- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете вие???
Здравейте интересува ме мнението по един житейски въпрос.Ситуацията е следната едно момиче се нанесе в съседния ход и се оказа че ще е в моето училище.Води се с момичета от моя клас и от тях черпя информация за нея.Много ми хареса но се оказа че има сериозна връзка предлагат ми да ме запознаят с нея но се чудя дали има смисал след като има сериозна връзка.Имам ли шанс???
Благодаря предварително!!!
Vladoka rulzzz
Ами запознайте се..все пак ти е съседка...и е в твоето училище..нищо не губиш, но пък не се натискай много щом си има приятел..![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Не се знае може през вечерта да се превръщаш в нея и да обираш банки но всъщност да не знаеш колко си зла.Първоначално написано от ThePainIsReaL
Никога не можеш да бъдеш сигурна МУХАХАХАХАХАХА
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Запознай се с нея така и иначе в съседния вход е........пък оттам квот стане.
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Никълбак са грозни в подписа ти.Първоначално написано от malone
И тва не щот са грозни по принцип но ти си глупав и си избрал грозна снимка=> Аз съм гении
е много сериозни връзки приключват всеки ден...
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
Може ли да питам защо каката в подписа ти е с панталони??Първоначално написано от bARbiTy
Това ще е един безмислен полов акт...
Наистина може да спечелиш приятелка.Първоначално написано от shemetaa
А можеш и да се научиш да танцуваш конга ако тя се окаже треньор по конга...Първоначално написано от cherinka
притеснява са от фотографаПървоначално написано от xixi
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
каква е срамежлива...Първоначално написано от bARbiTy
Виж, ако чувствата ти не са толкова силни или въобще не я харесваш, просто се запознай и не предприемай нищо, няма смисъл.Ако имаш симпатии към нея, можеш постепенно да ставаш по-близък с нея, да й покажеш, че я харесваш, да признаеш чувствата си и вече тя сама да реши с кой иска да бъде.
Spored men zapoznai se s neq ni6to ne gubi6, i nai-vajnoto pokaji i 4e si priqtel i NE I SE NATISKAI dori i davai syveti i kakto kazaha drugite moje da otkrie ne6to koeto mu lipsva na gajeto iUspeX
![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
Първоначално написано от shemetaa
![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
Благодаря за мненията.Ще се запозная с нея ще помоля да разпитат как върви връзката и какво мисли за мене да имам обща представа.
Vladoka rulzzz
Еми кво да се прави съдба мда тъп съм и по самовлюбен от теб xixiПървоначално написано от xixi
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Е та запознай се к'фо ти пречи. Пък ако наистина връзката и е сериозна значи нямаш шанс![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo