Tursq tazi igra ... nali q znaete ... tazi
Най-просто казано, играта представлява подредени в редици цветни кръгове на пода - червени, след това сини, жълти и зелени. Понякога следва повторение по същия ред - като се получават общо 8 редички цветни кръгове.
Ta vuprosut mi e ... kude moga da q otkriq? V kakvi magazini? Razbrah 4e e okolo 50 leva nqkude ... Az sam ot Varna ... i ako nqkoi ot Varna mi kaje kude moje da q namerq 6te sam o6te po-blagodarna!
nie edin put kat nqma6e kvo da pravim :d i si q napravihme sami to ne e slojno da nameri6 nekuv golqm plat i da se napravqt s sprei primerno krugovete i da si napravi6 edno kolelo deto se vurti i pokazva koe kude da si sloi6
Не съм търсила макар, че по едно време имах желание да си я купя. Дали няма да я има примерно във ВЕГА (за детските играчки дет е) или някои голям магазин...метро Наистина идея си нямам къде може да продават. То докато не се излеш да разгледаш къде какво има ... май няма да стане
Един чаршаф и комплект маркери за да направите полето за игра. (Чиния за да очертаете кръговете.)
Кръг разделен на 16 сектора, със коркова тапа, игла и стрелка от картон за да направите "избирача" на позите.
На мен ми отне не повече от 3 часа.