- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Haresvam go ama.......
Ima edno mom4e I. haresvam go ve4e 2 godina.Mn go haresvam ama toi haresva edna moq priqtelka.Vijdala sum go da me poglejda ponqkoga ama neznam i az kvo ozna4ava tozi pogled.Mislq,4e znaete s onzi blqsak v o4te.TA vuprosa mi e iskam da go zabravq no ne moga,no mai ne iskam da go zabravq a go iskam pri sebe si.Neznam mn sum oburkana pomognete mi da vzema pravilno re6enie![]()
![]()
![]()
6tom go iska6 se bori za negy!otidi i govori s negy napravo,a ako ti lipsva smelost za tova se sbliji s negy i pokaji 4yvstvata si...moqt savet e Bori se za negy!
Може да звучи изтъркано,но се опитай да се сближиш с него да станете приятели...На твое място бих му казала,че го харесвам,ако стане нещо повече-идеално,ако не-пак съм в същата позиция,но знам,че съм опитала и той знае какво изпитвам
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Разбирам да харесваш някой, който не е чувал за тебе и да се вайкаш.В твоя случай нямаш никакъв проблем.
Видиш ли блясъка тичй при него и...и...абе, нали знаеш![]()
az mu kazah,4e go haresvam i toi kaza,4e haresva drugata.Tva be6e minalata godina.TAq godina nqkuv se zaka4a6e s neq i toi se sbi s nego i mu 64upi rebroto.Az nakarah edin fr s koito sa priqteli da otide da go pita kvo misli za men i toi kazal ni6to i toq moq fr mu kazal,4e sum pe4ena i I kazal ti kvo sa naviva6 li me?V4era edna mi razpravq6e,4e I i o6te nqkvi govorili gadni raboti za men ama az na neq mn doverie i nqmam 6toto mn uti me e lugala men i ne samo men.E kajete sega kak da pravq?![]()
Приеми просто,че той не е момчето за теб.Ако съдя по думите ти е минало доста време и той не е показал признаци,че иска да се получи между вас.Знам,че не е хубаво човек да се отказва от това,което иска,но според мен това е загубена кауза...Не се натъжавай,ще срещнеш човек,който да отвърне на чувствата си,сигурна съм![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Именно...въпроса не е, че не можеш, а че не искаш.Сама си решаваш, но все пак не е зле за поговориш с него.
За ко вместо да питате нас "гадателите", не вземете да питате човека, с който се чудите кво да направите? На бас мога да се хвана, че ще е много по лесно, а и отговора, който получите, ще е най-реален. Егати кво е тва нещо във всяка тема "незнам дали ме харесва, ала бала..." Преди да пуснете такава тема може поне да поприказвате малко с обекта на вашите чувства и тогава да питате нас! Тва е към всички не само към авторката!Първоначално написано от koalka
Mi kakto kazah az predi vreme mu razkrih 4uvstvata si toi kaza,4e sum hubavo momi4e no ne me haresval i 6to mu priznah 4e go haresvam toi nqkak si se otdrupna.Sega edna godina po-kusno zapo4va da se poopravq i da si govorim ponqkoga,no me e strah,4e ako mu kaja pak 6te se otdrupne.Opitvam se da se otkaja ot nego,no nemoga.Kazvam si,4e ne e edinstveniq,no nikoi drug ne mi haresva i sravqnavam vseki drug s nego.Prosto ne moga da si go izbiq ot uma
Ми да ти кажа ли, в подобна ситуация съм. Проблемът е, не 4е не може6 да го забрави6, а 4е не иска6. КОгато сметне6, 4е наистина няма смисъл да се бори6, ще види6, 4е 6те ти е много по-лесно.
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
дам, подкрепям мнението напълно!!!Първоначално написано от honda^
Първоначално написано от honda^
![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
ако си убедена, че той харесва не теб, а приятелката ти няма защо да се тормозиш повече. желанието ти да го забравиш е похвално, но за да постигнеш това трябва да си наложиш малко воля. и помни, че всичко отминава с времето
Az iskam da go zabravq,no kajete mi kak kato go vijdam vseki den v daskalo i kato se usmihne po onzi si negov na4in i az si kaja nqma pove4e,no vidq li go i krai.A razbiram,4e ne me haresva ama...I mi pisna da reva postoqnno za nego![]()
Blagodarq na vsi4ki za suvetite,ako moje da me posavetvate o6te ne6to 6te sum vi bezkraino blagodarna