- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Daite mi suvet ili predlojenie kakvo da napravq
Уча в клас в които преобладават хубавите момичета,но със едно от тях от около 2-3 седмици се сближихме повече,тя ми сподели някои неща за нея аз за мене и така малко по малко аз се влюбих в нея,само че не знам как да и го кажа на няколко пъти тръгвам и ме ловr спека в последния момент.По цял ден мисля за нея и ме мъчи това че не мога да и го кажа.Лошото е че няма с кой да го споделя поне с никой от класа всички момчета я харесват и не мога споделя с тях,в момента даже двама се опитват да я отблъснат от мен (говорят и пълни небивалици за мен ,добре че тя не им вярва,защото съм и разкрил много работи за мен и знае какъв човек съм).защото сега аз съм и наи близкото от момчетата.Дайте съвет каква да направя.
Съветвам те да се бориш за нея, а не да оставиш някакви интриганти да я занимават.Говори с нея и й кажи да не вярва на тези глупости за теб, а и предполагам тя на теб вярва.Опитай се най-напред да й покажеш чувствата си, защото така изведнъж да й признаеш...може малко да се стресне и да не го е очаквала.
Сигурен ли си, че я възприемаш повече като гадже, отколкото като приятелка?
Непремено трябва да говориш с нея, но не бързай! В противен случай можеш наистина да я стреснеш. По-добре по-добре първо и намекни за какво става въпрос. Ако не разбере намека говори с нея открито!![]()
еми ти и без друго имаш някакво предимство пред другите,сам си казваш,намекни и нещо питай я дали би била гадже с някой като тебе,виж какво ще ти отговори,как ще реагира...а и щом сте приятели тя трябва да ти е споделила ако харесва някой все пак,а щом не е казала нищо,ти си на ход![]()
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
Чоек щом всички от класа ти са и хвърлили око.. значи действай по б1рзо 6от докат си се усетил и тя ще тр1гне с друг.. иии ся утре кат отидеш на даскало почнi да и правиш някакви комплименти питай я харесваш ли някой и т. н. Намекни и че я харесваш и не забравяй.. действай по б1рзо !!![]()
There aren't beSt friendS.. !