.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Moderated:След колко време му/и пуснахте?

Здравейте искам да ви задам едно въпросче и то е.След какъв период от вашата връзка правихте секс с вашия любим/а (седмица,месец,година)

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Vladoka rulzzz

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    2 месеца
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Мега фен Аватара на koalka
    След 6 месеца.

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    2 meseca

Питам защото с бившата ходихме 7 месеца и така и не поиска да го направим.Каза ми аз с тебе никога няма да го направя.

А вика аз те обичам и незнам си кво е сега като я отрязах да вари да се ебе с някой който даже не му пука за нея.Девствен съм но поне не съм спал с тая мърла.
    Vladoka rulzzz

Град
    Пловдив
    с първия ли?
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

няма значение да с първия но и да не е с него не пречи
    Vladoka rulzzz

Повече от фен Аватара на Buttk0
    Хахахаха пич начи твойта е много зле ... хахах "с теб няма да права никога..." ахахахаха
    Strength thru Oi!

Цитирай Първоначално написано от Buttk0
    Хахахаха пич начи твойта е много зле ... хахах "с теб няма да права никога..." ахахахаха

Така е брат кво да ти кажа немам думи а ми вика аз те обичам незнам си кво.Поне можеше да не го сервира така и да не ме лъже че ме обича
    Vladoka rulzzz

Така е ... тая треаше да я умориш от бой
    Strength thru Oi!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    7 месеца, хахахха доста време... Практикувахме орална още след първия месец някъде, но за момента нямаше къде да го направим на спокойно място. Не искахме да е на хотел, някакси насилени щяха да са нещата, искахме всичко да си се развие естествено. Оралната я правихме по пейките, но те не са подходящи и за първия ни път и на двамата. А после почна дойде есента и беше студено за такива изпълнения по пейките и ходехме само по кафета, но през първата ваканция/зимната/ веднага се възползвахме и вече не ни пукаше, че има родители в другата стая, не издържахме повече

Не аз просто я търпях още малко и я разкарах братле а да не говорим как се държеше с мене и ме правеше на гъс.
    Vladoka rulzzz

Мнооооооого си търпял ... ама мнооооооого .... да съм я халосал с нещо тежко докато сме сами
    Strength thru Oi!

Голям фен
    9 meseca

Мнооооооого си търпял ... ама мнооооооого .... да съм я халосал с нещо тежко докато сме сами
    Напълно си прав и това е проблема че постояно бяхме сами колко пъти нежно я целувах прегръщах галех докосвах и *утката ама не става и нестава имах чуството че никога няма да се възбуди бе брат мн злее и само няква симулира бе дейба дзурляка му дейба

Vladoka rulzzz

Тряааше да я пребиеш след първите няколко пъти !
    Strength thru Oi!

Тряааше да я пребиеш след първите няколко пъти !
    Да ама като съм тъп и търпя.Тя кат вика аз на тебе никога няма да пусна и аз и викам еми аз не те и искам хахахаха
    Vladoka rulzzz

Фен
    Град
    Plovdiv
    Ami za 1vi put kato speh s momche bqhme zaedno 2 meseca i posle 2riq put nqmashe i mesec i ... Ama sum imala vruzki za po 3-4 meseca i ne sum spala s tqh predi tova ... do choveka si e Ama ako te e obichala edva li shteshe da te muchi taka i da ti kaje taka

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Спала само само с едно момче ... минаха три месеца преди да спя с него
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Писенце
    Guest
    Ми запознах ме се,след 1 ден тръгнах ме и след 1 седмица му пуснах.И вече 3 г и отгоре сме заедно и го обичам безкрайно много.....

Град
    Варна
    Ми на 2-та седмица ама аз си поисках,той въобще не ме е карал
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Е късметлий сте вие ами аз толкова време и кво
    Vladoka rulzzz

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Амииии

9 месеца
    2 т. от правилника. Бан на профил

Град
    Пловдив
    ми на първия ми му пуснах след 1 месец
    имало е случаи в които съм си лягала с някой и на 5-тата минута то зависи от човека ако съм сигурна че ми харесва защо не?
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    За първия път ли става въпрос?
    Ако е за първия - след 6месеца.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си