- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да разговарям с моми4ета.. :<
Хора малко ми е трудно да призная но ми е трудно да разговарям с моми4ета.. Почвам разговора нали така здрасти, как си, какво правиш но след това нищо не ми идва на умии винаги се провалям..
Плзз дайте някакъв съвет [-o<
![]()
Ако ти кажа дръж се естествено няма да ме разбереш..Така че като за начало измисли няколко теми за разговор и макар,че е по план като видиш въпросното момиче говори по тези теми!УСПЕХ!
otpusni se
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
Ми ако успееш да си втълпиш, че момичетата са нормални същества и може спокойно да се разговаря с тях - всичко ще е Ок. Ама ако седиш и си мислиш, че ще ти се изсмеят - нз, превъзмогни го.
Мдам, стгласна съм с cherinka, момичетата сме нормални същества и с нас можеш да си говориш за всички теми, с които си говориш и с момчетата без особено големи пречки (освен, ако мнението на някой не е пречка за теб)![]()
Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.
ei 7hE l0ve 1s a lIe ti pone po4va6 da govori6 az hi4 nemoga i da po4na![]()
I LOVE YOU RACHEL BILSON`FOREVER
А може би проблема е, че нямаш какво да си кажеш с едно момиче?Първоначално написано от 7hE l0ve 1s a lIe
Какво харесват момичетата? Е, не те знам на колко си, но щом имаш този въпрос... Примерно - федербал? Те си говорят за техните омичешки работи, които аз не знам
, но и не ме итнересуват
Проблема е, че може би нямате общи теми. Намери такива!
Всички харесваме вицовете, смеха! Приковах едно маце, точно защото мога да бъда забавенНо след ден-два, когато вече започнах да бъда себе си... тя се отдръпна. Защото не съм шут, хаха, а съвсем нормален човек
Киното - всички гледаме филми, било то "О, Рич!!!"(Дързост игрозот), или Матрицата 5 - Кибернетика.
Всички... харесваме... Спорта!
Е, не баш всички, но повечето.
Ами коли? Мотори? Високи скорости? Екстремни спортове? Нейшънал джеуграфик? ЕХООО, ЧОВЕКО, СЪБУДИ СЕ, ИМА ТОЛКОВА МНОГО НЕЩА, ЗА КОИТО МОЖЕТЕ ДА СИ ГОВОРИТЕ!!!
А друг е въпроса дали искаш да си говорите за тях... Или да живеете собствен живот!
Какво исакш - да отидеш на плаж да караш джет или да гледаш в къщи тивито? М? Ами ако умреш утре?!
Заеби ги тея "проблеми"! Ти нямаш проблеми. Проблема е В НЕЯ!!!
Просто БЪДИ СЕБЕ СИ, УСМИХВАЙ СЕ И СИ ДОСТАВЯЙ УДОВОЛСТВИЕ.
А ако нещата ен вървят... какъв е смисъла да се пригаждаме? Последното нещо, което си искал да правиш е да пушиш цигара, и да кашляш, защото компанията пуши или да си с приятел и да играете футбол?
Успех, dude!
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
10xxx много за съветите амм аз с1м на 14.. и само още един в1прос..
Вярно ли е че ако направя добро тяло.. момичетата ще ме харесват повече защото аз ходя на фитнес точно заради това)
![]()
There aren't beSt friendS.. !
ти си момче което се пише the love is a liе.Първоначално написано от 7he l0ve 1s a liE
Няма логика да търсиш момичета момчетата по ша ти се кефят.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Да, вярно е!Първоначално написано от 7he l0ve 1s a liE
Тялото е нещо много важно!
Защо не харесваш дебелите момичета? М?
Същото е и с момчетата. Важно е да можеш да покажеш някой бицепс ан ръката, някоя плочка на коремчето и някоя и друга жилка по гърба)))
Малко ти е рано, но... Не ти е твърде рано
Ходи на фитнес НО С УДОВОЛСТВИЕ!
Не просто по задължение, защото трябва, за да те харесват момичетата. Ако си прост кат УВЧАР НЕ'А ТЕ ИРЕСВАТ КОЛКУТ И ЗДРАВ Ъ СИ!!!
Така, че не забравяй учението, не забравяй общата колтура- не забравяй приятелите си, те са над приятелките.
