- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- оргаметрил?
някой пил ли е оргаметрил и знае ли точно кога трябва да започне да се пие за спиране на цикъла?
и ако знаете дръги хапчета моля да ми кажете
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
еми аз знам че ако пиеш аналгин сащо ти спира цикъла.при мен поне действа
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
опа грешка витамин Ц обарках се извинявай![]()
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
az sam pila.piq go 1-2 dni predi da mi doide i deistva
xора това да подтискаш нормалния ход на менструацията не е шега работа разберетеи проумейте че всички тези алтернативни средства като витамин С и тем подобни се пият само при някаква голяма нужда поради която искате да спрете цикъла си за 1 месец.Приемете моят коментар по зададената тема като съвет.Бъдете внимателни и се грижете за здравето си от него по-ценно няма
![]()
мерси за отговорите ви
витамин ц ама то спира за няколко часа само а на мен ми трябва да се забави с една седмица
както и да е почнах да го пия малко със закъснение но нищо ще видим какво ще стане
още веднъж мерси![]()
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
adoration_
какво имаш впредвид всмисъл че аз сега за пръв път го пия
само да те питам нали примерно пиеш го и в един момент като го спреш веднага ли ти идва цикъла или?
Orgametril (Оргаметрил)
Таблетки за перорално приложение
Печатни инструкции: първа страница на листовката
КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ТАБЛЕТКИТЕ ORGAMETRIL
Преди да започнете употребата на това лекаство, моля прочетете внимателно тази страница. На гърба на тази листовка можете да намерите допълнителна информация за Orgametril, както и някои общи важни правила при приема на лекарства. Ако имате въпроси или се нуждаете от повече информация, обърнете се за консултация към Вашия лекар или аптекар.
ВАШЕТО ЛЕКАРСТВО
Името на Вашето лекарство е Orgametril (Оргаметр
Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!
Добре де...що не идеш при лекар или фармацевт да ти обясни...не мислиш ли че ще получиш по коректен Отговор, а ако пък толкова те притеснява погледни в нета кака се пие, какви са му действията и за какво се използва.
И в крайна сметка както казаха по горе да си играеш с хормоните си не е шега работа и можеш да си навлечеш доста неприятности.