- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- разлика в годините
здр на всички .
имам един съвсем малък проблем и се надявам да получа отговор и
съответно да знам как да постъпя
от скоро се запознах съвсем случайно на един купон с едно много яко
и готино момиче проблема е много малъкимаме разлика в годините
над около 7 ~ 8 години
тя ме харесва както и аз нея
ама нямам идеи дали е нормално това което споделям
споделете и вие
мога да спомена че тя е на 16 и половина а аз съм по голям.
и нормално ли е това и според вас максималната разлика каква трябва да е.
Mi ako se haresvate nqma zna4enieama mai si i malko golqm6ak
[ знам че правя правописни грешки ]
Разликата в годините не е от значение. Важно е да се разбирате и да си допадате
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
Нормално е, не се притеснявай![]()
Защо да не е нормално?Ако се харесвате нама смисъл.Да може родителите и да не го харесат но все някога ще го приемат.Ако толкова много се обичате продължавайте да се срещате и няма лощо![]()
![]()
Ами 7-8 не са чак толкова ама ако я искаш само зе секс по-добре недей....
It's not the age that matters - it's the life in your years...
не е само за секс
а за доста дълга с години връска а може и да не се разделяме
в близкото бъдеще нямам желание да се разделям с момичето![]()
нормално е![]()
аз съм имала подобна връзка... а с'я разбрах и че братовчед ми ходи с няк'ва дет е с 8год по-малка от него![]()
е нормално... или поне за мен (нас) ^^
а да... и един близък приятел ходи с едно момиче вече 2ра година... и имат 8год разлика
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Понеже и аз имам подобно проблемче и ре6их да ви пи6а. как ви се струват 15 години разлика, като се има в предвид че с момчето се познаваме повече от 5 години и супер добре се познаваме. какво мислите
az sym na 15 btw
napalno normalno ne6t0Imam vrazka s maj ,k0it0 e 11 g0dini p0-g0lqm 0t men.. az sum na 22
Razbirame se perfektno i ni e hubavo zaedno
Ima period oba4e, v koito g0dinite si okazvat g0lqm0 vliqnie i zna4enie, gadno e naistina... n0 si zaslujava jertvata!
По законно и нормално нещо не съм чувал през живота си......Първоначално написано от MadMan
![]()
![]()
![]()
Защо ли съдят педофилите!?То си е в рамките на нормалното къде са 7-8 години там са и 10-15!![]()
Light The Universe
по-ненормално щеше да е тя да е по-голямаиначе според мен няма лошо особено щом искаш сериозна връзка
дано и тя иска де
![]()
еми щом се харесвате какъв е проблема? имам една съученичка, която в осми клас приятлят й беше на 22 и бяха мн щастливи. Дори май още ходят.Първоначално написано от MadMan
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Аз лично не бих имала връзка с толкова по-голямо момче от мен, но в днешно време тези връзки са доста често срещани.
Аз лично не съм почитателка на такъв тип връзки,ама в случая съм "никоя" за да съдя когото и да е било.Като се харесвате вземайте се,вие ще си носите отговорност и последствия.
Аз не виждам да има някакъв проблем!А,и за любовта няма граници!Ние с моя имаме 10 години разлика!
I moq priqtel e s 6 godini po-golqm ot mene i sme si mn dobre zaedno i bih kazala sravnitelno dulgo vreme... moq priqtelka ima razlika sushto 8 god s neiniq priqtel i veche 2 godini i neshto sa si zaedno...![]()
Първоначално написано от venera.love
Ще се изразя селската - Е тва вече мяза на гъз!!!
Тва е извратено.И ако не е тайна от кога сте заедно?
И какво мисля лично аз ли.Мисля си че ходиш с психо ама да ти кажа и ти не си много добре.
А колкото до автора незнам ама 6-7 години не са толкова много в сравнение с 10-15.Ама както каза някой май наистина си големичак.
Ako q ebe6 i q obi4a6 DREME TI![]()
Ako 6te da e 44 godini po goliama ot tebe \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
няма проблем щом ти си по голям . Ако тя беше по голямата да ,но щом си тиПожелавам ти успех пич
\
/ \
/
172бан по ип и профил. т.8 системно
mii razlikata ne e problem,6tom se haresvate davaite samo napred!!da spomena moqt priqtel e 6 godinki po golqm ot men i mi e syper s nego![]()
![]()
BaDi TaKuv KaKuvTo SiI