Здравейте. Искам да ви помоля за съвет относно едно момче. Щом си харесам някое момче никога не съм се борила за него. Искам да кажа че вместо да му предложа да идем на кафе или нещо такова ... просто се държа с него като с останалите. Както е изразът "чакам принца на бял кон". Сега харесвам едно момче от моя клас но то харесва едно друго момиче което също е от моя клас само че тя не го харесва(тя ми го каза). Като сме от един клас представете си колко ми е кофти цял ден да ги гледам как си говорят, как се смеят и т.н. Една вечер бях толкова разстроена че се ядосах и си казах "край - утре отивам на даскало и почвам да се сближавам с него". Но щом отидох на другия ден и като ги видях пак заедно .... изгубих ума и дума и направо ми се доплака (отново). Ще кажете "ква си такава гадна, момчето да е влюбено в това момиче и ти така да се държиш". Причината да искам така да правя е че "харесвах" едно момче почти 3 години и си мислех че това нещо никога няма да сърши НО това момче ме накара да го забравя и за това мисля че може би има поне малка възможност да стане така и с него. Но уви нямам сили да го направя. Просто винаги щом ги видя да си говорят така ми се стъжнява животът че просто се свивам в някой ъгъл и направо не ми се живее вече ... Само да ги погледна за 2 сек и цял ден ми е сдухано .. а това е всеки ден!!!! Кажете да се пробвам ли някак си да общувам повече с него и ако не сте съгласни с това кажете как да спра да харесвам момче което е от моя клас!!!