- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Sestra mi....daite si mnenieto, MOLQQ
Сестра ти е на 13 ю морън.Първоначално написано от Моля ви кажете
Твърде е стара вече за гаджета кажи и да се откаже от живота.Да си пререже вените и да се моли в другия живот да се окаже крава,те живеят по-лесно и не е проблем ако са тъпи.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Тоя пък, я трай там!Първоначално написано от xixi
![]()
Abe q se grumni weПървоначално написано от xixi
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Първоначално написано от sledko_f>93
Кое първо о.ОAbe q se grumni we
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
Отиди някъде да спортуваш със сестра ти и я направи по-срабичка...В смисъл,не кльощава ами само да свали някое кило и да се постегне...Разхубавявай я понякога и после тъпите момчета(казвам така,защото да тях явно най-важна е външността и карат момичетата да страдат) като започнат да я харесват и кажи да ги заебе.Наскоро се убедих,че животът без момчета е много по-добър.
Не знам защо те гледат винаги външността и това страшно много ме дразни.То сестра ти съм сто процента сигурна,че е много сладко момиче,но никой не забелязва,защото никой не се старае да я опознае или тя не го показва.Нека си остане добричка и ще си е добре.
Кажи и да се ограничава в сладкото и белият хляб...Разликата между белия и черния хляб не е голяма,но белия се лепи повече по стомаха,по краката,а черният се изкарва по-бързо и лесно и най-вече по-често.....Просто и кажи,че като тръгне да си купува нещо сладко най-лесно да се откаже като си се представи по-слаба и как всеки се обръща като мие.
Аз лично не съм за този метод,но щом за нея това е от такова значение нека се ограничава,а не само да се оплаква,няма две добри![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Еми,щом я е срам да ходи във фитнеса има много други места,на които може да спортува.Предполагам живеете в голям град,ходете по паркове,или ако имате някаква природа в близост до града и си правете разходки,във вас я карай да прави по 20-ина коремни преси,по 10 на серия и така...И най-вече пърмото което е да се ограничава с храната.Първоначално написано от Моля ви кажете
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Tочно във възрастта на сестра ти момчетата обръшат голяяяямо внимание на външния вид.Обясни й, че сега другарчетата й от мъжки пол бликат от хормони и очите им са в стройните момиченца и когато това малко от малко поотмине ще й обърнат внимание.Просто сега ги е погнал пубертета, нима и ти не си бил така.А ако толкова я е грижа за външния й вид, ще прозвучи грубо, но да се опита да направи нещо за да го промени.Ама тва според мен е крайна мярка.Не е нужно човек се променя само защото някой не го удобрява.
FeeL The RaiN On YouR SkiN, No One ElSe Can Feel It For You...
13 без гадже и кво от това
abe hora vie mai ne razbirate 4e na taq v1zrast vseki gleda v1n6nostta ti i ni6to drugo! az s1m debela i s16to s1m nqmala gadjeta (imam predvit ne ne6to detsko -izmisleno) i s1m na 13 i teq 6ibani kilogrami provalqt vs razberete - mn e gadno! osobeno kato si zaobikolena ot slabi ama kle4esti momi4eta , koito postoqnno povtarqt 4e trqq po4vat dieti 6toto sa nadebelqli s 150 grama! ujasno e ! moqt s1vet e da opgovori6 i ute6i6 sestra si ! nai-vajnoto e da sportuva i da se dviji! dano vs s toq problem se opravqt (otslabnat) 6toto i az vse o6te ne s1m izgubila nadejda v tva da b1da slaba!![]()
Ако си от сф, айде заинУПървоначално написано от nepoznatata
![]()
![]()
![]()
pogovari s neq probvai da q obwdi6 da zapo4ne dieta 6e vidiq 4e kato svali nqkolko kilograme 6e i se varne sano4uvstvieto i nai vajnoto e 4e ako tq se haresva i drugite 6e q haresvat
![]()
според мен 13 години е твърде ранна възраст за гаджета, няма смисъл още от рано да й "разбиват". Може да започне да тренира нещо, спорта помага за много неща
![]()
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен