- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо още го обичам ;((
Хора искам само да споделя...От много време харесвам...вече дори обичам(не мога без този човек) едно момче,което мн ме нарани...а времето лекувало-хахаха кой излъга..вече 9-10 месеца нишо не се изтрива от сърцето ми....Искамм да го забравя ,но не мога. Сега той си мисли че не го харесвам вече и съм му добра приятелка...дори многоооо добра..Ами сега? Като не мога да спра да го гледам,да му се радвам ,а той да обича адски много Д. ...с която сме в лоши отношения. Ако просто се мъчи да се прави на женкар като флиртува само ,без чуства?? На къде се питам??![]()
![]()
![]()
![]()
Времето не лекува, а притъпява болката или поне аз така съм се убедила.Тази несподелена любов сигурно е ужасна, но все пак се опитай да забравиш това момче.А искаш ли?Трябва наистина да го пожелаеш, защото не мисля, че ще стане...Иначе, ако те посъветвам да се бориш за него... той обича друга.
Времето наистина лекува...но на всеки му е нужен разли4ен по продължителност период от време. Вдигни глава и продължи напред. Няма смисъл да се забива6 в него. Просто сама вижда6, 4е не6тата явно няма да се полу4ат. Намери си някой, който 6те ти да де много пове4е от болката, която полу4ава6 от това мом4е.
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Кажи му какво изпитваш. ТЪПА ЛИ СИ, ЧЕ СИ ТРАЕШ? Кажи му ВСИЧКО В ЛИЦЕТО, нека е наясно с чувствата ти. МНОГО ЧЕСТО ХРОАТА ЛЪЖАТ ЗА ТОВА, КОЕТО ИЗПИТВАТ, КОЕТО СПОРЕД МЕН Е МНОГО ГЛУПАВО, НО Е ФАКТ.Първоначално написано от Анонимко
Не си губи времето а му го кажи всичкото в лицето и от там ще потръгнат нещата или към добре или към зле.. Всеки случай няма смисъл да стоим с кръстени ръце и да чакаме развръзката!
Глупости. Времето НЕ лeкува НИЩО. Вече повече от 4 месеца се разкарвам с нож в гърба, но на кой му пука? Дори никой не се сеща да ми каже. Той просто си седи там... И да ти кажа, раната взе да гноясва...Първоначално написано от koalka
хах, поне ми дава сили - чудя се болката в мускулите ми от фитнеса ли е по-силна или тази в корема ми пречинена от от миналото ми?
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Глупости. Времето НЕ лeкува НИЩО. Вече повече от 4 месеца се разкарвам с нож в гърба, но на кой му пука? Дори никой не се сеща да ми каже. Той просто си седи там... И да ти кажа, раната взе да гноясва...Първоначално написано от koalka
хах, поне ми дава сили - чудя се болката в мускулите ми от фитнеса ли е по-силна или тази в корема ми пречинена от от миналото ми?[/quote]Да, но 4 месеца не са толкова време.Изчакай например една година и виж дали няма никаква промяна.![]()
съгласна съм с коалка - времето притъпява болката, просто трябва да знаете, че не всичко става от раз като с магическа пръчка. ако очаквате днес да страдате, а утре като се събудите вече да сте волен като птичка - няма да стане! не се заблуждвавайте!
колкото повече времето минава толкова повече ще се отдалечавате от спомените и постепенно те сами ще избледнеят... но всичко с времето си
Колкото повече време минава... лично аз.. помня само хубавото.
Боли до едно време. После всичко се нарежда.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Да..., имате право...
Преди 2 месеца бях много по-зле от сега - не псувах
Сега вече ми е... все тая
В смисъл.. може да ми е кофти, но... "Ебал съм му майката!"
С времето това, което се променя е, че... свикваш. Бавно приемаш фактите... колкото и ъпсурдни(нали така се пише? ЪПсурд?) да са те...
Да, лекува, но... има рани, които не зарастват, нали?
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
na mene mi otne blizo 1 god.da zabravq edno mom4e!!![]()
![]()
![]()
Очите ти са нежен свят,
устните ти - топъл шоколад,
просто казано накратко,
ти си нещо много сладко!
6te pritrupne6 i sled izvestno vreme daje nqma da si spomnq6 kakvo e bilo,Ne se ot4aiva i se opitai da si zapulni6 vremeto s ne6to interesno i kato cqlo da ne misli6 za nego!!!
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!