- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка с пиърсинг на устните?
няма голяма разлика яко е![]()
![]()
[quote="cherinka"][quote="x ray eyes"]Първоначално написано от cherinka
ама аз това го знам. Казах имо, щото така се прооизнася на български![]()
Nobody likes you, everyone liked you, they're all out without you, HAVING FUN!!!
Абе момче, ти вменяем ли си ? Момиче с обица... или с кецове... или смъкнато... никога не бих целунал.Първоначално написано от ATAKABG
Яжте ми куpа сички пикли с пиърсинг бе.
![]()
Лапенцето като ти набие един ще отхвърчиш на 20 метра в балистично движение.Ей лапенце, не те знам на колко си ама си голямо бебе, хич не ми се разправя с тебе! Плюс тба никого не съм питала за мнение извън темата!![]()
Първоначално написано от Digital
![]()
![]()
Айде де! Да видим как ще ме стигнеш!
![]()
![]()
![]()
Nobody likes you, everyone liked you, they're all out without you, HAVING FUN!!!
Добър отговор.Първоначално написано от x ray eyes
![]()
Ми аз съм се целувал и честно казано чак след втората седмица разбрах че има тъпа обица на езика. Прави си изводи...Първоначално написано от ATAKABG
Хехе... то голямо целуване е било щом 2 седмици не си разбрал че гаджето ти има пиърс на езикаПървоначално написано от Digital
А и ако си я познавал добре си щял да знаеш тва още в началото
Е глупачката си я беше каширала отдолу. Но както и да е, то си е до човек. Аз просто казвам че тези глупости на мен впечатление не правят. Даже ме отвращват.Първоначално написано от ATAKABG
![]()
1. Никакво целуване не е било, щом не си я усетил.
2. "Глупачката" не е определение за момиче, с което си имал интимни отношения поне 2 седмици.
не бе,как ше е гадно,глупости! с обица на езика е даже мно готино да се целуваш,обаче ако другия се е пробил наскоро майна(не съм от Пловдив)...БОЛКА АДСКА за него!!! доколкото обиците на джуките - изобщо не пречат, целуваш си както си знайш! аре ся - признавам си,аз имам брекити и отначало ме беше адски срам ама те моите почти не се виждат(понеже са ми големи джуките),пък и да се видеха голяма работа - не съм станала по-задръстена ако не се лъжапък и хората не ме гледат ей така
та всичко беше точно докато не дойде проблема с целуването. ама приятеля ми тогава си беше много пекан,не му правеше впечатление, както предполагам и на другите хора. целуна си ме и си беше съвсем същото - все пак човек не се целува нито със зъбите,нито с обиците а с устните все пак
ох,като стана въпрос за обици преди 2 месеца имах обица на веждата,докато ха майка ми не и хрумна че било много вандалско. беше си много готино и ся все още си тъгувам за обичката...а вие ми казвате че ви отвращава,добре ли сте уе ей,новото поколение алооооооооу!
Don't let nobody tell you, your life is over,
Be every color that you are,
Into the rush now,
You don't have to know how,
Know it all before you'll try.
Ама вие глупави ли сте? Правите ли разлика между език и устни!
хахаха,правим бе. ама което и да е пробито не е толко страшно и не е нужна специална технига за целуване![]()
Into the rush now,
На устните е по-сложно...с на езика е ясно.
I kvo sa iska6 da kaje6 4e nikoga nqma da trugne6 s momi4e koeto nosi kecove li ?Първоначално написано от Digital
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
не,ние сме момиченца - трябва да носим прилепнали дънки,полички, ботушки и розови блузкииииии![]()
Into the rush now,
az sam na mnenie 4e ne trqbva da se opitva6 da zabravi6 4e ima a dori naprotiv ne se pritesnqvai 4uvstvoto e mnogo hubavo...![]()
Леле хора добре че беше тва момиче/момче че сериозно си помислих че сте забравили къв е въпроса хаха, не че имам нещо кой знае кво против, ама ЗАДАДОХ КОНКРЕТЕН ВЪПРОС и искам конкретен отговор!!!Първоначално написано от ANGEL4E
![]()
![]()
![]()
![]()
А аз ако кажа как изглеждам Digital ще бъде отвратен!Първоначално написано от ice_cream_f
черна косичка, изсулени дънки, обичка на носа... ииии ... естествено - КЕЦКИ!!!!
![]()
![]()
![]()
Не съм целувала момче с обича на устните или на езика.. мн искам да опитам.. изглежда яко... аз лично възнамерявам да си сложа на долната устна една халкичка малко встрани.
за последният ти пос - оо подкрепям те... и аз съм все с кецки и ходя някакво размъкнато. дънките ми не са от най-широките, ама тва е защото имам мн специфична (разбирайте неприятна за мен иначе не е лоша мн мн) форма на талията и т. н. и не са ми удобни.. пък черната коса.. боядисах се веднъж ама ми се прецака косата.. за тва днес бях на фризьор и в момента косата ми е по-къса от косата на едни мой приятели. Някфи почитатели до мозъка на костите си на нирвана и т. н. Иначе аз съм нещо смесено м/у пънк и метъл...
Ми не съм отвратен.А аз ако кажа как изглеждам Digital ще бъде отвратен! черна косичка, изсулени дънки, обичка на носа... ииии ... естествено - КЕЦКИ!!!! Twisted Evil Very Happy
Просто казах че на мен тези атрибути не ми правят впечатление.
Не ми обяснявай какво целуване е било и какво не е било, защото аз това го знам най-добре. "Глупачката" е точното определение.1. Никакво целуване не е било, щом не си я усетил.
2. "Глупачката" не е определение за момиче, с което си имал интимни отношения поне 2 седмици.