Naskoro si hvanah gaje ot Ruse, no poprincip jiveq v Sofiq i rqdko hodq tam na gosti na lelq mi i 4i4o mi. 4i4o ima6e rojden den i be6e pokanil mn hora. Toi be6e sus ba6ta si. Kogato se zapoznahme az mnogo go haresah, gledahme se dosta dulgo i toi re6i da me zagovori. Rzmenihme si telefonite i na drugiq den mu se obadih. Predloji mi da izlezem i otidohme na kafe, govorihme dosta, opoznahme se i toi suvsem spontanno me celuna i mi predloji da stanem gajeta. Celuvkata be6e neveroqtna i az vednaga prieh. Su6tiq den trqbva6e otnovo da se vurna v Sofiq i mi stana adski mu4no za nego. No razgovarqhme vseki den po telefona, pra6tahme si sms i s neturpenie o4akvahme sledva6ta vuzmojnost da se sre6tnem. Edna ve4er kogato mi se obadi bqh na diskoteka s priqteli. Izlqzoh otvun za da mojem spokoino da pogovorim. Bqha minali okolo 10 minuti i edno mom4e ot kompaniqta doide da me izvika. Rumen (taka se kazva gajeto mi ili vsu6nost nz ve4e dali e takuv) qvno 4ul 4e drugo mom4e vika moito ime i mi kaza 4e trqbva da zatvarq, az da sum se zabavlqvala s frendovete mi. Ot togava (ve4e po4ti sedmica) ne mi se e obajdal. Ne otgovarq na smsite mi, ne otgovarq kogato mu se obajdam. Adski mi e mu4no, poneje mnogo go haresvam, no moje bi raztoqnieto mejdu nas nqma da pozvoli da sme zaedno. Za6to ne mi se obajda??? Ne moga da si otgovorq.. ne vqrvam da e tolkova revniv, vse pak sme izlizali samo vednuj. Vuzmojna li e lubovta ot razstoqnie??????????