Това за удоволствието - имам в предвид... Забелязвай как с всеки месец вдигаш все повече, 5 килограма ти са малко, 7 са ти много, след месец-два 7 ще са ти вече добре... Удоволствие е, наистина![]()
много мерси отново.. а xixi т'фа е само ник сп0кз
Абе тва треа да е най-малкия ти проблем,заставаш кат клоун пред нея и почваш да ръсиш глупости,ако треа я питай как е минала последната й родителска срещапросто колкото да говориш,най-мнгоо да си каже "уф бати идиота е тоя,точно с мен ли е намерил да говори,треа го разкарам че ме дразни" или и тя да почне да говори глупости като тебе
![]()
![]()
Моите мечти са без граници,аз винаги желая невъзможното
Важното е да си правим шоуто, да се усмихваме, ДА СМЕ ЩАСТЛИВИ!!!
А ако не го намираме на едно място.. ЗАЩО ДА СЕ МЪЧИМ?! ВИНАГИ ИМА ДРУГ МЯСТО, кдето да го потърсим
Дерзай народе, дерзай...
Ми говорете си за даскало, филми, музика, а и има толкова други неща.Не ти идва нищо наум именно, защото се притесняваш и не мозъка ти изключва.Просто се опитвай да се отпуснеш.![]()
PREDSTAVI SI 4E SA MOM4ETA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POVQRVAI NE SME UZVUNZEMNIAMA MEJGODRUGOTO TFA VUR6I DOBRA RABOTA!!!!!!!!!!
![]()
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!
ахахахахаПървоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
ние нормални??
защо лъжеш така момчето?![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
мн се впрягаш по кротно не е задължително винаги да го мислиш ко да кажеш то треа да си ти доиде тъси общи неща с нея...приятели и тн...наприме "ко праи Росен от мн време не съм ги виждал"и тн сами си идват работите!!!!Първоначално написано от 7hE l0ve 1s a lIe
![]()
![]()
![]()
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Първоначално написано от Krem4eto
Хах... Ами познат проблем - имам доста приятели момчета и честно казано с половината от тях не могат да се водят свестни разговори... Например, един, дето ми се води доста добър приятел и на всичкото отгоре е и от моя клас и като ми звънне по телефона и като пита как съм и к'во правя и след това млъква за малко и започва да ми дрънка за домашни и за даскало... Но ако се получат нещата след това започваме да си говорим за доста по - интересни неща... И като цяло разговорът се получава доста смисленПървоначално написано от 7hE l0ve 1s a lIe
Но наистина - има случаи, в които момчето не може едно изречение на кръст да върже, а това е доста жалко, защото той си има чувство за хумор и е свестен...
Един друг (пак съученик) пък ме заговаря и после не може да продължи разговора... И се получава доста тъпо. Но проблемът не е в това, че ти не умееш да водиш разговор - защото най - вероятно можеш да говориш. По - скоро се сдухваш пред момичето и самия факт, че говориш с момиче (едно толкова страаааааашно същество) те панира. Или пък искаш да се докажеш пред нея и искаш непременно да кажеш нещо гениално, забавно [etc.], за да я впечатлиш.
Ако пък проблемът се повтаря с ВСЯКО момиче, значи трябва да си подготвиш списък с теми за разговор, да помислиш сериозно по въпроса, да стиснеш зъби и... Да започнеш да говориш с повече момичета, за да се упражняваш, да тренираш - и така ще свикнеш, ще се отпуснеш.
P.S. Още един съвет - чувството за хумор ОПРЕДЕЛЕНО ще ти е от полза! \/
[от името на всички момичета пожелавам късмет на теб и на всяко друго момче, попаднало в тази неприятна ситуация]
I can see that you're sad,
even when you smile,
even when you laugh,
I can see it in your eyes,
deep inside you wanna cry...
10xx all![]()
![]()
am,za da moje6 da gowori6 svobodno i da se durji6 svobodno,trqbva da si po-samouveren,trqbva da si po-nahakan,da ne se sramuva6 ot tova,koeto si i ne6tata 6te potrugnat,e,razbira se,ponqkoga e normalno da ne znaete kakvo da si kajete i se polu4ava nelovko mul4anie,no tova ne moje6 da promeni6,na vseki se slu4va![]()
po-dobre yjasen krai,otkolkoto ujas bez krai!
Абе жените сте кат съблезъби тигри така че го разбирам момчето...![]()
Кат неможеш ходи играй ЦС и не се занимаай с глупости !
Strength thru Oi!
Как се казваш? Да не се окаже, че те познавам..Първоначално написано от 7hE l0ve 1s a lIe
![]()