- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Igrae li si s mene?
Zdraveite.Golqm roman e tva.Gadjeto na moq fr me haresa.Az nego su6to.Ot na4aloto be6e golqma lubov.2 4asa bez da se vidime i e cufnal pred nas.Zarqza q (toi moita fr).I mi kaza:Sori ama ne iskam sega da trugvame.Iskam da di6na malko i posle.Az suotvetno ok.Na dr den v daskaloto me vidq v edin ot koridorite i me pogali (tva si be6e ro6ene na kosata).Nito zdrasti nito 4ao.Posle po4na da me pregru6ta i t.n.Oba4e tva produljava ve4e mesec.Edna moq fr go e popitala kakvo stava a toi i e otgovoril:Nali se se6ta6 4e nie ne hodime i moga da pravq kakvoto si iskam s neq.Kogato az go popitah kaza 4e se qdosva za6toto sum se pravela na trudna.E pisna mi ve4e!Iz4akah se!Ne moga pove4e!kajete kakvo da pravq.Ako ima ne6to nerazbiraemo kazvaite 6e vi otgovorq.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
що не му теглиш една..
Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?
mi spored men toi si igrae s teb ako te obicha ili haresva shtershe da e s teb kakvo e tva nqma da trugvame sega ami posle zashto ne zemete da si pogovorite otkroveno i da si izqsnite neshtata!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Той те базика,а ти му се връзваш![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
emm mom4eta mnogo pozirat we pisna mi ot tqx vsi4ko go pria endo 4e na nego taka mu e po ailqk i vij 4e kato si go pitala vednaga e obarnal ne6tata ti da si vinovna -napadenieto e nai-dobrata za6tita ne mu se vrazvai samo tva 6ti kaja igrai i ti prai mu nomera tva spored men e nai dobre
Фани си друг и него да го е яд, че те е изпуснал.
Ve4e naistina nz.V skype ako az ne mu pi6a toi edvali 6e se seti za mene.Ili ne go interesuvam ili se pravi na truden.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
И аз имах една подобна история на младиниобаче той не ходеше с някаква си моя приятелка ми момиче от горните класове.
Според мен си те разиграва! Явно си пада тип ... женкарчо. Точно на такъв попаднах тогава.
Според тебе той какво иска? Да не се правиш на трудна и да полегнеш с него да "погледате звездите"?
Айде, късмет ти пожелавам и по-добре се отдръпни, понеже аз на времето не направих така и за това доста страдах тогав, защото не просто харесвах това момче. Ако ти само го харесваш значи, ще ти е лесно и да си харесаш някой друг - по-свестен.
Късмет ти пожелавам!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
ае ти не беше ли на 12, кви гаджета, кви пет леа![]()
Mi da ama taka se polu4i...ае ти не беше ли на 12, кви гаджета, кви пет леа
A da mu 4atq li sa v skype???
Да, според мен си играе с теб.Дава ти някакви надежди, но същевременно не иска нищо сериозно.
Що се отнася дали да му пишеш в скайп по-добре недей.Не му показвай че вече го харесваш.Щом той не се сеща за теб покажи му и ти същото.И изобщо да не ти пука.
Какво е живот?-Живота е любов.
Какво е любов?-Любовта е целувка.
Какво е целувка?-Ела да ти покажа.
щом така прави значи си играе с теб и мн мн не му пука...тегли му майната и тфа е
Ами...да, разиграва те (поне аз така виждам нещата). Най-добре ще е да го попиташ направо...ще става ли нещо или не..Ако не - айде чао![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Toi te izpolzva nai veroqtno iska ot ot teb sex
ai ako ti go haresvash mnogo toi 6te te primami 6te ti zavurti glavata i samo za 1-no6t
i posle 6te stradash
![]()
spored men se opitai da go zabravish i si nameri drug
nz ne go poznavam tova e moito mnenie
![]()
![]()
Не знам защо му се връзваш на това момче.Само от това,което прочетох си личи,че те използва като си няма никаква работа да се занимава малко с теб за разнообразие.Махни го тоя и не му пиши,нито го търси,прави се,че не го познаваш....Само му кажи,че като не обича "трудните" момичета да си намери някоя "лесна"!
На колко години е момчето?
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!