.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Guest

Да продължа ли да се боря?

Здравейте. Искам да ви помоля за съвет относно едно момче. Щом си харесам някое момче никога не съм се борила за него. Искам да кажа че вместо да му предложа да идем на кафе или нещо такова ... просто се държа с него като с останалите. Както е изразът "чакам принца на бял кон". Сега харесвам едно момче от моя клас но то харесва едно друго момиче което също е от моя клас само че тя не го харесва(тя ми го каза). Като сме от един клас представете си колко ми е кофти цял ден да ги гледам как си говорят, как се смеят и т.н. Една вечер бях толкова разстроена че се ядосах и си казах "край - утре отивам на даскало и почвам да се сближавам с него". Но щом отидох на другия ден и като ги видях пак заедно .... изгубих ума и дума и направо ми се доплака (отново). Ще кажете "ква си такава гадна, момчето да е влюбено в това момиче и ти така да се държиш". Причината да искам така да правя е че "харесвах" едно момче почти 3 години и си мислех че това нещо никога няма да сърши НО това момче ме накара да го забравя и за това мисля че може би има поне малка възможност да стане така и с него. Но уви нямам сили да го направя. Просто винаги щом ги видя да си говорят така ми се стъжнява животът че просто се свивам в някой ъгъл и направо не ми се живее вече ... Само да ги погледна за 2 сек и цял ден ми е сдухано .. а това е всеки ден!!!! Кажете да се пробвам ли някак си да общувам повече с него и ако не сте съгласни с това кажете как да спра да харесвам момче което е от моя клас!!!

Голям фен
    Продължи борбата със символично самоубииство в центъра на софия.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Re: Да продължа ли да се боря?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ..ако не сте съгласни с това кажете как да спра да харесвам момче което е от моя клас!!!
    Това ме навя на мисълта, че винаги най-неочаквано се появява друг, който те кара да забравиш предния. Не знам какъв съвет да ти дам се бориш за него, освен ако успееш да го накараш да види във теб, че си по-добра от тази, която той харесва и т.н

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Продължи да се бориш, но не бъди толкова директна с него, щом харесва друго момиче. Може би за начало ще е добре да сте просто добри приятели..другото ще си дойде само
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Супер фен
    оф ами нз .. от една страна човека доколкото разбирам много харесва другото момиче но щом ти е толкова кофти да ги гледаш пробвай да го заговориш ако не ти обърне мн внимание значи битката е изгубена... поне ще знаеш че си опитала

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Продължи да се бориш, но не бъди толкова директна с него, щом харесва друго момиче. Може би за начало ще е добре да сте просто добри приятели..другото ще си дойде само
    Колко по лесно ще е да се самоубие...губите му времето на детето.
    162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.

Символично самоубийство ? Колко романтично.

Мега фен Аватара на koalka
    И аз мисля, че трябва още малко поне да се опиташ да се сближиш с него, а не да се отказваш толкова рано.Опитай се да го спечелиш, но не му се навирай много...Иначе, ако не стане, просто се отказваш и си харесваш друго момче, а се опитваш да забравиш това.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Значи..даже не ти прочетох целия пост..НО прочетох думите"да се боря".

Не скъпа.Не се бори!
    Казва ти го човек който си е съдрал Д-то(сру) цял живот да се бори за някой,да се старае др да е щастлив и т.н..и накрая след вс или аз оставам празна и цялата борба отива на кино или се появава нещо/някой който точно в най-сублимния момент когато си казвам " да ,май го постигнах" да ме накара да запозна някаква друга борба...
    А на моменти не си струва болката и унижението по време на всичко.Да направиш нещо,да го постигнеш и в повечето случай да гледаш как се разпада пред очите ти и да не знаеш как да го спреш и дали отново ще можеш да го съградиш.
    Обмисли вс и дали си готова да понесеш сълзите идващи с тая борба.
    Стискам ти палци и се надявам принца на белия кон да не стъпче червените рози в градината ти.
    2 т. от правилника. Бан на профил

Фен
    Град
    В мечтите и спомените
    Превъзбуден съм и ме мързи да чета постовете, но изчетох 1вия.

ОЩЕ УТРЕ, 1НИК, МУ КАЖИ ВСИЧКО, КОЕТО ЧУВСТВАШ!
    Ай млъквай и отивайд а гледаш тиви, а утре просто си му казваш всичко. Точка -> .
    Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
    Вълкът никога не се оглежда на зад.
    Вие виждате онова, в което сте убедени.
    Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си