- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ефективно самозадоволяване?
Здравейте,искам да ми дадете малко съвети как да се самозадоволявам по-качествено освен само с ръката...(не ми минавайте с отговорите ами хвани си приятелка)![]()
с прахосмукачката
мамка му има 1000000 теми за задоволяването я земи прочети нещо
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...E1%E0%F6%E8%FF
ето ти ги начините
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
emi nameri si topal paii gutou
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
вие малоумни ли сте..чудя се как още няма тема: как да кихам по-добре"![]()
i az tva vikam
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Ti go znaesh nai-dobreПървоначално написано от koalka
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Седни на ръката си няколко минути, така да ти изтръпне. След това си удари с нея чекия и ще усетиш много по различно усещанеПървоначално написано от DJ_Niko
Аз например с жена все още не съм го правил, но мога да ти кажа че съм почти все едно съм, като го правя по този начин с ръцете
Ето как.
Наплюнчи си ръката и бръкни в контакта.. Хем ще ти се оправи прическата хем ще ти стане гот на чекията..![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
Hvani si priqteL![]()
![]()
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!