.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Obi4am go

inka06
    Guest

Obi4am go

Zdraveite!Moq problem ne e kato na ostanalite i ako moje da mi pomognete!Eto go i problema:
    Xaresvam edno mom4e.To e v 6 klas a az 5klas.Poznavame se ot mnogo malki i az ne spiram da go xaresvam.Napravo sam luda po nego!Sega se premestix vnegovoto daskalo.Ne si bqxme prikazvali 2 godini.Imam negoviq Skype i ne znam dali da mu kaja 4e go haresvam?Dali o6e e rano?Da mineli edin mesec i togava da mu kaja?No nqma da si ostanem priqteli nali?Molq vi pomognete mi!

Мега фен Аватара на iiirish
    ех, млади години.. аз като бях 5-ти клас още си играех с кукли колко бързо се развива новото поколение само дето не писа "влюбена съм" ей тогава щеше да видиш какъв пост щях да извадя

Аз 5-ти клас тормозех момичетата
    Какви деца ръстат изумявам се!
    Light The Universe

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    olele az v 5ti klas oshte se bieh s momchetata pred bloka,a dneshnoto pokolenie veche e vlubeno na tezi godini.izvinqvai za otklonieto,no spored mene oshte si malka i trqbva da si lgedash uchilishteto i detstvoto.
    no puk de da znaesh moje da si porastnala veche... vkluchi mu se v skype pogovorete si kato priqteli ot mnogo vreme i kato mine mesec-dva moje da mu kajesh.shtoto taka ot nishtoto da mu izcepish e meko kazano malko tupo..
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Голям фен
    Покани го на куклен театър,пуканки и топла кола да не ви изтинат гърлата
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Фен
    Град
    WonDerlAnd
    ем пиши му в скайп..все пак си 5 клас к'во може да ти каже..дори и да те отреже ко ти пука
    I am a violet butterfly !

Мега фен Аватара на koalka
    Ми кажи му.Анито.сл, права си.И аз си играх с кукли Барби.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Ми кажи му.Анито.сл, права си.И аз си играх с кукли Барби.
    Аз пък ги колех.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си