- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да разговарям с моми4ета.. :<
Най-лесно е на маса, когато си вкарал алкохол и не ти пука особено. Така се учи, ако си закъснял![]()
батка и аз съм така ... и направо отвътре се убивам с постоянно мислене за това ..... некой ден ви казвам че ще четете по вестниците за скочил от моста , резнал вени или изпил отрова човек ... тва ще съм ааз ,... просто немога .... дръж се естествено .. е как да стане когато онова простото в главамета ми си гълта езика и се притеснява ко ще каже .Първоначално написано от 7hE l0ve 1s a lIe
![]()
![]()
Батка мани ги тез момичета, ко шси тормозиш главата с идиотщини.
Ходи джиткай некоя игричка цъкай си по форумчетата.
Без нищо лично към женските, нали?
![]()
Истина еПървоначално написано от Charlotte_the_Harlot
=D>
Предварителните планове НЕ РАБОТЯТ!.. Не разчитай на нещо заучено! Може и да проработи, но просто е ГЛУПАВО!... Отпусни се, импровизирай.. бъди себе си и най-важното НЕ МЪЛЧИ!.. Постарай се да потдържаш разговора жив![]()
look sq ..... spok we 4ovek ! ako ne zav1rje6 svqsten razgovor np nqq te zakolo nqkoi q ....!!!! samo relax ni6to drugo ne ti trqq ! ai uspeh ako ima pak problem pi6i na tanya_is@abv.bg az s1m tan4eto - da ma znai6 sq ! momi4e s1m i te razbiram nap1lno ai 4ao za sq![]()
Neska bqh navunka.Haresah edin sladur,otidoh pri nego i mu kazah:Ei pi4 kak se kazva6? Toi mi otgovori az mu kazah moito ime i si4ko si potrugna samo.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
аз пък само простотии им говоря деееба и те ми се радват некви тъпите![]()
Чакай малко, ти си 95-ти набор ? Това означава че си на 12 ? И всичко потръгна само така ли ? БАХАХАХХАХХАХАХ А БЛИЗАЛКА КУПИ ЛИ ТИ ХАХАХАХАХПървоначално написано от AnIcHkAtA
![]()
![]()
![]()
a az moje li da ti pishaПървоначално написано от Анонимко
![]()
и аз искам и азПървоначално написано от Анонимко
![]()
ако си дебилно смешен, нема да имаш грешкавервай ми, просто ми идваотвътре
Panko tva kadeto go kazva6 ne e mnogo vqrno,ne e kazano 4e kato trenira6 6te te haresvat momi4etata,tova ne e nai-vajnotoПървоначално написано от PankO
Po temata-s momi4etata kakto i s mom4etata moje vsqkvi temi ama samo ne spomenavai koli i nqkvi takiva(mnogo momi4eta ne gi haresvat)uspeh!
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!