.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    ИвАнА
    Guest

Moderated: Обезкосмяване на ръцете

Здравейте на всички.Искам да Ви попитам по какъв траен начин могат да се премахнат космите на ръцете или поне да се исветлят.Това ми е голям проблем но все не се навивиам да ги махна защото предполагам че след това ще станат още по гъсти като тези по краката.Една приятелка ме посъветва да ги премахна чрез самообръсначка но според мен това е много тъп вариант.Впрочем аз съм момиче на 15 години и ще Ви бъда изключително благодарна ако ми дадете някакъв съвет.Айде сладури чао за сега а и ако някой от вас има някакви идейки нека ги сподели.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Аз ги махам с епилатор. Нямам никакви проблеми като сгъстяване и подобни. Те поникват бавничко и за това ги махам веднъж в месеца някъде. Болка почти няма, само лекичка ама не е някаква много неприятна.

Супер фен
    Недей със самобръсначка. Най-добре е с епилатор или кола-маска

Guest

Re: ИвАнА

В такъв случайще опитам и аз с епилатор на малка част от ръката и ще видя ефекта и след това ще преценя как да постъпя.Впрочем благодаря Ви за идейките.

Супер фен
    Няма защо С епилатор определено става много добре

Guest

Re: ИвАнА

ok.6te opitam pak 6te vidim,kakvo 6te se polu4i

Супер фен
    С епилатор недей,остават подкожни косъмчета и е много гадно,а и след 1 седмица пак ще имаш косми...затова кола маска,2 седмици гладки и меки ръчички!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Аз мисля че с кола маска е по-добре защото като ги махнеш с епилатор те пак се появяват,а като ги "изкормиш" с кола маската и трудно пак се появяват.

Супер фен
    PlaY*GirL и епилатора ги изкоренява("изкормя" ),но кола маската е по-дълготрайна..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest

Re: Moderated: Обезкосмяване на ръцете

ахам относно кола маската прадполагам че ще стане и в домашни условия.Чувала съм и за изрусяване на космите с кислородна вода.Това добро решение ли е?

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    PlaY*GirL и епилатора ги изкоренява("изкормя" ),но кола маската е по-дълготрайна..
    И епилатора е дълготраен бе, на мене през около месец ми се налага да ги махам.

Супер фен

Re: Moderated: Обезкосмяване на ръцете

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ахам относно кола маската прадполагам че ще стане и в домашни условия.Чувала съм и за изрусяване на космите с кислородна вода.Това добро решение ли е?
    Не мисля,че е добро решение това за изрусяването!За кола маската в домашни условия ест,че може-купи си студена кола маска и ги махай

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Imam nabludeniq,4e kato otida na kozmeti4ka da me obezkosmqva s kola maska rucete mi sa gladi4ki okolo mesec.Kogato gi epiliram sa gladki okolo 1 sedmica.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Imam nabludeniq,4e kato otida na kozmeti4ka da me obezkosmqva s kola maska rucete mi sa gladi4ki okolo mesec.Kogato gi epiliram sa gladki okolo 1 sedmica.
    Ани нали те познавам и ти ме насочи в това мнение.Знам перфектно защото ти си мо повтаряла около 450пъти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си