- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мойта си история ;)
Е не знам колко знаят моята история, но се реших
Заебавам всичко свързано с миналото и изобщо няма да се измъчвам д се моля, да искам и т.н.
Който иска да е с мен ще е с мен, който не, .. пътя.
А колкото до въпросното момиче.. в което бях влюбен, голямата любов и т.н. казах и че искам да сме само приятели и тука 2 дена си ми е просто слънчицееееее, яко ми е, не я мисля, просто ми е супер, сега оставя да си живея![]()
Хубаво е, че мислиш толкова позитивно и си стигнал до това решение.Най-добре е наистина да не гледаш миналото, а само настоящето.Няма смисъл дъ се измъчваш заради него, а да се радваш, че се изживял хубави моменти.
да, права си.
Дори и нещо да стане и пак да съм с нея, то всичко няма да е както преди, а аз това искаХ !няма как вече
![]()
ох и аз съм заебала всичко по същия начин. няма търсене на голямата любов, няма обещания... просто си с някой за да си правиш кефа и да ти е хубаво![]()
Първоначално написано от anito.sl
определено, което е най хубавата, е.. и любовта не е лоша, но ще си чакам времето за нея![]()
въпроса е в това, че всеки я търси. а колкото повече търсиш едно нещо, то толкова повече ти се изплъзва и ти оставаш разочарован и излъган. любовта сама ще ни намериПървоначално написано от Цеци Пенев
![]()
Първоначално написано от anito.sl
да, точно това исках да кажа, а до тогава.. опитваме плодовете на живота :Р
Дааааа, напълно права.въпроса е в това, че всеки я търси. а колкото повече търсиш едно нещо, то толкова повече ти се изплъзва и ти оставаш разочарован и излъган. любовта сама ще ни намери
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
хахахаха, льольовци :Р
Радвам се, като видя врабчета като вас да си чуруликат :Р хахахаха
Ох... кога ли ще дойде и моя ден... ммм...)))
Аз само работя, пак работя, спя, храня се, работя и тук там пиша в тоя форум, хаха
Гледам да разнообразявам, че живота ми е бая сив
Е, поне събота и неделя разнообразявам
Ту съм се напил, ту на разходка :Р
Ама вие сте котинца ве... А трея сте лъувиве! (както би казал един по-умен от мен човек)
Действията и думите ви трябва винаги да бъдат на място.
Вълкът никога не се оглежда на зад.
Вие виждате онова, в което сте убедени.
Ние първо изграждаме нашите навици, а те после нас.
Първоначално написано от PankO
Май ти е писнало от работа ;Р
по неофициална информация от Coki форума се преименува на www.ceciproblems.net![]()