- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- спешен съвет
с въдица няма да стане,то рибата е умряла вече,че чак се вмирисала.Пък и стръв трябва за тази работа а едва ли някой ще се навие.
Миличка, ако тампона е все още в теб спешно постети лекар. Това може да ти донесе такива инфекции, че направо не ми се мисли.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ако имаш приятел го викни, той ще успее много бързо да го извади.
Друг път проверявай наиситна както те посъветваха като дръпнеш кончето малко повече, ако не се скъса слагаш, ако се-хвърляш го естествено. На мен така два пъти са ми се късали при проверката, така че ако не бях проверила щях да викам спешно гаджето на помощ. Но това е гадно...
Сори, че се меся. Ама толкова ли на дълбоко ще да е този тампон?
164забрана за ползване на профил 2т.
olele mila mn kofti situaciqsamo ginekolog pomaga ! probvai sas pinseta ili tam s ne6to se poma4i ohh nqmam si ideq
![]()
и ти вместо за го извадиш се успокои и взе да пишеш във форума![]()
абе ако е вярно все пак ти не си бездънна яма така че просто положи малко повече усилия![]()
saglasna sam s tebe deidiy =D>
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Тампона се е скъсал ли????Това не ми стана ясно, но ако темата не е е**вка, по-добре незабавно отиди на лекар!!
Може би иска да каже, че се е скъсал самия конец на тампона. Мисля, че момичето вече е отишло на лекар, виж още кога е пусната темата, не може да седи в това положение толкова време.Първоначално написано от koalka