em ako gi mahne6 s epilator smqtai 4e tova trqbva da go pravi6 postoqnno (na 1-2 sedmici) ina4e 6te ti stanat po tvurdi i po 4erni....

GLOPOSTI .... izobshto ne stavat po tvyrdi i po 4erni

inache po temata: moqt syvet e epilator...

с епилатор боли на козметик е скъпо и срамно със самобръсначка няма полза-остават подковни косъмчета. аз използвам епилатор
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

ако космите ти не са толкова груби и дебели направо започни с епилатор. Обаче ако много те е страх от болката аз съм чувала, че при мъжете е по-добре първо с крем-депилатор после на козметик-с кола маска. Ако толкова те е срам-отиваш само за краката, а останалите части у вас.
    пс:Това за епилатора, че космите ставали по-големи и по-черни хич не е вярно. Даже на против. Епилатора доста по-рядко се използва, в сравнение с бръсначка. И космите не стават по-големи и дебели, а по тънки и с всеки път се махат по-лесно.

Град
    Сф
    Цитирай Първоначално написано от dinosaur
    Цитирай Първоначално написано от Ghost_Rider
    Добре де искам да попитам ако премахна космите с епилатор след колко време ще се появят, и ще бъдат ли по-дебели и по-гъсти?
    em ako gi mahne6 s epilator smqtai 4e tova trqbva da go pravi6 postoqnno (na 1-2 sedmici) ina4e 6te ti stanat po tvurdi i po 4erni....
    e nz ama az karam s epilator ot 2-3 godini redwno i na mnogo mesta kosam4etata mi opredeleno uredqha a i stanaha po tyni4ki...i hi4 ne sa 4erni a ina4e...na mnogo mesta 6te se obezkosmqwa6,po dobre idi na kozmettik (oswen ako ne si mazohost i iska6 sam )

Й11
    Guest
    Аз ти препоръчвам първия път за краката да отидеш на козметик,за да не те боли толкова много,а след тва у дома сам с епилатора...ако го ползваш отначало през 2-3 дни ще те боли по-малко,защото косъмчетата ше са по-малко и така ще свикнеш.
    За под мишниците...може да си вземеш студена кола маска,струва около 1лв и се продава в парфюмериите и да помолиш майкати да ти помогне...мисля,че не е срамно...
    А за дупето иии срамните части...там вече е по-сложно щом те е срам от козметик...мисля,че не би издържал на болката...,но може да пробваш първо да обраснеш мястото и след тва да пробваш с епилатора...
    Айде успех!И не се впрягай толко,ти си момче...въпреки,че мен не ме кефят мн косматите момчета...ама секи си има предпочитания

Guest
    Къде боли повече на краката или на под мишниците \/ аз на под мишниците сиги правя сам и неме боли вече

Й11
    Guest
    Подмишниците боли доста повече,защото кожата там е много по-нежна.

Голям фен
    Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от strawberry1988
    mom4e si i ima6 sramni ustni
    леле че ме уморите честно ви каам

Guest
    Благодаря ви за точни те отговори на въпросите ми =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове