.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Guest
    Най-лесно е на маса, когато си вкарал алкохол и не ти пука особено. Така се учи, ако си закъснял

43353

Цитирай Първоначално написано от 7hE l0ve 1s a lIe
    Хора малко ми е трудно да призная но ми е трудно да разговарям с моми4ета.. Почвам разговора нали така здрасти, как си, какво правиш но след това нищо не ми идва на ум ии винаги се провалям.. Плзз дайте някакъв съвет [-o<
    батка и аз съм така ... и направо отвътре се убивам с постоянно мислене за това ..... некой ден ви казвам че ще четете по вестниците за скочил от моста , резнал вени или изпил отрова човек ... тва ще съм ааз ,... просто немога .... дръж се естествено .. е как да стане когато онова простото в главамета ми си гълта езика и се притеснява ко ще каже .

Град
    Onfectia
    Батка мани ги тез момичета, ко шси тормозиш главата с идиотщини.
    Ходи джиткай некоя игричка цъкай си по форумчетата.
    Без нищо лично към женските, нали?

Ей, страшна работа са игриците - особено Хируса, СтарКрафта и белота срещу компа са много забавни.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Град
    Onfectia
    Цитирай Първоначално написано от Charlotte_the_Harlot
    Ей, страшна работа са игриците - особено Хируса, СтарКрафта и белота срещу компа са много забавни.
    Истина е =D>

Не знам за теб, но аз Хироус не оставям - ако ще и Брат Пит, Антонио Бандерас и Том Круз да се наредят голи край мене.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

Предварителните планове НЕ РАБОТЯТ!.. Не разчитай на нещо заучено! Може и да проработи, но просто е ГЛУПАВО!... Отпусни се, импровизирай.. бъди себе си и най-важното НЕ МЪЛЧИ!.. Постарай се да потдържаш разговора жив
    Red Label || www.BGAuthor.NET - Нека света види Вашите стихове и разкази!

Guest
    look sq ..... spok we 4ovek ! ako ne zav1rje6 svqsten razgovor np nqq te zakolo nqkoi q ....!!!! samo relax ni6to drugo ne ti trqq ! ai uspeh ako ima pak problem pi6i na tanya_is@abv.bg az s1m tan4eto - da ma znai6 sq ! momi4e s1m i te razbiram nap1lno ai 4ao za sq

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Neska bqh navunka.Haresah edin sladur,otidoh pri nego i mu kazah:Ei pi4 kak se kazva6? Toi mi otgovori az mu kazah moito ime i si4ko si potrugna samo.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Guest
    аз пък само простотии им говоря деееба и те ми се радват некви тъпите

Guest
    Цитирай Първоначално написано от AnIcHkAtA
    Neska bqh navunka.Haresah edin sladur,otidoh pri nego i mu kazah:Ei pi4 kak se kazva6? Toi mi otgovori az mu kazah moito ime i si4ko si potrugna samo.
    Чакай малко, ти си 95-ти набор ? Това означава че си на 12 ? И всичко потръгна само така ли ? БАХАХАХХАХХАХАХ А БЛИЗАЛКА КУПИ ЛИ ТИ ХАХАХАХАХ

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    look sq ..... spok we 4ovek ! ako ne zav1rje6 svqsten razgovor np nqq te zakolo nqkoi q ....!!!! samo relax ni6to drugo ne ti trqq ! ai uspeh ako ima pak problem pi6i na tanya_is@abv.bg az s1m tan4eto - da ma znai6 sq ! momi4e s1m i te razbiram nap1lno ai 4ao za sq
    a az moje li da ti pisha

a az moje li da ti pisha
    и аз искам и аз

Супер фен
    ако си дебилно смешен, нема да имаш грешка вервай ми, просто ми идваотвътре

Цитирай Първоначално написано от PankO
    Цитирай Първоначално написано от 7he l0ve 1s a liE
    10xxx много за съветите амм аз с1м на 14.. и само още един в1прос..
    Вярно ли е че ако направя добро тяло.. момичетата ще ме харесват повече защото аз ходя на фитнес точно заради това )
    Да, вярно е!
    Тялото е нещо много важно!
    Защо не харесваш дебелите момичета? М?
    Същото е и с момчетата. Важно е да можеш да покажеш някой бицепс ан ръката, някоя плочка на коремчето и някоя и друга жилка по гърба )))
    Малко ти е рано, но... Не ти е твърде рано
    Ходи на фитнес НО С УДОВОЛСТВИЕ!
    Не просто по задължение, защото трябва, за да те харесват момичетата. Ако си прост кат УВЧАР НЕ'А ТЕ ИРЕСВАТ КОЛКУТ И ЗДРАВ Ъ СИ!!!
    Така, че не забравяй учението, не забравяй общата колтура - не забравяй приятелите си, те са над приятелките.
    Това за удоволствието - имам в предвид... Забелязвай как с всеки месец вдигаш все повече, 5 килограма ти са малко, 7 са ти много, след месец-два 7 ще са ти вече добре... Удоволствие е, наистина
    Panko tva kadeto go kazva6 ne e mnogo vqrno,ne e kazano 4e kato trenira6 6te te haresvat momi4etata,tova ne e nai-vajnoto
    Po temata-s momi4etata kakto i s mom4etata moje vsqkvi temi ama samo ne spomenavai koli i nqkvi takiva(mnogo momi4eta ne gi haresvat)uspeh!
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си