- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка с пиърсинг на устните?
Въпроса ми е простичък - тръгнах с 1 момче, още не сме с е целували, но и това естествено ще стане! Обаче тои има 2 пиърса на устните, как да го целуна? Преди сме си говорили за това и тои ми каза че няма разлика, но аз не съм сигурна как ще се справя, трябва ми съвет! Мерси![]()
Nobody likes you, everyone liked you, they're all out without you, HAVING FUN!!!
Няма проблем, или ако има - той ще е минимален. Гледай ти да не си сложиш някъде там обица, че да не вземе някой път да ви се преплитат.
Представи си, че няма и се опитай да го целунеш нормално.![]()
Ами чесно да ти кажа,нямя да е мн по различно само че не трябва да мислиш за пиерсинга,просто се отдай на желанието и каквото стане!
Любовта е чувството което чувстваш когато почувстваш че чувстваш чувството което никога не си чувствал!!!
Естественно да изръся някоя простотия:
Ест., че няма разлика.Гаджето ми има иърсинг... доло. Какво да правя, за да си нямаме проблеми
п.п. Не казвам от личен опит, ама така си мисля![]()
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Представи си, че няма и се опитай да го целунеш нормално.aide uspeh
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ми след като е с пиърсинг значи е тъп. А след като го харесваш - значи и ти си тъпа. Get it ?
от което пък следва че аз съм умен.Първоначално написано от Digital
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Първоначално написано от Whisskas
Той е от друг град и затова, но това не ни бърка да ходим!![]()
Мноого ви благодаря на всички за отговирите и мерси че не ме заебахте (е, почти де)![]()
Първоначално написано от Digital
Хаха, определено ме разсмя хаха! Кат съм тъпа що отговаряш на темата ми, ааа? Върви ... GET IT???
И само да те светна че аз съм пънкарка, а той е Emo и като не ти изнася се разкарай от темите ми!!!!
Nobody likes you, everyone liked you, they're all out without you, HAVING FUN!!!
Аз не казвам че не ми изнася. Просто казвам че си тъпа.
Digital я да те чуем разсъжденията за "Тъпата" как стигна до този извод ти "умния"
ПО темата: Опитай за всяко нещто си има 1-ви път аз действам на тоя принцип![]()
[quote="x ray eyes"]еееееееееее и Имо ли измислихте бе/??? ахахахха леле ша ме съсипете вие мноо странни птици сте, чесно. че хард метъл, обикновен метъл, пънк, ултра пънк, пинк метъл ли кви ли не бяха още то па е бати стиловете майна. Поне ние чалгаренцата няяме такиа проблеми. Тука сичко си е точно и ясно, че и винаги е еднакво (хахаха). И поне се обличаме кат нормални бели хора и не подражаваме на певиците.Първоначално написано от Digital
П.С. НЕ КАЗВАМ, ЧЕ КАТО СЕ ОБЛИЧАШ КАТО КЛОШАР (защото повечето се обличат така, е верно има и свестно облекани хорица) ТВА ОЗНЧАВА, ЧЕ НЕ СИ ЧОВЕК, ЧЕ НЯМАШ ЧУВСТВА И ТЕМ ПОДОБНИ. Просто не ми харесват дрехите и стила на обличане на повечето, но иначе сички сме хора и тряя се обичаме. ае сме живи и здрави, пък то другото не е важно.
Абе я ми яжте куpа ве.![]()
Ей лапенце, не те знам на колко си ама си голямо бебе, хич не ми се разправя с тебе! Плюс тба никого не съм питала за мнение извън темата!
Ох това бях аз - забраих да се регнаПървоначално написано от Анонимко
[quote="cherinka"][quote="x ray eyes"]еееееееееее и Имо ли измислихте бе/??? ...Първоначално написано от Digital
Ок на английски е Emo така добре ли е?
и не познавам човек дет да слуша такава музика и да се облича кат клошар ( е аз напуснах България преди няколко месеца, сега съм в Англя) тей че не знам в БГ как се обличат
[quote="x ray eyes"][quote="cherinka"]ами до колкото знам, Емо си се казва Емо, а не Имо. Иначе Емотата са готини, ама тва да си режат вените и тем подобни неща...Първоначално написано от x ray eyes
![]()
[quote="cherinka"][quote="x ray eyes"]значи нищо не знаешПървоначално написано от cherinka
![]()
![]()
Аз имам под долната устна и проблем имаше само докато се оправи дупката. Спокойно.
[quote="Анонимко"][quote="cherinka"]Нали УЖ се самоизолирват от света и почват да си праят некви садистични раути по телата а-уПървоначално написано от x ray eyes