- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- pomo6t problem s kosmi!
imam ogromen problem s muh4etata po liceto i 6te sam vi mnogo blagodarna ako mi preporu4ate nqkakuv prodykt za obeskosmqvane na liceto![]()
![]()
Gillette![]()
Абе да ти кажа и аз това използвам (даже отидох в банята да първърдя за марката), но на младата дама едва ли ще й е полезен съвета ти. Не че нещо, но...калпава ми се вижда за такива сложни съоръжения за обезкосмяванеПървоначално написано от W3aKn3ss
Предполагам, че щом нарича проблемът си "огромен" той се нуждае от доста по задълбочено средство за премахване от тези които предлага козметиката и т.н. Един вид проблем с хормоните. Временните решения едва ли ще са и от полза. (Не казвам, че това което написах по-горе е приемливо, но като за няколко дни - бива)
нещо да не си спортисткаПървоначално написано от _palavnicata
Продават ленти за епилация на лицето. Не се пак се замисли наистина има ли нужда. Защото ако е само от някаква суета по-добре недей да опитваш да ги махаш
абе ако е мн сериозно положението само токгава ги махай и то най-добре при специялистка а не със кола маска и тн за6тото ако ги махне6 така после по4ти със сигурност 6те ти станат по-големи...
Една пърлачка![]()
Е да, явно се нуждае от своевременни радикални мерки, но не за сигурност деПървоначално написано от W3aKn3ss
А не бих смеел да твърдя че твоето "решение" на проблема не е временно
Чувал съм че прасетата на село така ги лекуватПървоначално написано от MG-X-Power
ХАХАХАХА... не се гаври е ! хахахаПървоначално написано от FEN_NA_MOTORI
![]()
Абе вие момичето още малко на Пълна промяна ще го пратите![]()
по-добре иди на козметик,сама едва ли ще направиш нещо..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
hva6ta6 edin blondor i gi izrusqva6, tova e nai-bezboleznenoto i dobro re6enie 6toto ako gi mahne6 6te ti sazdadat pove4e qdove i moje da stanat pove4e...