- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пушите ли филтъра?
Интересно ми е да разбера![]()
ave nqkoi put kato iskam da se napraq na vajna go pu6a ama poprincip-ne!oba4e da znaete 4e e mnogo qko kat go drupne6 i nego 6toto ddz stava mn qko...napu6va6 se![]()
Napu6va6 se ot filtara li e???Az za kvo si davam parite za ganja kato moga da si kupuvam na drebno cigari i da se napu6vam s filtri...
Не го пуша
filtara?!?! hahahahahh abe vie typi li ste ili .. kak 6te pu6ite filtara hahahahhahahahahahaahahahh ebati smeha
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
ПодкрепямПървоначално написано от IlLuSi0nS`
![]()
мноо ясно тя е за дисерт !Първоначално написано от 182+44_4adel
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
АНАТЕМА на цялата тема направо![]()
Съгласен хахахаПървоначално написано от Pimperator
Иначе веднъж запалих една на обратно.. не беше особено приятно![]()
Принципно, има логика да се пуши картончето, тъй като при самото пушене в/у него се кондензират доста смоли, които в крайна сметка могат да бъдат изпушени... Обаче от друга страна това е ужасно вредно и изглежда много пропаднало... Като цяло обясних ви идеята защо някои пушат и картона... Разбира се на повечето не им е ясно точно защо, ама тук действа и пласибо ефекта... Щом имат нагласата, че картона ги досмазва, независимо дали наистина има такива ефекти или не, психологиеската нагласа е много силна, което води и до резултати (пък дали са от веществото или не е друг въпрос)...
MNOO QSNO TA TE KUTIITE SA NAI QKI.......HAHAHA =D> =D> =D>Първоначално написано от 182+44_4adel
заварка май му се викаше![]()
Мухаха, ми не. нито пък ям бананите с обелките..![]()
мии попринцип не ахехаех обаче попринцип се пали,пстажя се да дими и вдишваш дима,не се пуши ма мн рядко го правя...освен да почна да си събирам картоните и после кат няа кфо да пуша да ги допушвам а?![]()
Най често не,но вечерта когато ми се пропуши супер мн само тогава.
Бтв тфа не се ли казва заварка![]()
хехе, тоъа омер и аз съм го правила...Първоначално написано от W3aKn3ss
а иначе как ще пушите филтъра бе, вие нормални ли сте! то вярно, че хубавите цигари са къпички, ама чак филтъра да пушите... гледайте някой път да не изпушите главата, че не знам
Не![]()
emi kat nqma mnogo cigari i filtura se pu6i![]()
Когато са ми останали малко цигари или пък ми се пуши адски много, тогава правя заварка![]()
Every second chance, begins with a first step...!!
Мда. Заварка фОРЕВЪР.Първоначално написано от XePouH`
Ако ще и 10 стека да са ми в ръцете, никога не бих се отказала от заварката. Най ми е сладко на душата като си дръпна до началото на филтъраПървоначално написано от die_die_my_darling_
![]()
ФИЛТЪРА...не съм голяма пушачка, но чак фитъра![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За какво ми е да го пуша, като мога просто да си извадя следващата цигара. Ако няма в моята кутия, ще има в тази на някой приятел. А ако няма и приятел- ще се задоволя с тютюна.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
ам...то за тютюн ли стаало въпрос ..тцтцявно нешу не съм разбрала
![]()
![]()