.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Ne izdyrjam veche

Голям фен

Ne izdyrjam veche

Problema mi e sledniq : maika mi postoqnno se opitva da mi nalaga svoq vkus i svoeto mnenie v izbiraneto na dehi i vyobshte vyv vsichko. Primernoo ako na neq ne i haresa nqkoq dreha zznachi i az nqma da q nosa. I kato i kaja che na men mi haresva tq mi izliza s nomera: dokato si nepylnoletna az trqbva da reshavam" naistina omryzna mi veche. na pochti 17 sym a tq se dyrji s men vse edno sys na 7. kajete spored vas kakvo da napravq za da spre da se dyrji taka.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Ужас... Това е много гадно. Опитай се да и обясниш, че тези неща ти го носиш и това е твоят стил, искаш да си индивидуална, а не да си нейно копие. Кажи и, че си си отделна личност и сама решаваш как да се обличаш и така нататък...

На 17 си и й позволяваш да ти налага мнението си?!Прайш кфот си знаеш... и тфа е.В началото ше ти прай проблеми ма кат разбере, че няма да стане на нейното ще се отакаже

Голям фен
    naistina ne mislq che tova she pomogne, poneje tq e sviknala vinagi da si nalaga mnenieto. Syshtoto stava i kogato trygna da izlizam vecher. vecherniq mi chas e 10 chasa. i kato q POMOLQ za 30 min poveche i chuvam samo edno NE!! i tolkova. Imam priqtelki koito sa 2 godini po-malki ot men i si stoqt do 11-12 a men mi e neudobno da izlizam s tqh poneje she trqbva da se pribera 2 chasa predi tqh

ами...говори с баща си... уфф как ме е яд на майка ти нищо, че не познавам нито теб нито нея

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от babi_girl
    naistina ne mislq che tova she pomogne, poneje tq e sviknala vinagi da si nalaga mnenieto. Syshtoto stava i kogato trygna da izlizam vecher. vecherniq mi chas e 10 chasa. i kato q POMOLQ za 30 min poveche i chuvam samo edno NE!! i tolkova. Imam priqtelki koito sa 2 godini po-malki ot men i si stoqt do 11-12 a men mi e neudobno da izlizam s tqh poneje she trqbva da se pribera 2 chasa predi tqh
    Уфф. В много гадна ситуация си. Защо не пробваш да отидеш при нея и да седнете на масата на по сокче и да започнеш един разговор. Да и кажеш, че вече не си малка, че искаш да изградиш личността си(сама, а не тя да налага мнението си) и така нататък.

Не можеш ли просто да ходиш да си купуваш дрешки сама или с приятелки, а не с майка ти?

Иначе подкрепям горното мнение на malka_sladuranka!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ТраЛаЛа`f
    ами...говори с баща си... уфф как ме е яд на майка ти нищо, че не познавам нито теб нито нея
    govorih s nego. toi mi kaza che tq si e takava i che trqbva da se vyoraja s tyrpenie i che rano ili kysno vsichko she si doide na mqstoto. inache za mnenieto da izlizam sama - pravila sym go. ne mi kaza nishto sled tova. . po-golqm e problema s izlizaneto vecher.

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Ufffffff.I na6te me karat da se pribiram vku6ti super rano.Nz ve4e kakvo da pravq!!!
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Кажи и че вече си на 17 и си напълно зряла да изразяваш мнението ти.Та ти си отделен човек от нея и тя няма право да ти налага нейното мнение защото т все пак си на 17 не на 5.

Супер фен

Re: Ne izdyrjam veche

Problema mi e sledniq : maika mi postoqnno se opitva da mi nalaga svoq vkus i svoeto mnenie v izbiraneto na dehi i vyobshte vyv vsichko. Primernoo ako na neq ne i haresa nqkoq dreha zznachi i az nqma da q nosa. I kato i kaja che na men mi haresva tq mi izliza s nomera: dokato si nepylnoletna az trqbva da reshavam" naistina omryzna mi veche. na pochti 17 sym a tq se dyrji s men vse edno sys na 7. kajete spored vas kakvo da napravq za da spre da se dyrji taka.
    И мойта майка е така и никфи разговори не помагат..нз как може да не разбира,че не съм дете и че мога сама да избирам..и накрая ми вика"хич не си самостоятелна" ,ем как да съм като тя не ми го позволява?
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен

Re: Ne izdyrjam veche

Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    И мойта майка е така и никфи разговори не помагат..нз как може да не разбира,че не съм дете и че мога сама да избирам..и накрая ми вика"хич не си самостоятелна" ,ем как да съм като тя не ми го позволява?
    tochno. napulno te razbiram. Ujasno e

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^

Не можеш ли просто да ходиш да си купуваш дрешки сама или с приятелки, а не с майка ти?
    ...

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    ае до преди 2 години и наще ми праиха такива проблеми с прибирането кусно ама ваобще не сам захващал темата да приказвам с тях относно това....напрао излизам вечер и когат са варна... ко е тва до 10 примерно... 1вите 2 месеца кат са прибирах след 11-12 ми праиха проблеми ама после просто спряха да обращат внимание.
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Голям фен
    Ауу..мн кофти ситуация..майка ми от втори клас не ми е купувала дреха без мене освен един суичер!Кажи на майка ти че си достатъчно ГОЛЯМА за да си избираш дрехите.. та тя не може да ти налага мнение/и то за обличане/...

Guest
    Казвай и че тва е на мода може да пък да имаш късмет и да успее да ти го купи

Цитирай Първоначално написано от PlaY*GirL
    Кажи и че вече си на 17 и си напълно зряла да изразяваш мнението ти.Та ти си отделен човек от нея и тя няма право да ти налага нейното мнение защото т все пак си на 17 не на 5.
    Както казват останалите и аз ще кажа да бъдеш по решителна и да вземеш нещата в свои ръце.
    Не си малка.

Голям фен
    Hora stana cqla sedmica i govora kak tova e moq stil i tova mi haresva i che ne moje tq da nalaga neiniq stil nad men. i nakraq mi kaza : abe ti si precenqvai, pravi kakvoto iskash. napravo se chuvstvam strahotno. \/ \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си