- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:След колко време му/и пуснахте?
Здравейте искам да ви задам едно въпросче и то е.След какъв период от вашата връзка правихте секс с вашия любим/а (седмица,месец,година)
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Vladoka rulzzz
2 месеца![]()
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Питам защото с бившата ходихме 7 месеца и така и не поиска да го направим.Каза ми аз с тебе никога няма да го направя.
![]()
А вика аз те обичам и незнам си кво е сега като я отрязах да вари да се ебе с някой който даже не му пука за нея.Девствен съм но поне не съм спал с тая мърла.
Vladoka rulzzz
с първия ли?
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
няма значение да с първия но и да не е с него не пречи
Vladoka rulzzz
Хахахаха пич начи твойта е много зле ... хахах "с теб няма да права никога..." ахахахаха
Strength thru Oi!
Първоначално написано от Buttk0
Така е брат кво да ти кажа немам думи а ми вика аз те обичам незнам си кво.Поне можеше да не го сервира така и да не ме лъже че ме обича
Vladoka rulzzz
Така е ... тая треаше да я умориш от бой
Strength thru Oi!
7 месеца, хахахха доста време... Практикувахме орална още след първия месец някъде, но за момента нямаше къде да го направим на спокойно място. Не искахме да е на хотел, някакси насилени щяха да са нещата, искахме всичко да си се развие естествено. Оралната я правихме по пейките, но те не са подходящи и за първия ни път и на двамата. А после почна дойде есента и беше студено за такива изпълнения по пейкитеи ходехме само по кафета, но през първата ваканция/зимната/ веднага се възползвахме и вече не ни пукаше, че има родители в другата стая, не издържахме повече
![]()
Не аз просто я търпях още малко и я разкарах братле а да не говорим как се държеше с мене и ме правеше на гъс.
Vladoka rulzzz
Мнооооооого си търпял ... ама мнооооооого .... да съм я халосал с нещо тежко докато сме сами
Strength thru Oi!
Напълно си прав и това е проблема че постояно бяхме сами колко пъти нежно я целувах прегръщах галех докосвах и *утката ама не става и нестава имах чуството че никога няма да се възбуди бе брат мн злее и само няква симулира бе дейба дзурляка му дейбаПървоначално написано от Buttk0
![]()
![]()
Vladoka rulzzz
Тряааше да я пребиеш след първите няколко пъти !
Strength thru Oi!
Да ама като съм тъп и търпя.Тя кат вика аз на тебе никога няма да пусна и аз и викам еми аз не те и искам хахахахаПървоначално написано от Buttk0
Vladoka rulzzz
Ami za 1vi put kato speh s momche bqhme zaedno 2 meseca i posle 2riq put nqmashe i mesec i ...Ama sum imala vruzki za po 3-4 meseca i ne sum spala s tqh predi tova ... do choveka si e
Ama ako te e obichala edva li shteshe da te muchi taka i da ti kaje taka
![]()
Спала само само с едно момче ... минаха три месеца преди да спя с него![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ми запознах ме се,след 1 ден тръгнах ме и след 1 седмица му пуснах.И вече 3 г и отгоре сме заедно и го обичам безкрайно много.....![]()
Ми на 2-та седмица ама аз си поисках,той въобще не ме е карал![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Амииии
9 месеца![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
ми на първия ми му пуснах след 1 месец
имало е случаи в които съм си лягала с някой и на 5-тата минута то зависи от човека ако съм сигурна че ми харесва защо не?
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
За първия път ли става въпрос?![]()
Ако е за първия - след 6месеца.