- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Зинерит - употреба?
Днеска ходих в една аптека да вида за тоя продукт дали го имат и то се оказа че те ся са го получили ма не знаят точно кво е ... само знаят че е лосионче за почистване на лице![]()
И искам да питам има ли значение на коя фирма си зимам .. тва дето ми показаха беше някво в жълта кутиика за 15 лева 30мл ...
Тва колко време шги ползвам тия 30 мли вобще стрували си да го зимам веднага или първо да ида на козметик пък да ги питам кво ще ми помогне и тогава да го зема
![]()
zdr,ne sam go probvala no sam go 4yvala 4e e nqkakvo lekarstvo za papki silno,v smisal 4e dosta pomaga edna frendka ima6e dosta papki i iz4eznaha mn barzo i mi kaza 4e imenno zinerit e polzvala, a za kozmetika iskam da kaza xora xodete na kozmetik(pri yslovie 4e znaete pri kakav 4ovek otivate za6toto e mn opasno da otidete pri nqkoi neopiten i da vi ostanat belezi po liceto) no az xodq na kozm i sam mn dovolna nqkade na mesec i polovina tyi 4e ako znae6 nqkoi dobar i primerno zadylzitelno nqkoi tfoq priqtelka da xodila tam i da si sigyrna otidii![]()
зинерит е лекарство за акне, в 2 шишенца е. едното е прахче някакво, а другото течност. смесваш ги и се мажеш с тях сутрин и вечер. аз лично само вечер дедоста помага, от личен опит го казвам. не само за акне, а и за петната от акнето
аз вече съм на трета опаковка и лицето ми доста се изчисти. а иначе шишенцето стига за около месец. скъпичко е малко но пък дава резултати.
zaiobaio a тва ги смесваш всеки път или направо ги смесваш първия път и така цял месец . щото ся мисля да ходя на козметик и после да си зема .. а с кво си чистиш кожата преди тва или след тва .. ? Щото аз имам съха кожа
ами сипваш шишенцето с разтвора при шишенцето с прахчето и с това се мажеш . то си пише всичко на упътването спокойноне е сложно.
а за почистването- аз използвам на тийн клийн почистващото гелче и съм си доволна от него. иначе за суха кожа не знам.. мойта е мазна и не мога да ти помогна![]()
![]()
zdraveiПървоначално написано от zaiobaio
az poneje su6to imam mazna koja.. ta da pitam.. tva po4istva6to gel4e na teen clean dobro li e? v patekite li se prodava? i kolko struva??? 6toto mi svur6i po4istva6toto i trqbva da si vzema ne6to..
A i su6to d pitam toq Zinerit deistva li? pls kaji.. i dr-te kajete,4e i az d vzema d si go vzema.. 4e ne6to super mn pup4asah e taka izvednuj i ve4e mesec i polovina ne mi minava, re6ih, 4e e nqkva bolest, Ujas... obiknoveno mi izlizat pupki i z nqkolko dni minavat, ama toq puuut.. ve4e kompleksi mi izbivat, 4estno.. ujas.. pls help.. 6ot polojenieto e mnooo tejko..
гелчето на тийн клийн е добро, на мен добре ми действа. към 5 лева е някъде, има го в аптеките. а зинерита на мен лично доста добре ми действа , но трябва да имаш търпение и да си постоянна. за месец два и ще се оправиш![]()
zinerit e hubavo samo da 4e se polzva mesec posle po4ivka malko i pak se polzva...za da ne ti svikva liceto s nego shtoto posle nqma da ti gori pyp4icite...t.k. liceto svikva s nego i nqma efekt... za tfa...ne go polzvaite po polovin godina... az taka go polzvah 2-3 meseca shtot i na men mn mi pomagashe... oba4e posle sprq da mi pomaga i se 4udih kfo stava i otidoh na kozmetik i tq mi kaza 4e liceto mi e sviknalo... i si napravih nqkyf dr spirt za lice... i pak mi poopravi liceto
Eiii, mersiПървоначално написано от zaiobaio
Mi az 6 otida na dermatolog i daje i zinerita 6 si vzema, a z gel4eto na teen clean - qsno.. 6tom kazva6, 4e pomaga.. super
Ama kak deistva..? v smisul verno, 4e e samo gel4e z izmivane, ama izsu6ava li kojata..?
![]()
Аз открих едно друго лекарство дето има абсолютно същото действие и е двойно по-евтино.Казва се Акнерин и още след първата седмица използване започнаха да се забелязват известни резултати.Вече си взех втора опаковка а лицето ми чистоооо.Струва 7лв и малко и наистина има голям ефект, вярвайте ми![]()
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
macko, ama q kaji kak to4no ti deistva n teb.. kude go slaga6.. v smisul samo n pupkite ili n cqloto lice.. kak se nanasq.. ve4er, sutrin.. sutrin, obed i ve4er.. haha.. e? pls i 10xПървоначално написано от Imaginar4e
Хмм.. аз вече два месеца съм със Зинерит и определено има ефект. Ползвам и едно друго лосионче , за почистване на лицето(не му помня името) и благодарение на двете моята проблемна кожа вече мяза на нормална.. \/ ..а иначе Зинерита се намира и по-ефтен..Последният път си го купих от една аптека до у нас за 11, а не 15 лева.. :P
Вярвам в нещо
Сляпо се надявам
Чувствам сякаш падам, полудявам
от сенки и от светлина
изплува този образ непознат
Сякаш някой движи моята ръкa
..
Oleleee.. a az bqh n dermatolog..
leleeeee horaaa stresnah se.. trqbva d pravq 1000 proceduri..
ve4er trqbva da si pravq kompres ot 4eren 4ai, da si slagam ot edna maska i d sq s neq, da piq edno hap4e Dermabion se kazva
sutrin puk sus edin specialen sapun trqbva d otmivam maskata, sled tva d dootmivam s edna dr te4nost, sled tva trqbva d si slagam Imex samo n pupkite i pak trqbva d piq edno hap4e Dermabion..
leleee, a az kakvato sum murzelivaa.. ama 6 se naloji d gi pravq vsi4kite tiq ne6ta ako iskam d se opravq.. vupreki 4e sum nastoena dosta skepti4no..
kvo 6 kajete vie..?
az mai 6 mina i bez zinerit![]()
tva sum azПървоначално написано от Анонимко
![]()
Вече 1 година съм със Зинерит и има ефект. Една опаковка стига точно за един месец. Мм мисля, че няма значение на коя фирма си го взимаш..предполагам, че е едно и също. Нали знаеш как се приготвя "лосиончето"(нямаше как да не се изхиля) - то има упътване там, чети и спазвай.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
ami a ti kaja i na men taka mi biaha predpisali 100 proceduri i ima6e efektdermabiona sum go pila tva sa si vitamini-birena maia i o6te razni.samo taia maska deto ciala no6t 6e sedi6 s neia mi emalko stranna ama probvai sigyrno 6te ima efekt
)