- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вибратор
Кажете ми ако някоя е пробвала хубаво ли е свибратор защото аз си поръчах един онлайн и сигурно ще го получа скоро.Дали е по голямо удоволствието при положение че е по голям и по дебел от норамланият член на едно момче?Моля за сериозни отговори.
Да ти кажа не мисля че ще е по голямо! Друго е да си го пъхаш сам и друго е да те чукат или чукаш!
![]()
© 2007 KrachaKaki™ All Used Condums Reserved
с вибратор е супер яко не съм пробвала сама но с моя приятел често ползваме за разнообразие какви ли не.удоволствието е неописуемо а виж сега сама незнам как ще е но мисля че ще ти хареса \
/
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
Kakav za analeln sex obikonoven ili s dopalnitelen stimulator.Kakav e ramzera daljina ,diametar?
Според мен ще е много яко. Не знам дали е по-яко, просто е различно. не че съм опитвала, деАко е от онези, които се въртят и т.н., ще е по-яко от пенис, обаче си е друго да имаш мъж, който да прави това.
Ама много ги чаткате, ей.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ами хубаво е да,а и е различно .Аз си имам един ама.. го ползваме за разнообразие![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Нека триша1991 да каже, тя знае сичко.
ахаха кажи кога имаш рожден ден аз щи подаряПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
С приятеля ми сме пробвали и е готиноИначе сама не съм.
е тогава за някой по-близък празниикПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
8ми марттттттттт 8ми мартттттттттттттттт 8миииииииииииииии мартттттттттттттттттттттт ттттт \Първоначално написано от ninsy
/
ее мн скоро бе ма хайде ще си помисля а ти кфо ше ми купишПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Катет_о Ти веднъж ела при мене и ще се убедиш че с момче е по готино![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
172бан по ип и профил. т.8 системно
За кво ти е вибратор?кажи откуде си,аз щта чукам всеки дентамън няма са набутваш с кинти за вибратор и аз няма са набутвам за кукла или вагина и ше сме си ОК
![]()
еееееееее Гошше не бързай аз съм преди тебе![]()
![]()
To si e qsno 4e s muj e po-qko, no sa6to taka e po-qko ako ne polzva6 vibratora sama v smisal drug da ti go vkarva mmm unikalno e!!!
Няма непревземаеми крепости, има грешни стратегий!!!
На теб друг ли ти го вкарва ???Посто питам
![]()