Преди 2-3 месеца се запознах с едно момиче,мн се харесвахме и двамата,тръгнахме...преди 1 седмица тя ме скъса,както сяко момиче ест измисли неква тъпа причина,болеше ме наистина понеже последнтие дни разбрах че я обичам,луд бях по нея,просто ставах късно и лягах рано само зада мине деня и да я видя на следващия ден,като бяхме заедно тя се правеше на въпросната уж "Влюбена",просто толкова щастлив бях че сме с нея,такава радост ме изпълваше само като си помисля че тя уж ме обича...и хоп-един ден като бях сигурен че връзката ни потръгва и че тя ме обича,тя застана срещу мене и ми каза че късаме...цяла седмица неможех да си намеря мястото...такава тъга ме беше обзела,но що горе успях да преодолея тъгата,макар да усещам че се още я обичам,и днеска разбирам че тя спряла да ме харесва още преди месец,и сичко това че ме обичала че била щастлива с мене било лъжа...лъгала ме през цялото време,и сега ми се умира направо...толкова я обичах и се още я обичам,толкова щастлив бях че тя ме обича мене и се още бях щастлив че тя ме е обичала,просто това ме крепеше,сега разбирайки че всичко това било лъжа,боли ме,много,от една страна съм гневен за всичко,от друга страна усещам че се още я обичам,сяка срещната с нея я сравнявам,само да можех времето назад да върна,да чуя смеха й,да я прегърна...изпуснах своя шанс,нищу немога да направя вече,сичко било лъжа...какво да правя,как да я забравя...опитвам се но немога...просто се чудя как едно чувство може така да ме обсеби...нз какво става с мене ще полудея вече....