.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Guest
    с въдица няма да стане,то рибата е умряла вече,че чак се вмирисала.Пък и стръв трябва за тази работа а едва ли някой ще се навие.

Миличка, ако тампона е все още в теб спешно постети лекар. Това може да ти донесе такива инфекции, че направо не ми се мисли.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Ако имаш приятел го викни, той ще успее много бързо да го извади.
    Друг път проверявай наиситна както те посъветваха като дръпнеш кончето малко повече, ако не се скъса слагаш, ако се-хвърляш го естествено. На мен така два пъти са ми се късали при проверката, така че ако не бях проверила щях да викам спешно гаджето на помощ. Но това е гадно...

Фен Аватара на Lynx
    Град
    Ямбол
    мн лесно ... просто изчакваш малко докато се напълни максимално и той натежава и е по-лесно да се извади .. ако не успееш и тогава вече остава генеколога...

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    Сори, че се меся. Ама толкова ли на дълбоко ще да е този тампон?
    164 забрана за ползване на профил 2т.

Guest
    olele mila mn kofti situaciq samo ginekolog pomaga ! probvai sas pinseta ili tam s ne6to se poma4i ohh nqmam si ideq

Голям фен
    Град
    trqvna
    и ти вместо за го извадиш се успокои и взе да пишеш във форума
    абе ако е вярно все пак ти не си бездънна яма така че просто положи малко повече усилия

Фен Аватара на SiMiLi_
    Град
    iN my Dream
    saglasna sam s tebe deidiy =D>
    Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: спешен съвет

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Скъса ми се тампона когато се опитах да го извадя и сега остана вътре пробвах и не можах с нищо да го извадя.кажете какво да направя и с какво може да стане?плсссссссссссс
    ami ako imash gaje i ne e gnusliv,poradi fakta 4e si v cikul,pomoli go 6te uspee, garantiram ti. predi mesec i ne6to tupiq prezervativ ostana v men i sama ne mojah da go izvadq no toi uspq. ako ne otidi na lekar ili pomoli maika ti. ae uspeh

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от k0k0
    Ако се слага в пут**та просто се изпикай и то ще се разпадне...
    mn si prost. "ako se slaga v put**ta"-mn si zle da ne znaesh kude se slaga tampon . i osven tova vaginata i piko4nq otvor sa dve razlichni neshta, otvori edin uchebnik po biologq za 8mi klas i se obrazovai malko

Мега фен Аватара на koalka
    Тампона се е скъсал ли????Това не ми стана ясно, но ако темата не е е**вка, по-добре незабавно отиди на лекар!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Тампона се е скъсал ли????Това не ми стана ясно, но ако темата не е е**вка, по-добре незабавно отиди на лекар!!
    Може би иска да каже, че се е скъсал самия конец на тампона. Мисля, че момичето вече е отишло на лекар, виж още кога е пусната темата, не може да седи в това положение толкова време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си