- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да разговарям с моми4ета.. :<
Хах... Ами познат проблем - имам доста приятели момчета и честно казано с половината от тях не могат да се водят свестни разговори... Например, един, дето ми се води доста добър приятел и на всичкото отгоре е и от моя клас и като ми звънне по телефона и като пита как съм и к'во правя и след това млъква за малко и започва да ми дрънка за домашни и за даскало... Но ако се получат нещата след това започваме да си говорим за доста по - интересни неща... И като цяло разговорът се получава доста смисленПървоначално написано от 7hE l0ve 1s a lIe
Но наистина - има случаи, в които момчето не може едно изречение на кръст да върже, а това е доста жалко, защото той си има чувство за хумор и е свестен...
Един друг (пак съученик) пък ме заговаря и после не може да продължи разговора... И се получава доста тъпо. Но проблемът не е в това, че ти не умееш да водиш разговор - защото най - вероятно можеш да говориш. По - скоро се сдухваш пред момичето и самия факт, че говориш с момиче (едно толкова страаааааашно същество) те панира. Или пък искаш да се докажеш пред нея и искаш непременно да кажеш нещо гениално, забавно [etc.], за да я впечатлиш.
Ако пък проблемът се повтаря с ВСЯКО момиче, значи трябва да си подготвиш списък с теми за разговор, да помислиш сериозно по въпроса, да стиснеш зъби и... Да започнеш да говориш с повече момичета, за да се упражняваш, да тренираш - и така ще свикнеш, ще се отпуснеш.
P.S. Още един съвет - чувството за хумор ОПРЕДЕЛЕНО ще ти е от полза! \/
[от името на всички момичета пожелавам късмет на теб и на всяко друго момче, попаднало в тази неприятна ситуация]
I can see that you're sad,
even when you smile,
even when you laugh,
I can see it in your eyes,
deep inside you wanna cry...